Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.
Rondleiding

Venetië: Dogenpaleis, St. Mark's en Gondola Ride Tour

Venetië: Dogenpaleis, St. Mark's en Gondola Ride Tour

Vanaf € 125 per persoon

Bespaar tijd op een wandeltocht door Venetië met snelle toegang tot het Dogenpaleis en de Basiliek van San Marco, bekroond met een gondeltocht door de stad.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 7 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Tourgids
Engels
Kleine groep
Beperkt tot 10 deelnemers

Belevenis

Highlights
 • Bekijk de bezienswaardigheden van Venetië vanuit een iconische gondel
 • Sla de wachtrijen over bij het Dogenpaleis en de Basiliek van San Marco
 • Bewonder de stad vanaf een dakterras
Volledige beschrijving
Doe mee met deze kleine groepswandeling door het stadscentrum van Venetië. Leer meer over de populairste attracties van de stad en hoe je door het doolhof van grachten navigeert. Ga vanaf de Rialtobrug naar een dakterras waar u een panoramisch uitzicht op het pittoreske Canal Grande kunt bewonderen. Wandel door de straten en pleinen van de stad om Piazza San Marco te bereiken, waar u tijdens een rondleiding meer te weten komt over de prachtige Basiliek van San Marco. Spring vervolgens op een gondel voor een rit van 1,5 uur door de grachten van de stad. Stop bij het Dogenpaleis, waar je de lange rijen toeristen zult overslaan voor een snelle rondleiding. Ga naar het terras van het paleis waar je Piazza San Marco van bovenaf kunt bewonderen. Leer in het paleis meer over de beroemdste schilders van Venetië voordat je naar de gevangenissen gaat om meer te weten te komen over de Serenissima-republiek Venetië.
Inbegrepen
 • Gelicentieerde gids
 • Gondeltocht
 • Snelle toegang tot de Basiliek van San Marco en het Dogenpaleis
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Je moet afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Alle deelnemers ouder dan 12 jaar moeten één van de volgende documenten overleggen: bewijs van volledige vaccinatie, bewijs van eerste vaccinatie die ten minste 15 dagen geleden is toegediend, bewijs van een Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden óf een negatieve test die niet ouder is dan 48 uur aan het begin van de activiteit
 • Mondkapjes zijn verplicht in binnenruimtes
 • Alle deelnemers die ouder zijn dan 12 jaar moeten een bewijs overleggen dat ze ten minste één dosis van een door de FDA of de WHO goedgekeurd Covid-19-vaccin hebben gekregen. Dat bewijs van vaccinatie kan zijn de NYC COVID Safe-app, Excelsior Pass, CDC Vaccination Record (of foto), NYC Vaccination Record of officieel immunisatiedossier van buiten NYC of de VS.
 • Alle deelnemers moeten ook een geldig door de overheid afgegeven identiteitsbewijs met foto meenemen (bijv. paspoort of rijbewijs)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Ontmoet de gids bij het standbeeld van Maria Immacolata, bij de uitgang van het treinstation, aan de rechterkant.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Deze tour gaat door bij minimaal 2 deelnemers
 • De Basiliek van San Marco is mogelijk gesloten voor liturgische vieringen, in dat geval zal de uitleg buiten plaatsvinden
 • De Basiliek van San Marco en het paleis kunnen bij vloed gesloten zijn voor het publiek, in dat geval wordt een alternatief geregeld
 • Bij hevige regen en vloed zijn gondeltochten niet beschikbaar en wordt er voor een alternatief gezorgd
 • Van 3 november tot 31 maart is skip-the-line toegang tot de Basiliek van San Marco niet beschikbaar, maar de lijnen zijn kort
 • Houd er rekening mee dat je een precieze dresscode moet volgen voor de ingang van de basiliek: schouders, knieën en dijen moeten bedekt zijn, dus vermijd korte jurken, tanktops, korte broeken en hoeden (voor mannen). Je mag niet naar binnen met grote tassen, dieren, wapens, aanstekers en scharen.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,9 /5

gebaseerd op 14 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,8/5
 • prijs / kwaliteit
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

We hadden het geluk om in twee te bezoeken en ten volle te genieten van de professionaliteit en beschikbaarheid van de gids Gabriella Venezia, die ons tijdens de gemeenschappelijke rondleidingen door de stad vaak onontgonnen plekken liet ontdekken. Zeer interessante en nooit saaie rondleiding door het Dogenpaleis en de basiliek. De gondelrit is een aangename onderbreking tussen de stadstour en de middagbezoeken. Een mooie dag rond Venetië. Dank u!

Verder lezen

13 juni 2021

Da wir nur zu zweit waren, hatten wir sozusagen eine private Führung. Lara war die perfekte Führerin. Sie hat uns ihr Venedig gezeigt - authentisch, kompetent, unterhaltsam. Eine englischsprachige Führung mit Lara können wir sehr empfehlen, denn sie ist Venezianerin und spricht sehr gut verständliches Englisch. Natürlich ist die Führung recht intensiv, einschließlich Dogenpalast, Markusdom und Gondelfahrt aber man lernt mehr, als nur das touristische Venedig kennen.

Verder lezen

13 augustus 2021

Vertalen

Our tour guide was Isabella and she was amazing! She had soooo much knowledge of Venice and was able to share so many things I never knew. The price is also very worth it. We started at the 10am and finished at 4:30pm. I think it might have lasted a little longer if we didn’t have a tour already scheduled for 5pm. What I loved most was you’re not getting just a tour of the famous Doge’s Palace and St. Mark’s. You get a tour of Venice streets and areas in which not a lot of tourists naturally explore. I highly recommend this activity and can promise you won’t be disappointed if you have Isabella.

Verder lezen

3 november 2019

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 314987