Rondleiding

Dogepaleis & basiliek van San Marco: tour met toegang terras

Dogepaleis & basiliek van San Marco: tour met toegang terras

Vanaf € 75 per persoon

Bezoek de Basiliek van San Marco en het Dogepaleis tijdens een rondleiding van 3 uur. Kies tussen een gedeelde of privérondleiding. Dit is inclusief het terras van de basiliek van San Marco, de Brug der Zuchten en de nieuwe gevangenissen.

Over deze tour

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 3 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Frans, Duits, Italiaans
Kleine groep
Beperkt tot 10 deelnemers

De Originals-beleving

Highlights
 • Duik met een deskundige, lokale gids in de geschiedenis van 'de Stad van de Bruggen'
 • Vermijd de mensenmassa's met voorrangstoegang tot het Dogepaleis
 • Kies tussen een gedeelde of privérondleiding.
 • Bekijk de lagune van Venetië vanaf het terras van de basiliek van San Marco, dat meestal voor het publiek gesloten is
 • Luister naar verhalen over hoe en waarom Venetië in de 5e eeuw op een lagune werd gebouwd en andere interessante wetenswaardigheden
Volledige beschrijving

Covid-19-update

Vanwege gezond- en veiligheidsmaatregelen kan het reisschema veranderd worden. Zie Goed om te weten voor de laatste updates.

Duik in de geschiedenis van Venetië tijdens deze rondleiding van 3 uur door de basiliek van San Marco en het Dogepaleis. Je kunt een privérondleiding nemen of kiezen voor een groepservaring. Bekijk 2 van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontdek de geschiedenis van wat ooit het handelscentrum van het Middellandse Zeegebied was.  Begin je verkenningstocht samen met je gids op het San Marcoplein, waarna je de kathedraal binnengaat. Vanaf het  terras op de eerste verdieping kun je het uitzicht over de lagune bewonderen en de beroemde bronzen paarden van dichtbij zien. Ontdek hoe ze in de tijd van Napoleon helemaal naar Parijs en weer terug werden gebracht.  Ga daarna het Dogepaleis met voorrangstoegang binnen om het voormalige verblijf van de leider van de Republiek Venetië te bekijken. Bezoek onder andere de grote raadszaal en de rechtszalen. De muurschilderingen van Tintoretto en de reuzentrap zijn een aantal van de bijzondere bezienswaardigheden.  Steek daarna de beroemde Brug der Zuchten over, die de nieuwe gevangenissen met het Dogepaleis verbindt. Terwijl je van het prachtige zicht op de grachten geniet, kom je te weten hoe de brug aan zijn naam kwam en waarom deze in de 17e eeuw werd gebouwd. Na afloop van de rondleiding kun je langer blijven om het Dogepaleis met tips van je gids verder te verkennen.
Inbegrepen
 • Rondleiding met een deskundige gids
 • Voorrangstoegang tot het Dogepaleis
 • Toegang tot eerste verdieping en terras Basilica di San Marco
  Niet geschikt voor
  • Rolstoelgebruikers
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • We passen extra gezond- en veiligheidsmaatregelen toe bij de GetYourGuide Originals
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
  Vereisten voor deelnemers
  • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
  • Alle deelnemers ouder dan 12 jaar moeten één van de volgende documenten overleggen: bewijs van volledige vaccinatie, bewijs van eerste vaccinatie die ten minste 15 dagen geleden is toegediend, bewijs van een Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden óf een negatieve test die niet ouder is dan 48 uur aan het begin van de activiteit

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Trefpunt

  Check in bij het ticketkantoor van Alilaguna, naast de veerboothalte San Marco Giardinetti, vlak bij het San Marcoplein. Zoek een GetYourGuide-sticker op het venster van de teller. Je wordt gevraagd om je GetYourGuide-voucher te tonen en krijgt een toegangsbewijs tot de basiliek. Daarna ontmoet je je gids.

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Niet toegestaan

  • Bagage of grote tassen
  • Rugzakken

  Goed om te weten

  • De gedeelde tour en privé-opties bieden niet altijd dezelfde talen. Check de relevante talen om de juiste optie te vinden.
  • Na de rondleiding kun je het Dogepaleis met tips van je gids op je gemak verder verkennen
  • Aangezien de basiliek van San Marco een heilige plaats is, wordt men geacht om kleding te dragen waarmee de schouders en knieën worden bedekt
  • Rugzakken en grote tassen zijn in de Basiliek van San Marco niet toegestaan
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,8 /5

  gebaseerd op 1247 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,9/5
  • prijs / kwaliteit
   4,4/5
  • dienstverlening
   4,7/5
  • organisatie
   4,5/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Een enkele tour met Frede, zeer bekwaam, buitengewoon knap, ze reageerde op al mijn verzoeken. Zo kon ik een onvergetelijke blik werpen op de Para d'oro! Bedankt Fredje! Bedankt Haal je gids op dat je de tour nooit annuleert, zelfs niet met 1 persoon, ongeacht of het Hong Kong of Venetië is

  3 juni 2021

  We bezochten met je gids de basiliek van San Marco met terras en het Dogenpaleis en ik moet zeggen dat het een fascinerende ervaring was. Onze gids, een jonge jongen, was erg goed in het vertellen van het verhaal van de Doge en de Republiek Venetië, enzovoort... We brachten een moment met hem door dat aangenaam verteld werd! Voor ons was het een ervaring die we graag willen herhalen voor andere Italiaanse bestemmingen.

  Verder lezen

  31 mei 2021

  De tour begon rond 14u40 en de gids was enorm vriendelijk. Als je iets niet goed begrepen had, no worry’s... ze herhaalde het zeker 3x in de tour. Ik heb enorm veel bijgeleerd over Venetië. Blij dat ik deze tour genomen heb. Eerst de Basiliek van San Marco waar we van alles konden bezichtigen en daarna het Dogenpaleis met enorm veel schilderijen, fresco’s en marmeren vloeren. Zeker een aanrader!

  Verder lezen

  5 januari 2020

  Georganiseerd door

  Product ID: 234117