Toegangsticket

Venetië: ticket Dogenpaleis met snelle toegang

Venetië: ticket Dogenpaleis met snelle toegang

Vanaf € 28 per persoon

Betreed het Dogenpaleis in Venetië met dit toegangsticket met voorrang en vermijd de lange wachtrijen. Ontdek de thuishaven van een 1000 jaar oude republiek en bewonder haar kunst en de architectuur. Wandel over de iconische Brug der Zuchten.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Sla de wachtrijen over en betreed het Dogepaleis zonder oponthoud
 • Bewonder de bijzondere gouden trap en kunstwerken
 • Betreed de Brug der Zuchten die naar de gevangenis leidt
Volledige beschrijving
Bezoek het Dogenpaleis, een belangrijke historische bezienswaardigheid en eeuwenlang de zetel van de Venetiaanse politieke macht. Bewonder de rijke details van de indrukwekkende gouden trap en bekijk talloze prachtige kunstwerken. Bewonder de rijke details van de indrukwekkende gouden trap en bekijk talloze prachtige kunstwerken. Herbeleef de angst van de gevangenen toen zij de bekende Brug der Zuchten betraden. Je toegangsticket is inclusief toegang tot het Museo Correr op het San Marcoplein. Dit gebouw werd oorspronkelijk ontworpen als de thuishaven voor Napoleon en werd later een woning voor de koningen van Italië.
Inbegrepen
 • Entreeticket voor het Dogenpaleis, Museo Correr, Nationaal Archeologisch Museum en de Biblioteca Marciana
 • Tour met gids
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Je temperatuur wordt verplicht gecontroleerd
 • Alle deelnemers ouder dan 12 jaar moeten één van de volgende documenten overleggen: bewijs van volledige vaccinatie, bewijs van eerste vaccinatie die ten minste 15 dagen geleden is toegediend, bewijs van een Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden óf een negatieve test die niet ouder is dan 48 uur aan het begin van de activiteit

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Het Dogepaleis vind je aan het San Marcoplein. Ga naar de rij voor prepaid tickets en toon de barcode op je voucher aan het personeel.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Dogepaleis standaard openingstijden: 09:00 - 18:00 uur (laatste toelating om 17:00 uur).
 • Als je geen e-voucher wilt gebruiken en er de voorkeur aan geeft om er een te printen, download deze dan voordat je gaat printen
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 7243 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • dienstverlening
  4,5/5
 • organisatie
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Toen ik de 'prioritaire' wachtrij voor Palazzo Ducale zag, kreeg ik bijna een hartaanval, maar laat je niet misleiden, het gaat snel. Ik was binnen 5 minuten binnen. (Het is niet zozeer een wachtrij met voorrang, meer een vooraf geboekte wachtrij voor tickets.) Ik ben geen fan van rondleidingen, dus dit was perfect voor mij! Het is ook goed om te weten dat als je Museo Correr binnenkomt, je ook rechtstreeks toegang hebt tot de Bibliotheca en het Archeologisch Museum - deze 3 zijn allemaal samen.

Verder lezen

30 september 2020

Ik vind dat het paleis een bezoek waard is voor iedereen die een paar dagen in Venetië doorbrengt. Je krijgt niet alleen toegang tot het paleis maar ook tot het museum (dat aan de andere kant van het plein is) en 2 andere plekken, maar die hebben we niet kunnen bereiken. We sloegen de wachtrij over die zich buiten het paleis vormde (wat geweldig aanvoelde omdat het behoorlijk lang was), geen wachtrij voor het museum, maar de prijs zeker waard.

Verder lezen

26 augustus 2020

Mooi!

Het Dogenpaleis is iets waar je heen moet zijn geweest als je naar Venetië gaat. Super mooi vanbinnen en veel geschiedenis, plus je ziet de Bridge of Sighs van binnen en als je uit de ramen kijkt op een andere manier. Het corrermuseum was ook mooi, maar het is niet echt iets wat je gezien moet hebben naar mijn mening. Hetzelfde geldt voor het archeologisch museum en de bibliotheek. Vooral de bibliotheek veel een beetje tegen. Maar dit is zeker een mooie en culturele manier van een dagje vullen in Venetië.

Verder lezen

16 augustus 2018

Georganiseerd door

Product ID: 71080