Toegangsticket

Venetië: toegangsbewijs voor gereserveerd Dogenpaleis

Venetië: toegangsbewijs voor gereserveerd Dogenpaleis

Vanaf € 28 per persoon

Ga rechtdoor het Dogenpaleis in Venetië binnen met je voorrangstoegangsbewijs. Verken de plek die aan het hoofd stond van een duizendjarige republiek en bewonder de kunst en architectuur. Loop over de iconische Brug der Zuchten.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Sla de wachtrijen over en betreed het Dogepaleis zonder oponthoud
 • Bewonder de bijzondere gouden trap en kunstwerken
 • Betreed de Brug der Zuchten die naar de gevangenis leidt
Volledige beschrijving
Bezoek het Dogenpaleis, een belangrijke historische bezienswaardigheid en eeuwenlang de zetel van de Venetiaanse politieke macht. Bewonder de rijke details van de indrukwekkende gouden trap en bekijk talloze prachtige kunstwerken. Bewonder de rijke details van de indrukwekkende gouden trap en bekijk talloze prachtige kunstwerken. Herbeleef de angst van de gevangenen toen zij de bekende Brug der Zuchten betraden. Je toegangsticket is inclusief toegang tot het Museo Correr op het San Marcoplein. Dit gebouw werd oorspronkelijk ontworpen als de thuishaven voor Napoleon en werd later een woning voor de koningen van Italië.
Inbegrepen
 • Entreeticket voor het Dogenpaleis, Museo Correr, Nationaal Archeologisch Museum en de Biblioteca Marciana
 • Tour met gids
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Je temperatuur wordt verplicht gecontroleerd
 • Alle deelnemers ouder dan 12 jaar moeten één van de volgende documenten overleggen: bewijs van volledige vaccinatie, bewijs van eerste vaccinatie die ten minste 15 dagen geleden is toegediend, bewijs van een Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden óf een negatieve test die niet ouder is dan 48 uur aan het begin van de activiteit
 • Alle deelnemers moeten ook een geldig door de overheid afgegeven identiteitsbewijs met foto meenemen (bijv. paspoort of rijbewijs)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Het Dogepaleis vind je aan het San Marcoplein. Ga naar de rij voor prepaid tickets en toon de barcode op je voucher aan het personeel.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • De openingstijden van het Dogenpaleis zijn 9.00 - 18.00 uur (laatste toegang om 17.00 uur)
 • Als je geen digitale voucher wilt gebruiken en er liever een wilt printen, zorg er dan voor dat je deze downloadt voordat je gaat printen
 • Wachttijd is afhankelijk van de snelheid van de veiligheidscontroles
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 7585 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • dienstverlening
  4,5/5
 • organisatie
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Ticket via Get your Guide gekocht. Betaling makkelijk met creditcard en je ontvangt gelijk digitaal je entreekaart. Ik was wel voor 10.00 uur aanwezig aangezien het toch heel druk was. Met de ticket sta je in de rij wat snel toegang geeft. Ze checken bij binnenkomst je QR code en je temperatuur. Eenmaal binnen moet je je rugzak afgegeven bij de garderobe. Verder is alles Corona proef. Het paleis is echt de moeite waard zo mooi en terug in de tijd. Vanuit gehele paleis prachtig uitzicht over San Marco en de boulevard. Er zit bij je ticket ook nog een museumbezoek bij maar dat heb ik niet gedaan, was zo mooi weer zonde om binnen te zijn. Ik raad dit zeker aan.

Verder lezen

24 september 2021

Het Dogenpaleis is steeds een bijzondere ervaring en een must-see in Venetie. De GYG ticket pass plaatst je in de pre-paid ticket lijn. Deze lijn heeft voorrang op de wachtrij die nog ticket moet kopen. Maar je mag niet verwachten dat je niet zal wachten. In coronatijd checkt men bovendien nog je temperatuur, controleert men je covid-safe pas, wordt bagage gecontroleerd en dan uiteindelijk je ticket. Al bij al hebben we een halfuur tot drie kwartier aangeschoven alvorens we binnen konden. En dan moet je je tas nog even in bewaring geven in het depot (momenteel in grote groene zakken omwille van covid). En dan tijd om te genieten van het dogenpaleis

Verder lezen

19 september 2021

Toen ik de 'prioritaire' wachtrij voor Palazzo Ducale zag, kreeg ik bijna een hartaanval, maar laat je niet misleiden, het gaat snel. Ik was binnen 5 minuten binnen. (Het is niet zozeer een wachtrij met voorrang, meer een vooraf geboekte wachtrij voor tickets.) Ik ben geen fan van rondleidingen, dus dit was perfect voor mij! Het is ook goed om te weten dat als je Museo Correr binnenkomt, je ook rechtstreeks toegang hebt tot de Bibliotheca en het Archeologisch Museum - deze 3 zijn allemaal samen.

Verder lezen

30 september 2020

Georganiseerd door

Product ID: 71080