Toegangsticket

Venetië: ticket gereserveerde toegang Dogepaleis

Venetië: ticket gereserveerde toegang Dogepaleis

Snel uitverkocht Gisteren 162 keer geboekt

Vanaf € 28 per persoon

Snel uitverkocht Gisteren 162 keer geboekt

Ga rechtstreeks het Dogenpaleis in Venetië binnen met je ticket. Ontdek de thuishaven van een 1000 jaar oude republiek en bewonder haar kunst en architectuur. Wandel over de iconische Brug der Zuchten.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Sla de wachtrijen over en betreed het Dogepaleis zonder oponthoud
 • Bewonder de bijzondere gouden trap en kunstwerken
 • Betreed de Brug der Zuchten die naar de gevangenis leidt
Volledige beschrijving
Bezoek het Dogenpaleis, een belangrijke historische bezienswaardigheid en eeuwenlang de zetel van de Venetiaanse politieke macht. Bewonder de rijke details van de indrukwekkende gouden trap en bekijk talloze prachtige kunstwerken. Bewonder de rijke details van de indrukwekkende gouden trap en bekijk talloze prachtige kunstwerken. Herbeleef de angst van de gevangenen toen zij de bekende Brug der Zuchten betraden. Je toegangsticket is inclusief toegang tot het Museo Correr op het San Marcoplein. Dit gebouw werd oorspronkelijk ontworpen als de thuishaven voor Napoleon en werd later een woning voor de koningen van Italië.
Inbegrepen
 • Toegangsbewijs voor het Dogenpaleis
 • Toegang tot Correr Museum, Nationaal Archeologisch Museum en Biblioteca Marciana
 • Reserveringskosten
 • Tour met gids
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Je temperatuur wordt verplicht gecontroleerd

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Het Dogepaleis ligt aan het San Marcoplein. Ga naar de ingang voor voorafgeboekte tickets en toon de barcode op je voucher aan het personeel.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • De toegang is gratis voor kinderen jonger dan 6 jaar. Je moet hun gratis ticket bij aankomst ophalen bij het loket
 • Dogepaleis openingstijden: 09:00 - 18:00 uur (laatste toelating om 17:00 uur)
 • Als je geen e-voucher wilt gebruiken en er de voorkeur aan geeft om er een te printen, download deze dan voordat je gaat printen
 • De wachttijd hangt af van de snelheid van de veiligheidscontroles
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 10716 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • dienstverlening
  4,5/5
 • organisatie
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Doen! Toen wij er waren was het erg warm en er stond een enorme rij. Om de hoek konden wij zo het koele paleis inlopen. Na de ingang is er nog een mogelijkheid om een audio tour te boeken, dus dat is prima. In de zalen staan borden met uitleg en voor ons was voldoende gecombineerd met onze eigen historische kennis. Het Dogepaleis is goed geregeld met one-way route....alleen staat nergens hoe lang die duurt:-) Reken maar op 2 tot 3 uur. Je wordt zowel door het Dogepaleis geloodst als over de brug der Zuchten naar het gevangeniscomplex. Als je voor de gouden trap komt, dan kan je beter een kerk bezoeken, want daar is meer goud te vinden.

Verder lezen

31 juli 2022

Je wandelt door het paleis en over de brug der zuchten. Je ziet ook de gevangenis wat wel een fijne ervaring was. Fijn ook dat we niet moesten aanschuiven in de rij en meteen naar binnen konden. Leuk extraatje is dat het correr Museum aan de andere kan van st Marco plein mee inbegrepen is. De bibliotheek en archeologisch museum zijn eigenlijk een onderdeel van dit correct museum.

Verder lezen

17 juli 2022

We reisden met de trein van 9.30 uur van Treviso naar Venitia Santa Lucia Station, het was druk maar er waren veel lege stoelen. We kwamen in ongeveer een uur aan. Er waren wachtrijen voor de bootkaartjes, dus we besloten om door de duidelijk aangegeven paden naar de straat Marks / Realto te lopen. We gingen meteen naar de voorgeboekte ingang zonder wachtrij, we toonden onze vouchers op de mobiele telefoon-app en gingen rechtdoor het paleis in. Na een snelle veiligheidscontrole gingen we naar het centrale plein, na het nemen van een paar foto's gingen we verder met het verkennen van de gemakkelijk te volgen route door het paleis van kamer naar kamer, de schriftelijke beschrijvingen op de borden in elke kamer waren goed met net genoeg informatie over de Kunst en display items. We kwamen uiteindelijk om de brug der zuchten over te steken naar de gevangenis, het hoogtepunt waar de meeste mensen naar uitkeken, waaronder wijzelf. Dit is een bezoek dat de moeite waard is en je kunt het b

Verder lezen

26 juni 2022

Product ID: 71080