Venetië: Murano en Burano Halve Dag Glas- en Kanttour

Product ID: 21293

Vanaf € 35 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
5 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Ontdek de glasblaastradities van Murano bij een ambachtelijke werkplaats
 • Zie hoe vrouwen kant maken op het kleine eilandje van Burano en krijg een uitleg van deze uitstervende ambacht in het Engels
 • Slenter door de straten van Burano met haar felgekleurde huizen
 • Treed in de voetsporen van Michelangelo en neem een kant-souvenir mee naar huis
Overzicht
Ontdek de glas- en kantklostradities van Murano en Burano tijdens een ontspannen 5-uur durende rondleiding door Venetië. Ga naar de Venetiaanse lagune om demonstraties van glasblazen en kantklossen te zien, met opties om artikelen tegen korting te kopen.
Wat te verwachten
Ontsnap aan de drukte van het centrum van Venetië en een glimp opvangen van wat het leven in de stad gebruikt te worden als, als een eiland van ambachtslieden bekend om hun traditionele ambachtelijke vaardigheden, doorgegeven van generatie op generatie.

Uw gids zal u te vermaken op de korte boottocht naar het kleine eiland Murano, beroemd om zijn glas maken van tradities. Historisch, Murano glasblazers waren de enige Europeanen die wist hoe je een spiegel te maken en hun vaardigheden waren zo gewaardeerd dat ze werden verbannen uit het verlaten van Venetië op de dreiging van executie.

Bekijk een ambachtsman in actie en luisteren naar een beschrijving van het proces in het Engels. Leer hoe silica zand wordt glas, en hoe het glas wordt gegeven kleur. Daarna is er tijd om de enorme collectie van glaskunst te bladeren, en dwalen het eiland op uw eigen.

Terug op de boot, cruise naar het kleine eiland Burano te zien van de helder geschilderde huizen strak kropen bij elkaar langs de straten en grachten. hoofdconclusie Burano op roem is de eeuwenoude traditie van het kantklossen. Maak een wandeling door de straten om een ​​klein gebouw waar vrouwen koortsachtig steek kant, net als hun moeders en grootmoeders gebruikt om te doen.

Uw gids zal het proces van deze stervende kunst uit te leggen. Vervolgens kunt u in de voetsporen van Michelangelo en het uitzoeken van je eigen herinnering. Of wandel door de kronkelende straatjes, bemonstering heerlijke koekjes bij de lokale bakkerijen.

In tegenstelling tot andere tours, deze excursie opzettelijk nalaat Torcello om u te voorzien van meer tijd aan Murano en Burano, en met minder tijd op de boot of in het binnenland trekking.
Inbegrepen
 • Glasblaasdemonstratie in een fabriek op Murano, met commentaar in het Engels
 • Kantklosdemonstratie in een winkel in Burano, met commentaar in het Engels
 • Korting op glaswerk en kant ode locaties waar de demonstraties worden gehouden (10% of meer, afhankelijk van het artikel)
 • Headset indien nodig.
 • Vervoer per boot
Niet inbegrepen
 • Vervoer van en naar hotel
 • Fooien
Trefpunt

Je ontmoet je gids 15 minuten voor vertrek. 13.30 uur als de rondleiding om 13.45 uur begint; 14.15 uur als de rondleiding om 14.30 uur begint. Trefpunt is bij het standbeeld van de man op het paard bij de San Zaccaria-vaporettohalte, aan de voorzijde van de lagune. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Gasten moeten op het aangewezen trefpunt verzamelen en hun voucher aan de tourcoördinator/gids laten zien. Als je te laat bent, kun je niet meer met de groep mee. Er vindt geen restitutie plaats voor degenen die na vertrek arriveren.

Vanaf € 35 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (85 Beoordelingen)

Georganiseerd door

City Wonders Ltd.

Product ID: 21293