Toegangsticket

Venetië: toegangsticket voor Palazzo Contarini del Bovolo

Venetië: toegangsticket voor Palazzo Contarini del Bovolo

Vanaf € 7 per persoon

Krijg een indrukwekkend uitzicht over Venetië en het netwerk van kanalen vanaf de top van de beroemde wenteltrap van het Palazzo Contarini del Bovolo. Tuur over de daken naar beroemde monumenten en kerkkoepels.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
De voucher moet worden ingewisseld voor een ticket.
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe boekingsbevestiging

Belevenis

Volledige beschrijving
Ontdek de meesterlijke architectuur die schuilgaat achter de hoofdstraten van Venetië en krijg een prachtig uitzicht met een toegangsticket voor het Palazzo Contarini del Bovolo. Kom dicht bij de unieke, externe wentel trap , die ook bekend staat als de Scala Contarini del Bovolo ('Van de slak'). Bekijk de bijzondere mengeling van renaissance, gotische en Byzantijnse stijlen van dichtbij en krijg een indrukwekkend uitzicht over de daken van de stad. Ga naar de galerij bovenaan de trap voor zicht op het doolhof van straten en grachten.
Inbegrepen
 • Toegangsticket voor het Palazzo Contarini del Bovolo
 • Rondleiding
Niet geschikt voor
 • Rolstoelgebruikers
 • Mensen die slecht ter been zijn
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Alle deelnemers ouder dan 12 jaar moeten één van de volgende documenten overleggen: bewijs van volledige vaccinatie, bewijs van eerste vaccinatie die ten minste 15 dagen geleden is toegediend, bewijs van een Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden óf een negatieve test die niet ouder is dan 48 uur aan het begin van de activiteit
 • Alle deelnemers moeten ook een geldig door de overheid afgegeven identiteitsbewijs met foto meenemen (bijv. paspoort of rijbewijs)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Ga direct naar het Palazzo Contarini del Bovolo. Google Maps werkt niet precies in Venetië. Volg daarom de verkeersborden naar de ingang van de attractie.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

3,9 /5

gebaseerd op 233 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  3,5/5
 • dienstverlening
  3,9/5
 • organisatie
  3,6/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Met de coupon uitgegeven door getyourguide moet je naar een reisbureau gaan waar je, na in de rij te hebben gestaan, de reservering ontvangt die wordt omgezet in een ticket (na in de rij te hebben gestaan) bij het ticketbureau van Palazzo Cantarini del Bovolo. De toren, die ook voor kinderen gemakkelijk toegankelijk is, biedt een adembenemend uitzicht over Venetië!

Verder lezen

7 januari 2020

Het is echt de verborgen parel van het prachtige Venetië! Ik raad je aan deze plek te verlaten tot het einde van je reis. Het is echt een leuke manier om helemaal naar boven te klimmen om afscheid te nemen, of tot de volgende keer naar het prachtige Venetië. Ik raad je ten zeerste aan om je kaartje via de G-app van het VVV-kantoor te krijgen, het is duurder 22 Euro. Geniet van het prachtige Venetië ✌️

Verder lezen

17 mei 2019

Geweldig uitzicht

Het ticketproces was een beetje gedoe. Eerst moest ik naar de voorkant van een toeristenwinkel, mijn voucher tonen en dan naar de toren lopen. Bij de toren moest ik het bijgeleverde kaartje tonen en het inruilen voor een ander kaartje om de aanblik te betreden. Al met al was het het bekijken waard. U hebt slechts ongeveer 30 minuten nodig om deze ervaring te doen. Als je eenmaal bovenaan bent, hoef je niet veel anders te doen dan het uitzicht te bekijken en terug te gaan naar beneden. Nog steeds blij dat ik het deed

Verder lezen

4 mei 2019

Georganiseerd door

Product ID: 107485