Meer foto's

Vanaf € 18 per persoon

Venetië: Peggy Guggenheim Museum Collectie Ticket

Product ID: 64077
Gecertificeerd
Belangrijke Informatie
Duur
1 dag
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Ontdek een van Europa's meest gerespecteerde moderne kunstmusea
  • Bekijk beroemde werken van Picasso, Magritte, Pollock en Calder
  • Bezoek de tijdelijke tentoonstelling: My Weapon Against the Atom Bomb is a Leaf of Grass van TANCREDI. Een retrospectie
  • Neem een wandeling in de beeldentuin bij het grote kanaal
  • Bekijk de speciale tentoonstellingen bij de permanente collecties
Overzicht
Ontdek een van de meest belangrijkste culturele attracties in Venetië met een skip-the-line ticket tot het Peggy Guggenheim museum. Bewonder werken van Picasso, Pollock en Dalí. Blijf zolang je wilt met een dagkaart met eenmalige toegang.
Wat te verwachten
Bewonder de moderne kunst van Picasso en Pollock met een dagkaart tot het Peggy Guggenheim museum bij het grote kanaal van Venetië.

Ontdek een van Europa's bekendste musea van moderne kunst op jouw eigen tempo en bekijk de meesterwerken van kunststijlen zoals het kubisme, surrealisme en het abstracte expressionisme. Begonnen door de Amerikaanse erfgename Peggy Guggenheim, werd de collectie origineel samengesteld voor de 1e na-oorlogse Venetië Biennale.

In het daarop volgende jaar, verworf Peggy de Palazzo Venier dei Leoni, een onafgemaakt 18e eeuws paleis bij de het grote kanaal. De collectie werd compleet gemaakt door artiesten en critici zoals Marcel Duchamp, Herbert Read, Nellie van Doesburg en Howard Putzel.

Ontdek het museum op jouw tempo en vind kunst van Picasso, Enst, Magritte, Calder en meerdere avant-garde kunstenaars. Neem een wandeling langs Patsy R. and Raymond D. Nasher Sculpture Garden en bekijk het werk van Arp, Duchamp-Villon, Fazzini, Giacometti, Holzer, Minguzzi, Mirko, Merz, Moore, Ono en Richier.

Bewonder de kunstcollectie door Italiaanse, Europese en Amerikaanse artiesten samengesteld van 1945 tot vandaag de dag. Inclusief werk door Burri, Capogrossi, de Kooning, Dubuffet, Rothko, Oldenburg, Stella, Twombly, Warhol and Kapoor.
Venetië: Peggy Guggenheim museum skip-the-line ticket
Inbegrepen
  • Dag kaart geeft eenmalige toegang tot het Peggy Guggenheim museum.
Niet inbegrepen
  • Tour met gids
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Palazzo Venier dei Leoni 704. Peggy Guggenheim Collectie is tussen de Accademia en de kerk van Santa Maria della Salute. De dichtsbijzijnde halte is 'Accademia' (Vaporetto no. 1 of 2) (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Tijdelijke tentoonstelling: My Weapon Against the Atom Bomb is a Leaf of Grass van TANCREDI. Een retrospectie. LEt op: deze tentoonstelling eindigt in maart 2017.
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (94 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Peggy Guggenheim Collection

Product ID: 64077