Venetië: Romantische Gondelrit Van 30-minuten Voor 2

Product ID: 22361

Vanaf € 140 Per groep tot 2

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
30 minuten
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Geniet van een privé gondelrit terwijl je de bezienswaardigheden rondom de vredige grachten van Venetië in je opneemt.
  • Ga weg van de hoofdwaterwegen en toeristische attracties.
Overzicht
Neem een ontspannende en romantische gondelrit door de kalme grachten van Venetië. Tijdens deze 30 minuten durende reis voor 2 personen, zul je ontsnappen aan de drukte en door de vredige grachten van de stad varen.
Wat te verwachten
Maak deel uit van de eeuwenoude Venetiaanse traditie en beleef de stad net zoals de plaatselijke inwoners dat al meer dan duizend jaar doen, met deze privé gondelrit voor twee personen.

Op de 30 minuten durende reis zul je weggevoerd worden van de hoofdwaterwegen en toeristische attracties. Jouw gondelier zal zijn ervaring en precisie gebruiken om je door de smallere en kalmere grachten van Venetië te leiden.

Terwijl je ontspant en geniet van de omgeving zul je ongetwijfeld betrokken raken in de vriendelijke gesprekken tussen de gondeliers in hun opmerkelijke Venetiaanse dialect, dat net zo'n groot onderdeel is van de cultuur van Venetië als de gondel zelf.

Boek de rit van tevoren om te voorkomen dat je met de gondelier moet onderhandelen of dat je je druk moet maken over details.
Inbegrepen
  • Een kleine fles Prosecco en twee plastic bekertjes
  • Gondelrit
Trefpunt

Gondola park van Santa Maria di Giglio, vlakbij Hotel Gritti Palace (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• In het geval van slecht weer zal de gondelrit afgezegd worden. Als dit gebeurt, zal jouw vertrektijd opgeschoven worden naar de eerstvolgende beschikbare tijd

Vanaf € 140 Per groep tot 2

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (41 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Venice Events

Product ID: 22361