Basiliek van San Marco

Venetië: San Marco Basiliek & St. Apollonia Klooster

Gecertificeerd

Vanaf € 21,50 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
1 uur
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Directe bevestiging
Live gids
Frans, Italiaans, Engels
Eenvoudig annuleren
Gratis annuleren met één klik

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Sla de lange wachtrijen over voor het vergulde interieur van de Basiliek van San Marco
 • Ervaar de Basiliek van San Marco in kleine groepen van maximaal 25 personen
 • Geniet van de rust van het charmante Klooster van St. Apollonia en ontdek het Diocesan Museum of Sacred Art
 • Bewonder de beroemde Schatkist en het Gouden Altaar
Overzicht
Ontdek de kunst en architectuur van het belangrijkste religieuze gebouw van Venetië, kom meer te weten over de geschiedenis en geniet van de rust van het charmante klooster uit de 13e eeuw. Bekijk de Basiliek van San Marco en andere schatten.
Wat te verwachten
Basilica di San Marco is zeker een van de beroemdste en meest bezochte attracties in Venetië. Niet iedereen weet over de fascinerende klooster van St. Apollonia echter een kostbare schat, niet ver van de basiliek bevindt. Op de 1-uur durende rondleiding vindt u zowel bezoeken, en uw gids zal u vertellen over hun geschiedenis en het belang.

Voer Basilica di San Marco overslaan van de lijnen bij de ingang, en verlies jezelf in de magische sfeer van deze kerk. Na het nemen van een comfortabele stoel in het midden van het middenschip, zul je het verhaal van de basiliek lange en gekweld bouw horen en hoe het werd de kathedraal van Venetië.

Bewonder het 13e-eeuwse mozaïeken die de koepel sieren, en dan de Schatkist en de Gouden Pall. Uw gids zal u vertellen over de rijke geschiedenis van de Schatkist en waarom het wordt beschouwd als een van de belangrijkste collecties van sacrale kunst in Italië.

De belangrijkste parel in de collectie is ongetwijfeld de Pala d'Oro, speciaal gesmeed voor de basiliek. De oprichting van goud, zilver, edelstenen, en emaille, duurde bijna 4 eeuwen van het werk en werd uiteindelijk voltooid in de 14e eeuw.

Aan het eind van de rondleiding van de basiliek wordt u begeleid naar de pastorie, waar uw gids u leiden naar een exclusieve hal die Basilica di San Marco aan de Pastorie Bridge en de Stichting verbindt met directe toegang tot de fascinerende klooster van St . Apollonia. U zult genieten van een uitzicht op de beroemde Brug der Zuchten op de weg.

Het klooster van St. Apollonia is gelegen op het terrein van een voormalige Benedictijner klooster, dat nu het Bisschoppelijk Museum van Heilige Kunst, het Marciano Lapidary, en het Historisch Archief Patriarchal. Let op de romaanse elementen van het klooster, een typisch voorbeeld van de nabijgelegen vasteland en niet normaal gevonden in Venetië.

Je ziet de Marciano Lapidary, een belangrijke collectie van decoratieve fragmenten die gebruikt om sieren Basilica di San Marco. De 13e-eeuwse wellhead, gelegen in het centrum van het klooster en de vloer in zijn 12e-eeuwse bakstenen visgraatmotief, zijn 2 van de meest opvallende elementen uw gids zal u tijdens uw bezoek.
Inbegrepen
 • Rondleiding
 • Skip-the-line-toegang tot de Basiliek van San Marco
 • Ticket voor bezoek aan het Gouden Altaar
 • Toegang tot de Schatkist
 • Ticket voor bezoek aan het Klooster van St. Apollonia
Niet inbegrepen
 • Ticket voor het Diocesan Museum of Sacred Art
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor volledige terugbetaling
Trefpunt

In het atrium bij de centrale ingang van de St. Mark basiliek. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Let op:
• Er is geen geen restitutie in het geval van no-shows (als je niet komt opdagen bij de aanvang van de aangegeven tijd op je voucher)
• Tijdens liturgische plechtigheden, andere speciale gelegenheden, of uitzonderlijke drukte, is toegang tot de Basiliek van San Marco mogelijk niet toegestaan, en wordt de rondleiding afgelast. In geval van hoog water waardoor normale toegang tot de Basiliek van San Marco niet mogelijk is, vraag je de medewerkers van de Basiliek om de juiste weg
• Toegang tot de Basiliek is alleen toegestaan voor bezoekers met gepaste kleding (geen korte broeken of mouwloze shirts). Om veiligheidsredenen zijn rugzakken niet toegestaan. Voorafgaande aan je bezoek word je veplicht om enige bagage af te geven bij de Ateneo San Basso
• Dit is een collectieve tour, wat betekent dat er misschien andere deelnemers zijn
• De rondleiding is tweetalig

Vanaf € 21,50 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (37 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Venetoinside.com - Insidecom

Product ID: 57789