San Marcoplein
Belangrijke Informatie
Duur
2 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bezoek het Dogepaleis en de Basiliek van San Marco
  • Bekijk de indrukwekkende zalen van Sala del Maggior Consiglio
  • Loop over de Brug der Zuchten
  • Bekijk de verbazingwekkende Gouden Mozaïeken en het met edelstenen bedekte Pala d'Oro
Overzicht
Verken de prachtige stad Venetië op een 2 uur durende wandeltocht van de meest belangrijke bezienswaardigheden van het San Marcoplein, met toegang tot het Dogepaleis en de Basiliek van San Marco.
Wat te verwachten
Deze 2 uur durende wandeltocht door een van de mooiste en romantische steden ter wereld zal je een goed overzicht van Venetië geven, en is inclusief toegang tot het Palazzo Ducale en Basiliek van San Marco.

Je ontmoet je gids op het San Marcoplein en gaat dan naar het Palazzo Ducale, het bijzondere paleis dat eeuwenlang het politieke machtscentrum van Venetië vertegenwoordigde. Bezoek de schitterende kamers die behangen zijn met honderden meesterwerken.

Verken de plek waar de hertog en zijn raad over het lot besloten van een republiek die al 1000 jaar bestond. Reis terug naar de Middeleeuwen terwijl je de details van de indrukwekkende gouden trap ontdekt en het leed van de gevangenen herleeft die de beroemde Brug der Zuchten overstaken. Ga de beruchte gevangenis van Venetië binnen die beroemd is omdat onder andere Giacomo Casanova daar gevangen heeft gezeten.

Vervolgens krijg je een rondleiding door één van de meest indrukwekkende kathedralen ter wereld, de Basiliek van San Marco. Je krijgt een uitgebreide begeleide tour van dit meesterwerk van Byzantijnse kunst, waar je kunt genieten van de prachtige gouden mozaïeken en het marmeren inlegwerk.

Bewonder het Pala d'Oro, dat met zijn duizenden edelstenen en kostbare stenen een uitstekend voorbeeld van Byzantijnse kunst is, en geniet van de kunstschatten van de Schatkamer, die over vele eeuwen verzameld zijn.
Inbegrepen
  • Gids
  • Entreeticket voor het Dogepaleis
  • Entreeticket voor de Basiliek van San Marco met toegang tot het altaar Pala D'Oro
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Kom naar het wisselkantoor 'YEX' op het Piazza San Marco, onder de bogen van de klokkentoren. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Vanwege veiligheidscontroles moet u mogelijk in de rij staan voor toegang tot het Dogepaleis en de Basiliek van San Marco. U kunt de rij voor niet-gereserveerde tickets overslaan, maar de veiligheidscontrole is verplicht. Maximaal 35 mensen op elke tour

Vanaf € 53 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (1224 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Very Viva Venice Srl

Product ID: 6503