Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in het Engels te bekijken.
Rondleiding

Venetië: middeleeuwse begeleide wandeltocht

Activiteitenaanbieder: VENICE TOURS S.R.L.

Venetië: middeleeuwse begeleide wandeltocht

Activiteitenaanbieder: VENICE TOURS S.R.L.
Bespaar tot 20%

Vanaf € 30 € 24 per persoon

Ontdek de geheimen van Venetië tijdens een begeleide wandeling. Dwaal door de smalle straatjes en pittoreske grachten en hoor over de geschiedenis van de stad van een deskundige lokale gids.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Duur 2 - 3 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Tourgids
Engels, Italiaans

Je belevenis

Highlights
 • Ontdek de geheimen van Venetië met een lokale gids
 • Vier de 1600-jarige verjaardag van Venetië
 • Luister naar interessante verhalen en anekdotes van je gids
 • Zie Venetië gereconstrueerd door een app op je smartphone
 • Loop door prachtige straten en langs sierlijke gebouwen
Volledige beschrijving

Verken de smalle steegjes van Venetië en leer over de donkerste geheimen van de stad tijdens een wandeltocht met een deskundige lokale gids. Kies ervoor om na je wandeltocht een optionele rustige gondeltocht door de grachten van Venetië toe te voegen.

Luister naar boeiend commentaar over het Gevangenispaleis op het San Marcoplein en leer over de Heren van de Nacht - de angstaanjagende politie van de Serenissima-republiek, berucht vanwege het martelen van hun gevangenen.

Kom meer te weten over de geheimen van Casanova en ontdek schatten die zijn gestolen uit Constantinopel. Onthul de mysteries van Marco Polo en de Zijderoute. Ga terug in de tijd met een mobiele app die je een reconstructie van Venetië van de 11e tot 17e eeuw laat zien.

Ontdek Campo San Beneto en bewonder Palazzo Fortuny, een van de grootste paleizen in Venetië in gotische stijl. Kies een optionele gondeltocht en ontdek de kanalen van Venetië. Bekijk hoogtepunten, waaronder het Mozarthuis en het Canal Grande.

Kies een optionele gondeltocht en ontdek de grachten van Venetië. Bewonder tijdens je gondeltocht de hoogtepunten van Venetië, zoals het Mozarthuis, het operagebouw van Fenice, het Canal Grande en meer. Beëindig je tour op Piazza San Marco

Inbegrepen
 • Groepswandeling door Venetië
 • Lokale gids
 • 30 minuten durende begeleide gondeltocht (afhankelijk van de geselecteerde optie)
  Niet geschikt voor
  • Mensen die slecht ter been zijn
  • Rolstoelgebruikers

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  Verzamelen bij het kantoor van Venice Tours in Campo San Gallo, naast het San Marcoplein. Met de basiliek van San Marco achter je, blijf je aan de rechterkant van het plein en ga je onder de bogen door. Zoek Olivetti Museum, sla rechtsaf, ga onder de bogen door, steek de kleine brug over en ga rechtdoor naar "Campo San Gallo".

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Niet vergeten mee te nemen

  • Comfortabele schoenen

  Goed om te weten

  • Helaas is deze tour niet volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers of mensen die slecht ter been zijn
  • De wandeltocht gaat niet door bij uitzonderlijk hoog water (in deze gevallen kan deze worden uitgesteld tot de dag erna, anders wordt deze terugbetaald)
  • Als het minimumaantal niet wordt gehaald voor een eentalige rondleiding, kan uw rondleiding in twee talen worden uitgevoerd
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,2 /5

  gebaseerd op 190 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,3/5
  • prijs / kwaliteit
   4,1/5
  • dienstverlening
   4,9/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Valentina was een deskundige gids. De tour was erg interessant en gaf ons een idee van Venetië en haar geschiedenis. Het nadeel was dat 2 van de 6 deelnemers alleen Italiaans piekten. Het zou een Engelstalige tour zijn en we brachten de helft van de tijd door met rondhangen terwijl de gids hetzelfde in het Italiaans tegen dat stel zei.

  Verder lezen

  3 juli 2022

  Het was een zeer interessante wandeling, de zeer vriendelijke en goede gids. Het was erg warm, maar het was nog steeds erg gezellig. Misschien zou ik rondleidingen doen die zijn gewijd aan individuele Italiaanse of Engelse groepen of andere. Want in de hitte van de wachttijd wordt het moeilijk om op je beurt te wachten.

  22 mei 2022

  Zeer voorbereide en leuke gids. Het bezoek omvat een kort bezoek aan de gevangenissen en vindt dan plaats door de prachtige steegjes van Venetië. Houd er rekening mee dat dit type bezoek tweetalig is. De ochtend dat we het deden was er ook een Spaans stel en de start van het bezoek was in 3 talen, totdat mijn vriendin en ik besloten haar in het Engels te volgen om haar slanker te maken met twee talen.

  Verder lezen

  23 maart 2022

  Product ID: 402626