Toegangsticket

Venetië: ticket voor de Peggy Guggenheim Collection

Venetië: ticket voor de Peggy Guggenheim Collection

Activiteitenaanbieder: Peggy Guggenheim Collection
Snel uitverkocht

Vanaf € 16 per persoon

Snel uitverkocht

Verken een van de belangrijkste culturele attracties van Venetië met een voorrangsticket voor het Peggy Guggenheim Museum. Bewonder werken van Picasso, Pollock en Dalí. Blijf zo lang als je wilt met jouw enkele toegangskaart.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Duur 1.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Je belevenis

Volledige beschrijving

Bewonder moderne kunst van Picasso en Pollock met één toegangsticket voor de Peggy Guggenheim-collectie aan het Canal Grande van Venetië. Verken een van Europa's belangrijkste musea voor moderne kunst in je eigen tempo en bekijk meesterwerken uit kunststijlen zoals kubisme, surrealisme en abstract expressionisme. Gemaakt door de Amerikaanse erfgename Peggy Guggenheim, werd de collectie oorspronkelijk tentoongesteld voor de 1e naoorlogse Biënnale van Venetië. Het jaar daarop verwierf Peggy het Palazzo Venier dei Leoni, een onvoltooid 18e-eeuws paleis aan het Canal Grande. De collectie is samengesteld met de hulp van vooraanstaande kunstenaars en critici, zoals Marcel Duchamp, Herbert Read, Nellie van Doesburg en Howard Putzel. Verken het museum op eigen houtje en vind kunst van Picasso, Ernst, Magritte, Calder en vele andere avant-gardekunstenaars. Maak een wandeling in de Patsy R. en Raymond D. Nasher Sculpture Garden om werken te zien van Arp, Duchamp-Villon, Fazzini, Giacometti, Holzer, Minguzzi, Mirko, Merz, Moore, Ono en Richier. Bewonder een collectie kunst van Italiaanse, Europese en Amerikaanse kunstenaars van 1945 tot heden, waaronder edelstenen van Burri, Capogrossi, de Kooning, Dubuffet, Rothko, Oldenburg, Stella, Twombly, Warhol en Kapoor.

Inbegrepen
 • Entreeticket voor de Peggy Guggenheim-collectie
 • Begeleide tour

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

De Peggy Guggenheim-collectie bevindt zich tussen de Accademia en de kerk van Santa Maria della Salute in Palazzo Venier dei Leoni, 704. De dichtstbijzijnde halte van de vaporetto is "Accademia" (vaporetto nr. 1 of 2)

Openen in Google Maps ⟶
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 2240 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,4/5
 • dienstverlening
  4,6/5
 • organisatie
  4,5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Dit is een prachtig klein museum en het bekijken waard vanwege de geschiedenis van het gebouw en de kunstwerken die het bevat. Ik hou niet echt van de surrealistische kunstbeweging, maar het was fascinerend om alles te weten te komen over het begin en de achtergrond van de individuele kunstenaars wiens werk werd getoond.

28 juli 2022

Een geweldige plek in Venetië! Zeer mooie omgeving met een heerlijk terras/trap naar de Canale Grande (prachtig uitzicht!) en tuin, zeer goed onderhouden en toch niet te druk (ondanks de zomervakantie). De tentoonstelling is goed gestructureerd met absolute topwerken van bekende kunstenaars (Dalí, Paul Klee, Picasso, Max Ernst, etc.) - en niet alleen geschikt voor "art professionals". Er is een sterrenaftrek voor de prijzen in de museumwinkel en in de museumkoffie - ze zijn vrij hoog (in vergelijking).

Verder lezen

21 juli 2022

We hebben echt genoten van deze zelfgeleide tour. Er zijn ook audio-opties beschikbaar. De kunst was modern en eclectisch en de omgeving was echt mooi. De locatie was ook prachtig, gelegen aan het Canal Grande met een centrale binnenplaats vol met aanvullende werken. Sterk aanbevelen omdat het een leuke omweg bood van de meer traditionele musea die we door Rome en Florence hadden bezocht.

Verder lezen

9 juli 2022

Product ID: 64077