Venetië
Vervoer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Venetië Vervoer: Onze meest aanbevolen

Venetië Marco Polo vliegvelddienst: gedeelde watertaxi

1. Venetië Marco Polo vliegvelddienst: gedeelde watertaxi

Met de boot over de lagune varen nadat je geland bent op het vliegveld van Venetië, Marco Polo, is toch wel de meest exclusieve en romantische transfer in de wereld. Dit is een unieke gedeelde watertaxidienst van het vliegveld van Venetië, luchthaven Marco Polo, naar het centrum van Venetië en weer terug. Stap op een watertaxi nadat je je bagage van de band hebt gehaald en laat jezelf over de lagune naar je hotel varen. Niet alleen is het de meest romantische manier van reizen, het is ook nog eens de directe route naar de stad. De watertaxi stopt direct voor een aantal hotels, zoals de hotels langs het Canal Grande of hotels zoals de Hilton Stucky en San Clemente. Voor de hotels die iets moeilijker bereikbaar zijn omdat ze langs interne kanalen liggen, word je hoe dan ook zo dicht mogelijk in de buurt afgezet zodat je maar een klein stukje naar je hotel hoeft te lopen. Als je in het JW Marriott - Isola delle Rose verblijft, word je afgezet in San Marco in de buurt van shuttleboot van het Marriott Hotel.

...
Expressbus: Marco Polo Airport van/naar centrum van Venetië

2. Expressbus: Marco Polo Airport van/naar centrum van Venetië

De luchthaven expressbus biedt een non-stop service naar het centrum van Venetië en in slechts 20 minuten word je afgezet op de Piazzale Roma. Dit is de snelste en makkelijkste manier om Venetië vanaf de luchthaven te bereiken zonder dat je comfort hoeft op te offeren. Vanaf de Piazzale Roma kun je te voet of met de waterbus of watertaxi je eindbestemming bereiken. Als je uiteindelijk terug gaat naar de luchthaven Marco Polo kun je een retour aanschaffen, waardoor je tijd en geld bespaart. Bussen vanaf Piazzale Roma vertrekken vanaf hetzelfde punt waar je bent uitgestapt, bij de ATVO bushaltes in het midden van het plein. Toegewijd personeel staat voor je klaar om te helpen en om je van informatie te voorzien.

...
Venetië: openbaar vervoer per waterbus en gewone bus

3. Venetië: openbaar vervoer per waterbus en gewone bus

Geniet van je verblijf in Venetië en maak gebruik van het openbaar vervoer zonder in de rij te hoeven staan bij de kassa. Je gaat direct naar de gele ticketautomaten die te vinden zijn bij de haltes van de vaporetto in de hele stad. Voer de PNR-code in die op je voucher staat aangegeven en je krijgt dan een papieren ticket waarmee je de vaporetto kunt nemen. Je tickets moeten elke keer gevalideerd worden voordat je gebruikmaakt van een waterbus. De geldigheid van je ticket begint direct wanneer het voor het eerst gevalideerd is.

...
Transfer van luchthaven Treviso naar Mestre en Venetië

4. Transfer van luchthaven Treviso naar Mestre en Venetië

Bespaar bij aankomst op Treviso Antonio Canova Luchthaven geld op dure taxi's of de moeite van navigeren door het ingewikkelde systeem van het openbaarvervoer en geniet van een rechtstreekse transfer naar Venetië en Mestre per expressbus. Loop na aankomst op de luchthaven naar het busstation buiten de aankomsthal waar de chauffeur wacht om jou en je bagage mee te nemen. Leun achterover en ontspan in een comfortabele bus met airconditioning en laat vrienden en familie thuis weten dat je veilig bent aangekomen met de gratis Wi-Fi. Ook beschikbaar als transfer naar de luchthaven of als retourticket. De reis naar de luchthaven vanuit Mestre duurt 50 minuten vanaf Corso del Popolo en 55 minuten vanaf treinstation Mestre. De reis vanuit Venetië duurt 70 minuten vanaf Piazzale Roma. Je kunt alle bustijden bekijken bij de foto's.

...
Snelle bus tussen Luchthaven Marco Polo en station Mestre

5. Snelle bus tussen Luchthaven Marco Polo en station Mestre

Maak gebruik van deze makkelijke en snelle busdienst tussen Luchthaven Marco Polo en treinstation Mestre en kom binnen ongeveer 20 minuten aan op je bestemming. Je wordt afgezet bij het belangrijkste treinstation van de regio, vanwaar je makkelijk toegang hebt tot Venetië en omgeving. Profiteer van de snelste en goedkoopste manier om vanaf de luchthaven bij Mestre te komen zonder je comfort op te hoeven offeren. Op aanvraag kan de bus je ook afzetten bij de geplande haltes Via Forte Marghera en Corso del Popolo, waardoor verschillende hotels op de route gemakkelijk te bereiken zijn.  Koop een enkel- of retourticket voor vervoer tussen Luchthaven Marco Polo en Mestre om zowel tijd als geld te besparen. De bussen vertrekken in Mestre weer vanaf de afzetlocatie, of, als dat makkelijker is, vanaf de ATVO-bushaltes voor treinstation Mestre. Het toegewijde personeel staat steeds klaar  om je te helpen en te informeren. 

...
Privé watertaxi tussen vliegveld Venetië en Venetië

6. Privé watertaxi tussen vliegveld Venetië en Venetië

Ontspan en geniet van het uitzicht, terwijl je over het water naar je hotel of het vliegvelde vaart in een comfortabele motorboot. Deze veilige en betrouwbare privé service bespaart je waardevolle tijd. Deze service (enkele reis) per privé watertaxi is beschikbaar voor 1-6 personen met 8 stuks bagage.  De watertaxi zet je direct bij je hotel af, mits deze een ingang aan het water heeft Als je een hotel zonder wateringang hebt, dan word je bij de dichtstbijzijnde pier afgezet. Wanneer je hotel geen privé-aanlegplaats heeft, word je afgezet bij de dichtstbijzijnde steiger.  Er is een meet-and-greet service (standaardservice), wat inhoudt dat een medewerker je zal ontvangen in de aankomsthal en je naar de taxi zal begeleiden. De portierservice is inbegrepen. Of kies voor de volledige service (premium service); in dat geval ontmoet de medewerker je in de aankomsthal en gaat met je mee naar je hotel om te helpen bij het inchecken. Beide diensten zijn beschikbaar voor de aankomsten en de vertrekken van en naar de luchthaven Marco Polo.

...
Venetië: gedeelde watertaxi naar de luchthaven

7. Venetië: gedeelde watertaxi naar de luchthaven

Dit is een gedeelde bootdienst van het stadscentrum van Venetië naar de luchthaven van Venetië. Deze dienst brengt je op een goedkopere manier naar de luchthaven, maar is naast goedkoper dan een privéwatertaxi ook sneller dan de openbare boot naar de luchthaven. Een privéboot (gecertificeerd) vertrekt vanaf de centrale trefpunten (hieronder aangeduid) op de aangegeven tijden. De boot kan extra stoppen als dat nodig is. Gasten wordt gevraagd om minstens 15 minuten voor vertrek bij de trefpunten aanwezig te zijn. De aanlegsteigers zijn te vinden bij de pier die het dichtst bij het hotel van de gast ligt. Er is geen directe dienst naar de steigers van hotels, behalve bij enkele hotels aan het Canal Grande en bij enkele eilanden. Belangrijkste vertrekhaltes: - Piazzale Roma - Carlton - Sabbioni - S.S. Apostoli - Rialto - Accademia - Trinità - S.Marco - S.Zaccaria - S.Maria Elisabetta

...
Venetië: Marco Polo luchthaventransfer per watertaxi

8. Venetië: Marco Polo luchthaventransfer per watertaxi

Vermijd dure privétransfers en lang wachten op het openbaar vervoer bij de luchthaven Marco Polo in Venetië. Je reist snel naar het centrum van de stad met een gedeelde transfer per watertaxi. De vertrekken worden ongeveer gepland om de 90 minuten. Er is personeel aanwezig om je te informeren over de tijden, regels en bestemmingen. De tocht naar het centrum van de stad duurt 40 tot 45 minuten, met uitstappunten bij de grote piers van de Canal Grande en San Marcobasiliek. De boot legt aan bij de dichtstbijzijnde pier van je hotel. Ga zitten, ontspan en profiteer van deze goedgeprijsde transfer, die je zo dicht mogelijk bij je bestemming afzet.

...
Basiliek van San Marco: voorrangstour en gondelvaart

9. Basiliek van San Marco: voorrangstour en gondelvaart

Profiteer van voorrangstoegang tot de Basiliek van San Marco en verken een van de meest iconische gebouwen van Venetië tijdens een rondleiding. Bekijk magnifieke kunstwerken, bewonder prachtige gouden interieurs en verken daarna de grachten van de drijvende stad tijdens een onvergetelijke gondeltocht. Ontmoet je deskundige gids en ga de Basiliek van San Marco binnen, een unieke kathedraal met een aantal van 's werelds mooiste voorbeelden van Byzantijnse kunst. Ontdek de bijbelse symboliek achter de kunstwerken. Bewonder de prachtige gouden mozaïeken en het marmeren inlegwerk van de vloeren. Je gids vertelt je alles over de geschiedenis en de speciale kenmerken van dit architectonische wonder. Sluit je ervaring af met een charmante gondelvaart. Laat je gondelier je door de grachten varen en laat je betoveren door de verborgen hoekjes van Venetië, gezien vanaf het water.

...
Express Bus Service: Venetië naar Cortina

10. Express Bus Service: Venetië naar Cortina

Ga naar de Parel van de Dolomieten rechtstreeks vanuit Venetië met deze gemakkelijke bus transfer. Verlaat direct vanaf Piazzale Roma en bereik Cortina d'Ampezzo in 2 uur en 45 minuten. De overdracht is snel, comfortabel en economisch. De service is ook beschikbaar vanaf het treinstation Mestre en de luchthaven Marco Polo Marco Polo. Een retour transfer van Cortina naar Venetië is ook beschikbaar Zodra u uw bagage in het compartiment onder hebt geladen, borden u de bus en geniet van de comfortabele, door de airconditioning voorziene rit. Het duurt slechts 2 uur en 15 minuten om Cortina D'Ampezzo vanaf het vliegveld te bereiken, met een paar haltes langs de weg.

...

Sitemap Venetië

Wil je alle activiteiten in Venetië ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Venetië

Alles zeer goed verlopen, is leuk als je voor de eerste keer in Venetië komt om dit te doen. Alles wordt ook op voorhand uitgelegd.

alles stipt op tijd , goed aangegeven , democratische prijzen , comfortabel vervoer

Op tijd en super handig. Je wordt voor de deur van het vliegveld afgezet.

prima verbinding , comfortable bussen , geen enkele negatieve opmerking

Prima busdienst. Alleen aanduiding halte kan iets duidelijker.