Venetië
Vervoer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Venetië Fietstours: Onze meest aanbevolen

 • Fietstocht door het vasteland van Venetië

  1. Fietstocht door het vasteland van Venetië

  Geniet tijdens deze begeleide tour van een ontspannen fietservaring door het vasteland van Venetië. Leer meer over de stad Venetië en haar rijke, levendige geschiedenis terwijl je je een weg baant. Deze tour is een geweldige manier om fysieke activiteit en sightseeing te combineren. Ontdek tijdens uw fietstocht de stad Mestre en zijn prachtige omgeving. Je gids zal zeker de beste tips en adviezen met je delen over het dagelijks leven in Venetië en hoe je als een local kunt eten. Deze fietstocht is ontworpen om je het moderne M9-museum, iconische monumenten, landschappen en de verborgen hoekjes van de stad te laten zien waar veel toeristen niets van weten. Je zult versteld staan van deze tour die veel verrassingen voor je in petto heeft. Tijdens je tour proef je ook de typische Venetiaanse Spritz en Cichetto.

 • Venetië: fietstocht op het eiland Lido

  2. Venetië: fietstocht op het eiland Lido

  Deze eenvoudige tour geeft je de mogelijkheid om te genieten van een mooie en onvergetelijke dag op het eiland Lido, beroemd over de hele wereld om zijn geweldige stranden en het internationale filmfestival van Venetië. Fiets langs een adembenemende zee en lagune en geniet van de prachtige landschappen. Bewonder tijdens het fietsen de meest prestigieuze art nouveau-gebouwen in het historische centrum van het eiland en (waarom niet?) Ga zwemmen. Er zijn veel verschillende soorten fietsen beschikbaar voor uw tour: heren- en damesframes, kinderfietsstoeltjes, fiets voor kinderen, tandems, sportfietsen en riksja's.

 • Venetië: Lido Halve dag fietstocht met kleine groepen

  3. Venetië: Lido Halve dag fietstocht met kleine groepen

  Ontdek het Lido van Venetië met de fiets op een halve dag kleine groep tour met een lokale gids. Ontmoet uw gids in Tronchetto (dicht bij Piazzale Roma) om uw fiets te verzamelen en de vangst van de openbare veerboot naar het Lido van Venetië. Reis langs de Canale della Giudecca, genieten van een adembenemend uitzicht op de lagune, terwijl je gids geeft een toelichting. Leer de geschiedenis van Venetië en de Serenissima Republiek. Hoor hoe het kwam om het zout handel domineren. Ontdek de oorsprong van het zout magazijnen. Bij aankomst in het Lido van Venetië, rijden in een rustig tempo langs de lagune. Volg uw gids voor verborgen locaties, zoals de oude Joodse begraafplaats. Geniet van een panoramisch uitzicht op de kleinere eilanden van de lagune. Krijg een uitleg over de geschiedenis van de lagune van vestingwerk systeem en de oude waterputten van het oude centrum van Malamocco. Bek...

 • Venetië: fietstocht door het platteland

  4. Venetië: fietstocht door het platteland

  Begin de tour door uw gids te ontmoeten en haal uw fiets op bij Fusina Harbor. Stop in het kleine stadje Malcontenta, beroemd om de oude villa Foscari, gemaakt in opdracht van de beroemde architect Palladio. Bezoek vervolgens Villa Widmann in Mira met oude meubels, kroonluchters van lichtglas en een prachtige tuin. Fiets langs de Brenta-rivier en stop voor een verfrissend drankje en een snack aangeboden door de gids. Kom ten slotte aan in Dolo voor een sightseeingtour door deze gezellige stad die beroemd is in de Serenissima-republiek. Proef de "Cicchetti" tijdens de lunch in een typisch Venetiaanse bacaro.

Sitemap Venetië

Wil je alle activiteiten in Venetië ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Venetië

Ideaal om de stad te verkennen. En combineren met beziek aan Burano en Murano is voordeliger dan aparte tickets daarvoor te boeken. Als je vanaf San Marco opstapt kun je het hele Canal Grande afvaren tot Plaza De Roma en daarna weerr een boot terugpakken. Alles op een dagticket.

Ideaal. Bus staat gelijk buiten bij aankomst en binnen 10 minuten waren we bij Mestre. Kaartjes thuis online gekocht, maar terplekke net zo handig. Op een andere dag ook nog naar de outlet geweest met atvo

2-daagse Vaporette en bus pas. Werkt heel goed. Zaten in Hotel in Mestre en konden op deze pas met bus daarvandaan naar Venetie. Daar alles met de Vaporette gedaan. Ook naar Murano en Burano. Ideaal.

Geen gedoe om kaartjes te kopen in een lange rij in de hal van de luchthaven via internet is perfect.

Het was erg makkelijk te regelen en het vervoer was perfect