Kies data

Venetië Vervoer

Venetië Vervoer: Onze meest aanbevolen

Venetië: rit met watertaxi vanaf luchthaven Marco Polo

1. Venetië: rit met watertaxi vanaf luchthaven Marco Polo

Geniet van een gedeelde rit met de watertaxi tussen de luchthaven Venetië Marco Polo en hotels in het centrum van Venetië. Je kunt kiezen voor een enkele reis of retour en ontspannen genieten van een mooie rit. Vertrek meteen nadat je je bagage hebt opgehaald en laat je via de lagune naar je hotel brengen. Dit is de meest romantische en directe manier om naar de stad te reizen. Je wordt direct opgehaald of afgezet bij een aantal hotels aan het Canal Grande, of hotels zoals Hilton Stucky en San Clemente. Voor minder toegankelijke bestemmingen aan de binnengrachten wordt een aangewezen ontmoetingspunt op loopafstand van je hotel bepaald.  Voor JW Marriott - Isola delle Rose word je afgezet in San Marco, vlak bij de shuttleboot van het Marriott hotel.

Luchthaven Marco Polo: busvervoer van/naar centrum Venetië

2. Luchthaven Marco Polo: busvervoer van/naar centrum Venetië

De luchthaven-expressbus biedt een non-stop service naar het centrum van Venetië en in slechts 20 minuten word je afgezet op Piazzale Roma. Dit is de snelste en makkelijkste manier om Venetië vanaf de luchthaven te bereiken zonder dat je comfort hoeft op te offeren. Vanaf de Piazzale Roma kun je te voet of met de waterbus of watertaxi je eindbestemming bereiken. Als je uiteindelijk terug gaat naar de luchthaven Marco Polo kun je een retour aanschaffen, waardoor je tijd en geld bespaart. Bussen vanaf Piazzale Roma vertrekken vanaf hetzelfde punt waar je bent uitgestapt, bij de ATVO bushaltes in het midden van het plein. Toegewijd personeel staat voor je klaar om te helpen en om je van informatie te voorzien.

Transfer van Luchthaven Treviso naar Mestre en Venetië

3. Transfer van Luchthaven Treviso naar Mestre en Venetië

Bespaar bij aankomst op Treviso Antonio Canova Luchthaven geld op dure taxi's of de moeite van navigeren door het ingewikkelde systeem van het openbaarvervoer en geniet van een rechtstreekse transfer naar Venetië en Mestre per expressbus. Loop na aankomst op de luchthaven naar het busstation buiten de aankomsthal waar de chauffeur wacht om jou en je bagage mee te nemen. Leun achterover en ontspan in een comfortabele bus met airconditioning en laat vrienden en familie thuis weten dat je veilig bent aangekomen met de gratis Wi-Fi. Ook beschikbaar als transfer naar de luchthaven of als retourticket. De reis naar de luchthaven vanuit Mestre duurt 50 minuten vanaf Corso del Popolo en 55 minuten vanaf treinstation Mestre. De reis vanuit Venetië duurt 70 minuten vanaf Piazzale Roma. Je kunt alle bustijden bekijken bij de foto's.

Privé watertaxi tussen vliegveld Venetië en Venetië

4. Privé watertaxi tussen vliegveld Venetië en Venetië

Ontspan en geniet van het uitzicht, terwijl je over het water naar je hotel of het vliegvelde vaart in een comfortabele motorboot. Deze veilige en betrouwbare privé service bespaart je waardevolle tijd. Deze service (enkele reis) per privé watertaxi is beschikbaar voor 1-6 personen met 8 stuks bagage.  De watertaxi zet je direct bij je hotel af, mits deze een ingang aan het water heeft Als je een hotel zonder wateringang hebt, dan word je bij de dichtstbijzijnde pier afgezet. Wanneer je hotel geen privé-aanlegplaats heeft, word je afgezet bij de dichtstbijzijnde steiger.  Er is een meet-and-greet service (standaardservice), wat inhoudt dat een medewerker je zal ontvangen in de aankomsthal en je naar de taxi zal begeleiden. De portierservice is inbegrepen. Of kies voor de volledige service (premium service); in dat geval ontmoet de medewerker je in de aankomsthal en gaat met je mee naar je hotel om te helpen bij het inchecken. Beide diensten zijn beschikbaar voor de aankomsten en de vertrekken van en naar de luchthaven Marco Polo.

Venetië: gedeelde watertaxi naar de luchthaven

5. Venetië: gedeelde watertaxi naar de luchthaven

Dit is een gedeelde bootdienst van het stadscentrum van Venetië naar de luchthaven van Venetië. Deze dienst brengt je op een goedkopere manier naar de luchthaven, maar is naast goedkoper dan een privéwatertaxi ook sneller dan de openbare boot naar de luchthaven. Een privéboot (gecertificeerd) vertrekt vanaf de centrale trefpunten (hieronder aangeduid) op de aangegeven tijden. De boot kan extra stoppen als dat nodig is. Gasten wordt gevraagd om minstens 15 minuten voor vertrek bij de trefpunten aanwezig te zijn. De aanlegsteigers zijn te vinden bij de pier die het dichtst bij het hotel van de gast ligt. Er is geen directe dienst naar de steigers van hotels, behalve bij enkele hotels aan het Canal Grande en bij enkele eilanden. Belangrijkste vertrekhaltes: - Piazzale Roma - Carlton - Sabbioni - S.S. Apostoli - Rialto - Accademia - Trinità - S.Marco - S.Zaccaria - S.Maria Elisabetta

Snelle bus tussen Luchthaven Marco Polo en station Mestre

6. Snelle bus tussen Luchthaven Marco Polo en station Mestre

Maak gebruik van deze makkelijke en snelle busdienst tussen Luchthaven Marco Polo en treinstation Mestre en kom binnen ongeveer 20 minuten aan op je bestemming. Je wordt afgezet bij het belangrijkste treinstation van de regio, vanwaar je makkelijk toegang hebt tot Venetië en omgeving. Profiteer van de snelste en goedkoopste manier om vanaf de luchthaven bij Mestre te komen zonder je comfort op te hoeven offeren. Op aanvraag kan de bus je ook afzetten bij de geplande haltes Via Forte Marghera en Corso del Popolo, waardoor verschillende hotels op de route gemakkelijk te bereiken zijn.  Koop een enkel- of retourticket voor vervoer tussen Luchthaven Marco Polo en Mestre om zowel tijd als geld te besparen.De bussen vertrekken in Mestre weer vanaf de afzetlocatie, of, als dat makkelijker is, vanaf de ATVO-bushaltes voor treinstation Mestre.Het toegewijde personeel staat steeds klaar om je te helpen en te informeren. 

Santa Lucia Railway naar het centrum van Venetië Shared Water Taxi

7. Santa Lucia Railway naar het centrum van Venetië Shared Water Taxi

Komen waar je moet zijn in Venetië met een gedeelde watertaxi boot van Venetië Santa Lucia Railway Station naar het centrum van de stad. De reis duurt 20 minuten in totaal, en langs de weg zul je een gevoel voor het tempo van de Venetiaanse levensstijl te krijgen als je cruise langs de waterwegen. Na een ontmoeting op de Alilaguna Desk buiten het station, zal u worden genomen om uw boot. Geniet van een watertaxi transfer naar uw hotel of waar anders u wilt gaan in het centrum van de stad gemakkelijk bereiken.

Venice Airport Private Premium Transfer per watertaxi

8. Venice Airport Private Premium Transfer per watertaxi

Transfer van de luchthaven Marco Polo naar de stadshotels in Venetië aan boord van een stijlvolle watertaxi, en arriveer ontspannen en verfrist op uw eindbestemming. Er is ook vervoer naar de luchthaven beschikbaar vanuit hotels in het stadscentrum. Voor aankomst op de luchthaven wordt u opgewacht in de aankomsthal van Marco Polo Airport en per minibus naar de watertaxi-dokken gebracht. Leun dan achterover in het comfort van een traditionele boot terwijl een professionele chauffeur het Canal Grande door het centrum van Venetië navigeert. Uw vlucht wordt gevolgd voor vroege of late aankomsten en uw ophaaltijd wordt dienovereenkomstig aangepast. Als je eenmaal geland bent, heb je 1 uur om contact te maken met je chauffeur in de lounge van aankomst. Ze houden voor het gemak een bord vast met uw naam erop. Canal Grande-uitbreiding: Geniet met deze verlenging van de bezienswaardigheden van Venetië vanaf Canal Grande (graag aangeven bij boeking). Haal het meeste uit uw transfer van de luchthaven Marco Polo naar Venetië door een verlengingstour van 30 minuten toe te voegen voor een zeer betaalbare prijs.

Venetië: City Pass met Dogepaleis en San Marcomusea

9. Venetië: City Pass met Dogepaleis en San Marcomusea

Bewonder de Byzantijnse monumenten op het Piazza San Marco en betreed het voormalige paleis van de hertogen, het Dogepaleis. Bespaar tijd en geld tijdens jouw trip en maak herinneringen voor het leven. Bezoek alle beroemde musea van het San Marco-plein: het Dogepaleis, Museo Correr, het Nationaal Archeologisch Museum en de Biblioteca Marciana. Je krijgt ook toegang tot de Stichting Querini Stampalia en 3 historische kerken van de Chorus-associatie: Chiesa di Santa Maria del Giglio, Chiesa di Santo Stefano, Santa Maria dei Miracoli, San Giovanni Elemosinario, Ca’ San Polo, Basilica di Santa Maria Gloriosa dei Frari, San Giacomo dell'Orio, San Stae, Sant'Alvise, San Pietro di Castello, San Redentore, Santa Maria di Rosario, San Sebastiano, San Giobbe, San Giuseppe di Castello, San Vidal, San Giacomo di Rialto.

Privétransfer van treinstation Venetië naar hotel

10. Privétransfer van treinstation Venetië naar hotel

U wordt op het aankomstplatform opgewacht door een erkende assistent en zal u begeleiden, waardoor uw transfer een geweldige ervaring wordt. U hoeft geen tijd te verspillen aan het zoeken naar een bus of taxi, deze transferservice begint onmiddellijk en stelt u in staat om van de prachtige stad te genieten. Transfers van het Santa Lucia-station in Venetië naar het stadscentrum van Venetië zijn inclusief drop-off bij hotels in de omgeving van San Marco, hotels in de buurt van het treinstation en andere locaties zijn ook beschikbaar. De service omvat een meet & greet in de aankomsthal, assistentie, een luxe privéwatertaxi naar het hotel of de dichtstbijzijnde pier. De ritduur is ongeveer 20 minuten.

 • Aeroporto di Venezia Marco Polo
 • Piazzale Roma
 • Venezia Terminal Passeggeri
 • Luchthaven Treviso
 • Dogenpaleis
 • Museo Correr
 • Fondazione Querini Stampalia
 • Canal Grande
 • San Stae
 • Ca' Pesaro
 • Palazzo Fortuny
 • Ca' Rezzonico
 • Campanile van Venetië
 • Santa Maria Formosa
 • Santa Maria dei Miracoli
55 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 4

Veelgestelde vragen over Venetië

Welke topattracties zijn een must-see in Venetië?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Venetië?

Overzicht activiteiten in Venetië

Wil je alle activiteiten in Venetië ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Venetië

Instructies om te vinden waar we elkaar moeten ontmoeten zijn duidelijk en we hebben slechts ongeveer 10 minuten gewacht voordat er genoeg andere passagiers waren. We werden naar het vertrekpunt van de boot gebracht en met onze bagage op de boot geholpen. Een geweldige manier om in Venetië aan te komen en ongeveer 30 minuten sneller dan de Alilaguna-bus.

Echt geweldig! Geen klachten. We kwamen aan bij de balie op de luchthaven en slechts 10 minuten later vertrokken we al. Zeer goed georganiseerd! De boot is subliem. De chauffeur is erg vriendelijk. Het was een geweldige ervaring, geruststellend en snel. We zullen weer een beroep op uw diensten doen. Dank je wel, Elena Falzone

Van te voren geboekt, de bus stond aan de overkant van uitgang vliegveld Treviso, binnen een uur in Venetie bij de boten, vanwaar je naar je bestemming kunt wij hadden hotel in Castello, middelpunt van alles perfect

Ticket scannen bij het apparaat en instappen. We werden voor de deur van het hotel afgezet, nadat we gevraagd hadden of de bus daar ook zou stoppen.

Snelle en voordelige verbinding met centrum Venetie. Tickets kun je ook ter plekke kopen.