Venetië
Wandeltours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

5 historische feiten voor je wandeltocht door Venetië

Venetië staat vooral bekend om haar grachten, maar vergeet de kronkelende straten niet; perfect voor een leuke wandelroute. Hier vijf leuke feiten om mee te nemen op je wandeling.

Plan je bezoek

  • Kun je een wandeltour met een gondelvaart combineren?

    Wandeltours zijn een geweldige manier om de stad te zien, maar Venetië is Venetië niet zonder een tochtje over het water. Gelukkig heb je de keuze uit meerdere combinaties van wandelroutes en gondelritten, vanaf €43.

  • Hoe werken gratis tours?

    Een gratis wandeltour is een goed idee als je met een klein budget reist, maar denk er wel aan dat dit nog steeds het inkomen van je gids vormt. Het is gebruikelijk om aan het eind van de tour een bedrag te geven dat jij passend vindt.

Sitemap Venetië

Wil je alle activiteiten in Venetië ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Venetië

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 13.802 beoordelingen

Zeer toffe uitstap! Onze gids, Enrico, was heel informatief en bracht veel humor in zijn verhalen. Pluspunt dat Torcello overgeslagen wordt, zo heb je een halfuur meer tijd op zowel Murano als Burano, wat veel fijner is. De glasblaasdemonstratie is heel indrukwekkend en achteraf krijg je vele prachtige kunstwerken te zien. Burano is fantastisch om door te wandelen en te genieten van de uitzichten. Een echte aanrader!

Het vinden van de gids is vlot verlopen. Het systeem met de oortjes werkt goed. De gids was zeer verstaanbaar. De uitleg was goed en beperkte zich tot de hoofdzaken, maar was zeker niet oppervlakkig en ging tot de essentie.. We hebben het belangrijkste gezien op een vlotte manier. We hebben de uitleg in het Spaans gevolg en we waren best tevreden.

Lovely tour do it the first day and ask for Camilla she is the best!

Perfecte tour voor als je aankomt of vertrekt als kan vraag je best naar de gids met de naam Camilla. Zei is van Venice zelf en geeft goede tips voor hoe en waar je het beste kan eten en hoe je overal geraakt!

De 3 uur durende tour was ongelooflijk interessant. De gids, Romy (echte Venetiaanse), wist heel veel te vertellen en kon zeer gepassioneerd vertellen over de geschiedenis van de Republiek Venetië.

Veel informatie over de geschiedenis van Venetië. Leuk verteld. De gids Nico was goed te verstaan en vertelde het leuk. Nam genoeg tijd voor vragen.