De populairste activiteiten van Verbania

Vanaf het Lago Maggiore: privérondvaart met ophalen/afzetten

1. Vanaf het Lago Maggiore: privérondvaart met ophalen/afzetten

Vaar over het Lago Maggiore in uw eigen privéboot, bestuurd door een chauffeur die u rond het meer en de 3 Borromeïsche eilanden vaart. Geniet van de betoverende sfeer van een van de grootste en bekendste meren van Italië. Bewonder het adembenemende landschap van de omliggende bergen en dorpen terwijl u vaart. Kies de meest geschikte boot voor uw gelegenheid, of het nu romantisch of gezinsgericht is. U kunt ook kiezen voor verschillende tours of routes tijdens uw uurtje aan het Lago Maggiore. Geniet van varen naar de Borromeïsche eilanden Isola Bella, Isola Madre en Isola Pescatori. U kunt ook worden meegenomen naar de kustplaatsen Stresa, Verbania en meer.

Van Stresa: Lago Maggiore en Borromeïsche Golf Boottocht

2. Van Stresa: Lago Maggiore en Borromeïsche Golf Boottocht

Een speciale route leidt bezoekers naar de Borromeïsche Golf: Isola Madre, Isola Pescatori en Isola Bella en de kustplaatsen zoals Verbania, Baveno en Stresa Instappen vanaf Stresa Piazza Marconi richting Isola Madre, beroemd om zijn tuinen met tropische bloemen, zoals kasjmiercipres, bougainvillea, enz.... Nadat we het eiland hebben omzeild, varen we richting Isola dei Pescatori, de enige die permanent bewoond is het hele jaar door en beroemd over de hele wereld om zijn pittoreske dorp en zijn vele typische restaurants die beroemd zijn om de vis uit het meer. We eindigen uw cruise met een rondvaart door Isola Bella, varend rond het Borromeo-paleis en de prachtige Italiaanse barokke tuin met zijn 10 terrassen. Deze tour is een van de meest gebruikte services om de betoverende Borromeïsche eilanden en het Lago Maggiore te bereiken. Ideaal voor diegenen die graag vrij in hun eigen tempo reizen, deze tour stelt je in staat om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van het meer.

Van Stresa/Baveno: boottocht Verbania Pallanza en eiland

3. Van Stresa/Baveno: boottocht Verbania Pallanza en eiland

Laat Stresa achter je en maak een ontspannende panoramische cruise rond de Borromeïsche Golf, en stop in een van de beroemdste villa's, Verbania Pallanaza. Vaar rond de Borromeïsche Golf, beroemd over de hele wereld vanwege zijn unieke bewondering voor enkele van de meest karakteristieke villa's in de stijl van het Verbano-gebied en stop bij een van de beroemdste villa's in dit gebied, Verbania Pallanza. Vaar uit voor deze toeristische cruise en bewonder een van de meest tot de verbeelding sprekende uitzichten op het Lago Maggiore, de Borromeïsche Golf, voordat u van boord gaat in Verbania Pallanza. Bekijk een plek waar toerisme en cultuur meer tot leven komen, vanuit een dorp dat eruitziet als een balkon van waaruit u kunt genieten van een prachtig uitzicht op het meer, zoals Villa Giulia of Villa Rusconi Clerici.Bekijk enkele van de meest fascinerende tuinen en parken in Italië terwijl in het gebied, waarvan de pracht en perfecte staat van onderhoud de fantastische atmosfeer van het meer benadrukken.

Lago Maggiore: retour per boot naar de Borromeïsche eilanden

4. Lago Maggiore: retour per boot naar de Borromeïsche eilanden

Verken een Borromeus eiland naar keuze met een retourboottransfer vanuit Stresa. Neem zoveel tijd als u wilt om de bezienswaardigheden te bekijken voordat u terugkeert. Ontmoet de boot direct bij de aanlegsteiger van uw hotel en begin aan een mooie rit over het Lago Maggiore. Kies een van de eilanden om te ontdekken: Isola Bella, Isola dei Pescatori of Isola Madre. Ontspan op de boot en geniet van het schilderachtige uitzicht op het meer terwijl je naar het eiland vaart. Blijf en bekijk de bezienswaardigheden zo lang als je wilt, je boot wacht op je als je klaar bent.

Borromeïsche Golf: rondvaart

5. Borromeïsche Golf: rondvaart

Vaar mee op deze Borromeïsche Golf-cruise en bewonder de bezienswaardigheden en het landschap vanaf het water. Passeer Isola Madre, Isola dei Pescatori en Isola Bella. Bewonder het Borromeo-paleis. Vertrek vanuit Stresa richting Isola Madre, beroemd om zijn tuinen met tropische bloemen en om zijn villa die u sprakeloos zal maken. Na een volledige rondreis over het eiland te hebben gemaakt, gaat u richting het vissersdorpje Isola dei Pescatori (Visserseiland), het enige eiland dat het hele jaar door permanent bewoond is. Ontdek een reeks oude huizen met een rijke geschiedenis. Rond uw cruise af met een rondleiding door Isola Bella vanaf het water. Vaar rond het Borromeo-paleis en bekijk de gedenkwaardige tuinen en terrassen, waar u, als u geluk heeft, enkele witte pauwen kunt zien gluren.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Verbania

Verbania

In de buurt van Verbania

Meer zien

Andere activiteiten in Verbania

Wil je alle activiteiten in Verbania bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.