Dingen om te doen Verenigde Staten

Verenigde Staten: De beste dingen die je niet wil missen

Pigeon Forge: Titanic Museum Advance-aankoopticket

1. Pigeon Forge: Titanic Museum Advance-aankoopticket

Stap aan boord van het populaire Titanic Museum in Pigeon Forge, ervaar de grootste tentoonstelling van Titanic-artefacten waar ook ter wereld en maak kennis met tentoonstellingen die aantrekkelijk zijn voor alle leeftijden. Luister naar een audiotour die het verhaal van de Titanic tot leven brengt. Betreed het museum via een halfschaalmodel van de buitenkant van de Titanic. Koop uw instapkaart voor passagiers, met de naam van een echte Titanic-passagier of bemanningslid. Volg ze door het hele schip, ga de Memorial Room binnen en ontdek het lot van je toegewezen persoon. Sta versteld van de grote trap, ter waarde van een miljoen dollar. Raak een authentieke ijsberg aan, schep "kolen" in de Boiler Room van de Titanic en leer hoe je een SOS-noodsignaal verzendt. Betrek uw hele gezin bij de praktische mogelijkheden van deze levende klas om te motiveren, onderwijzen en inspireren. Elk kind krijgt een instapkaart met een profiel van een jongere die op de Titanic heeft gevaren en kan luisteren naar een speciale audiotour speciaal voor kinderen. Mis de speurtocht aan boord niet.

Seattle: Space Needle-ticket

2. Seattle: Space Needle-ticket

Bespaar tijd tijdens uw vakantie door uw ticket voor de iconische Space Needle vooraf te boeken. Geniet van de flexibiliteit van een voucher die kan worden gebruikt voor het volgende beschikbare tijdslot. Geniet van een nooit eerder gezien uitzicht op de onlangs gerenoveerde Space Needle en Seattle van bovenaf terwijl je over de stad zweeft. Wissel je voucher bij de kassa in voor een ticket voor het eerstvolgende beschikbare tijdslot. Ga dan naar de onlangs gerenoveerde Space Needle. Ontdek 's werelds eerste en enige draaiende glazen vloeren, de Loupe, waarmee u van bovenaf kunt genieten van een nooit eerder vertoond uitzicht op het gebouw en de stad. Leun tegen de nieuw geïnstalleerde kantelbare glazen wanden van de Space Needle en zweef over de stad terwijl je het uitzicht bewondert. Zweef over Seattle op een van de 24 Skyrisers, schuine glazen banken rond het buitenterras. U kunt ook genieten van enkele van de beste snacks en drankjes van de Pacific Northwest terwijl u geniet van het uitzicht. Het Atmos Café op het bovenste observatieniveau biedt snelle en typische gerechten uit de Pacific Northwest, plus lokaal vervaardigd bier en wijn. De Atmos Wine Bar biedt bier, wijn, vleeswaren, lokaal vervaardigde kaasplanken en hartige hapjes die perfect passen bij het uitzicht. Beide locaties zijn open voor alle gasten zonder reserveringen. Vergeet niet te stoppen bij de cadeauwinkel van de Space Needle op de 1e verdieping terwijl je naar beneden gaat en koop een Space Needle ter grootte van een souvenir om de herinnering te markeren.

Atlanta: voorrangstickets Georgia Aquarium

3. Atlanta: voorrangstickets Georgia Aquarium

Sla de rij voor de entreekaartjes over bij het grootste aquarium op het westelijk halfrond en breng een dag door met het verkennen van de 7 verschillende aquariumdelen en het interactieve 4D-theater. In het aquarium zijn er verschillende plekken waar je iets kunt eten en drinken. Parkeren wordt bovendien makkelijk gemaakt dankzij de aangelegen parkeergarage. Dankzij een groot venster en de doorzichtige onderwatertunnel maak je van dichtbij kennis met walvishaaien, adelaarsroggen, donkere reuzentandbaarzen en pijlstaartroggen. Laat je vermaken door de vrolijke dolfijnen en leer meer over hun gedrag via ervaren trainers. Maak kennis met het leven in de koudste oceanen ter wereld en zie wilde dieren zoals de wiervis, de witte dolfijn, de reuzenkraak en de Japanse reuzenkrab. Bezoek de charismatische zeeleeuwen van Californië en bekijk één van de grootste, in een aquarium levende riffen ter wereld.

Houston: toegangsbewijs Space Center Houston

4. Houston: toegangsbewijs Space Center Houston

Verken Space Center Houston met zijn 400 ruimteartefacten en permanente en reizende tentoonstellingen. Ontdek attracties en theaters die verband houden met de opwindende toekomst en het opmerkelijke verleden van Amerika's bemande ruimtevluchtprogramma, allemaal voor één toegangsprijs. Bekijk 's werelds grootste verzameling maanstenen en maanmonsters voor het publiek. Ga achter de schermen om NASA Johnson Space Center te zien (op basis van beschikbaarheid). Kom meer te weten over de wereldberoemde thuisbasis van NASA Mission Control, International Space Station Mission Control en astronautentraining. Ervaar de nieuwste permanente tentoonstelling, de SpaceX Falcon 9-raket, die buiten het centrum wordt getoond. Loop rond en onder de booster van de eerste trap die meer dan 156 voet lang is. Zie de enige Falcon 9 die aan het publiek wordt getoond buiten het hoofdkwartier van SpaceX, hetzelfde type raket dat op 30 mei de NASA-astronauten Robert Behnken en Douglas Hurley op SpaceX's Crew Dragon-ruimtevaartuig lanceerde voor de Demo-2-missie. Het was de eerste keer sinds 2011 dat astronauten zijn gelanceerd vanaf Amerikaanse bodem.

NYC: ticket voor SUMMIT One Vanderbilt Experience

5. NYC: ticket voor SUMMIT One Vanderbilt Experience

Gelegen op de top van het iconische gebouw One Vanderbilt, verandert SUMMIT onze relatie met steden, de omgeving en onszelf door middel van meeslepende, multi-zintuiglijke ervaringen. Leer bij de hoofdhal van Grand Central Terminal het ongelooflijke verhaal achter de oprichting van SUMMIT One Vanderbilt kennen en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring. Ontworpen met de bedoeling het alledaagse bestaan te overstijgen, biedt SUMMIT de mogelijkheid om op een fascinerende nieuwe manier met ruimte om te gaan. Jouw ervaring bij SUMMIT begint met een zintuiglijk stimulerende liftrit naar de 91e verdieping. Vanaf daar word je onmiddellijk getransporteerd naar SUMMIT AIR, een nieuwe manier om ruimte te zien en ermee om te gaan, ontworpen door Kenzo Digital. Gelaagd met twee verdiepingen met spiegels van vloer tot plafond, biedt AIR een geheel nieuw perspectief op de stad terwijl de skyline van Manhattan overal om je heen wordt weerkaatst. Test vervolgens je grenzen bij SUMMIT LEVITATION en geniet van de drukte terwijl je uitstapt boven de stad op twee glazen richels die 310 meter boven Madison Avenue hangen. Ga door de verschillende niveaus van SUMMIT en word onderdeel van de kunst. Kijk hoe een afbeelding van jou in de wolken zweeft over een multimediascherm en kom in contact met je speelse kant in de AFFINITY-kamer met zilveren ballon. Zodra je de 93e verdieping hebt bereikt, kun je genieten van de bezienswaardigheden en geluiden van NYC vanaf een ander uitkijkpunt op het observatiedek buiten. Voor een meer intieme, volwassen-vriendelijke avondervaring, kun je voor een bezoek aan SUMMIT tijdens Air at Night kiezen. Gasten hebben toegang tot alle delen van de attractie, een LED-lichtshow met bijbehorende levendige muziek en cocktails die te bestellen zijn in de bar op de 93e verdieping.

Seattle: ticket Space Needle & Chihuly Garden en Glass

6. Seattle: ticket Space Needle & Chihuly Garden en Glass

Ervaar het adembenemende uitzicht op Seattle vanuit de Space Needle met een toegangsticket met tijdschema. Maak een wandeling door de fantasierijke kunstwerken van Dale Chihuly met toegang tot Chihuly Garden and Glass. Krijg toegang tot beide must-see attracties in één dag. Wissel je voucher in bij de Space Needle en geniet van een spannende 42 seconden durende liftrit met uitzicht op het Seattle Center, de Puget Sound en de bergen. Stap uit op The Loupe, 's werelds eerste en enige draaiende glazen vloer, voor een nooit eerder vertoond uitzicht op de structuur en de stad. Leun tegen de kantelbare glazen wanden op het observatiedek in de openlucht. Drijf over Seattle op een van de 24 schuine glazen banken rond het buitenterras. Nadat je de gloednieuwe, opwindende uitzichten op de Space Needle hebt gezien, dompel je jezelf onder in een wereld waar nieuwsgierigheid, creativiteit en kleur tot leven komen in Chihuly Garden and Glass. Krijg inzicht in de inspiratie en invloeden die het werk van kunstenaar Dale Chihuly drijven. Baan je een weg door de acht binnengalerijen van de tentoonstelling voordat je naar de rijkelijk aangelegde buitentuin en het middelpunt van de kas gaat. Wees ontroerd als je een uitgebreide kijk op Chihuly's belangrijkste werk ervaart. Geniet van gratis digitale fotodownloads en krijg toegang tot dagelijkse galerijgesprekken en live glasdemonstraties. De toegang is inclusief een gratis audiotour die u op uw smartphone kunt downloaden.

SEA LIFE Michigan Aquarium Algemene toegang

7. SEA LIFE Michigan Aquarium Algemene toegang

Stort je in een onderwaterwereld bij SEA LIFE Michigan, het grootste aquarium van de staat. Bewonder meer dan 250 soorten en 2000 wezens, waaronder haaien, roggen, groene zeeschildpadden en meer. Reis door de zoetwatermeren van Michigan en helemaal naar de diepten van de oceaan. Ontmoet de verbazingwekkende wezens die daar leven. Bezoek dan de Interactive Touchpool en leer hoe het voelt om een krab, egel, zeester en andere rockpool-wezens te aaien. Beëindig je avontuur door door de onderwater-Ocean Tunnel te slenteren. Kijk hoe duizenden tropische vissen boven je hoofd zwemmen. SEA LIFE biedt een interactieve en leuke reis voor alle leeftijden naar de diversiteit van het zeeleven. Laat u inspireren om een actieve rol te spelen in educatieve en natuurbeschermingsinspanningen.

Kennedy Space Center Visitor Complex: toegangsticket

8. Kennedy Space Center Visitor Complex: toegangsticket

Geniet van de vele tentoonstellingen, shows en attracties in het Kennedy Space Center Visitor Complex, waaronder Space Shuttle Atlantis®, Shuttle Launch Experience, Gateway complex, Rocket Garden, en Heroes & Legends met de U.S. Astronaut Hall of Fame gepresenteerd door Boeing®. Beleef de tentoonstelling "Journey to Mars: Explorers Wanted", met een live interactieve theatervoorstelling over de Rode Planeet. Tijdens een bezoek aan het Gateway-complex word je diep de ruimte in gelanceerd. Hier kun je de huidige en toekomstige baanbrekende innovaties in ruimteverkenning van de NASA en hun commerciële partners ontdekken. Vervolgens stap je de ruimtehaven van de toekomst binnen om verre werelden te ontdekken tijdens een van de vier onvergetelijke reizen. De Kennedy Space Center Bustour brengt je naar het Apollo/Saturn V Center, waar je een volledig gerestaureerde, kolossale Saturnus V-raket vindt waar er nog maar 3 ter wereld van zijn. In het Kennedy Space Center Visitor Complex kun je de grootste collectie astronautenmemorabilia ter wereld bekijken. Je ziet niet alleen eerbetonen aan de helden van de programma's Mercury, Gemini, Apollo en Space Shuttle, maar ook wat er nu en in de toekomst gebeurt in Kennedy Space Center, de multi-user ruimtehaven van Amerika.

Lower Antelope Canyon: toegangsticket en rondleiding

9. Lower Antelope Canyon: toegangsticket en rondleiding

Begeef je in de droom van iedere fotograaf met een toegangsbewijs voor de Lower Antelope Canyon en een wandeltocht met een Navajo-gids. Bekijk de met water uitgehouwen zandstenen muren van een van de meest bezochte canyons van dichtbij. In de loop der jaren is Lower Antelope Canyon een favoriete ontmoetingsplaats geworden voor fotografen, toeristen en bezoekers van over de hele wereld. De Navajo naam voor Lower Antelope Canyon is Hasdeztwazi of "Spiraalvormige Rotsbogen" Deze schilderachtige canyon is gedurende vele duizenden jaren gecreëerd door de meedogenloze krachten van water en wind, die het zandsteen langzaam hebben uitgeslepen en gebeeldhouwd tot vormen, texturen en gedaantes, die je allemaal zult zien tijdens je bezoek. De uitzichten in Lower Antelope Canyon veranderen voortdurend als de zon langs de hemel beweegt en het licht zachtjes over de stenen muren filtert. Deze steeds veranderende zonnehoeken kaatsen het licht heen en weer over de smalle wanden van de canyon, waardoor een duizelingwekkend schouwspel van kleur, licht en schaduw ontstaat. Haal met de juiste belichting het beste in je eigen creativiteit naar boven. Zowel voor fotografen in spe als voor niet-fotografen is er een magische nieuwe wereld om te beleven.

Antelope Canyon X: toegangsticket en rondleiding

10. Antelope Canyon X: toegangsticket en rondleiding

Maak kennis met Canyon X in Antelope Canyon met een gids. Gelegen ten zuidoosten van de Lower Antelope-kloof bij de toegangspoort van Page, Ari. Dit deel van de kloof is uitgehouwen door miljoenen jaren aan overstromingserosie en krachtige winden op de zandsteen, genoeg om de iconische "x" te vormen die de canyon zijn naam geeft. Canyon X is een relatief nieuwe schilderachtige tour en de minder bekende neef van Upper/Lower Antelope Canyon, wat resulteert in minder bezoekers in vergelijking met de andere twee. Canyon X is een mix van de kenmerken van zowel de Upper als de Lower canyon, met het kenmerk van de Upper van lichtzuilen en de steilheid van de Lower. Canyon X is ook dieper dan de andere twee en biedt voldoende fotomomenten. Het is ook echt een geweldige vakantieplek voor fotografie.

Sitemap Verenigde Staten

Wil je alle activiteiten in Verenigde Staten ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Verenigde Staten

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 247.256 beoordelingen

De chauffeur die ons haalde en bracht van en naar het hotel was heel erg aardig. Hij bleef wachten op ons en bracht ons weer netjes terug. Super service.

Een zeer goede gids. Hij beschikte over veel feitenkennis en wist mij zeer enthousiast te maken.

Geweldig genoten! Zowel de rode als blauwe route en een circle line cruise gedaan op 1 dag.

Very Nice trip and experience! breakfast was great and horse ride was mindblowing!

Was echt heel leuk, snel en goede route !veel te zien