Ontdek het beste van
Verenigde Staten

Onze aanbevelingen voor Verenigde Staten

New York: ticket voor SUMMIT One Vanderbilt Experience

New York: ticket voor SUMMIT One Vanderbilt Experience

Bezoek SUMMIT, gelegen op de top van het iconische moderne monument One Vanderbilt. Ontdek een plek die de relatie die we hebben met steden, met onze omgeving en met onszelf verandert met behulp van meeslepende, multizintuiglijke ervaringen. Ga naar de hoofdgang van Grand Central Terminal, om het verhaal achter het ontstaan van SUMMIT te leren kennen. Kom alles te weten over een attractie die is ontworpen met de bedoeling om het alledaagse bestaan te overstijgen, en ga op een fascinerende nieuwe manier met de ruimte om. Begin met een sensorisch stimulerende rit met de lift naar de 91e verdieping. Laat je meevoeren naar SUMMIT AIR, een nieuwe manier om de ruimte te zien en ermee om te gaan, ontworpen door Kenzo Digital. Met twee verdiepingen met spiegels van vloer tot plafond, biedt AIR een geheel nieuw perspectief terwijl de skyline van Manhattan overal om je heen wordt weerkaatst. Test vervolgens je grenzen bij SUMMIT LEVITATION en geniet van de drukte terwijl je uitstapt boven de stad op twee glazen richels die 310 meter boven Madison Avenue hangen. Zie op een multimediascherm hoe jouw afbeelding in de wolken zweeft, en kom in contact met je speelse kant in de AFFINITY-kamer met zilveren ballon. Zodra je de 93e verdieping hebt bereikt, kun je genieten van de bezienswaardigheden en geluiden van New York vanaf een ander uitkijkpunt, buiten op het observatiedek. Voor een wat meer intieme avondervaring voor volwassenen, kun je voor een bezoek aan SUMMIT tijdens Air at Night kiezen. Hier heb je toegang tot alle ruimtes van de attractie, een LED-lichtshow met bijbehorende levendige muziek, en bij de bar op de 93e verdieping kun je cocktails bestellen.

NYC: Toegangskaartje Edge Observation Deck

NYC: Toegangskaartje Edge Observation Deck

Bestel toegangskaarten voor Edge, een wonder van architectuur, techniek en technologie, zwevend in de lucht op meer dan 335 meter boven de grond. Geniet van het gevoel alsof je in de lucht zweeft, en neem de hele skyline van Manhattan in je op vanaf Edge's unieke uitkijkpunt aan de westkant van Midtown Manhattan. Begin de tour op de 4e verdieping van The Shops at Hudson Yards, waar je een meeslepende multimedia-ervaring zult beleven waarin het ontwerp, de constructie en de duurzaamheid van Hudson Yards worden uitgelegd. Vervolgens ga je tot een hoogte van meer dan 335 meter omhoog naar het observatiedek, en dan 24 meter de lucht in op het Outdoor Sky Deck. Hier kijk je door de frameloze glazen panelen naar buiten, en voel je de sensatie van over de rand leunen met de drukke stad onder je. Neem dan plaats op de glazen vloer en kijk meer dan 100 verdiepingen recht naar beneden, en zie de straten van de stad onder je voeten. Op het verste punt van Edge, The Eastern Point, is er ruimte voor slechts één persoon. Hier kun je alleen staan, omringd door glas, lucht en hemel - zo'n uitzicht heb je nog niet eerder gehad. Op het hoogste niveau bevinden zich ook de Skyline Steps, waar je uitkijkt over de glazen panelen en langs de rand van het platform. Ga zitten en geniet met vrienden en familie van het weidse uitzicht, of ga naar binnen en drink een glas champagne of een signature cocktail in de Champagne Bar. Breng na je vertrek een bezoek aan het middelpunt van de Hudson Yards, Vessel, of geniet van een hapje en een drankje, of neem een kijkje in de winkels en restaurants van Hudson Yards.

New York: ticket met tijdslot 9/11 Memorial & Museum

New York: ticket met tijdslot 9/11 Memorial & Museum

Profiteer van contactloze toegang tot het National September 11 Memorial Museum met je vooraf gekochte ticket met tijdslot. Krijg toegang tot het 9/11 Memorial, de Survival Tree en de Memorial Glades Het 9/11 Museum Het museum toont meer dan 10.000 monumentale voorwerpen die verband houden met de gebeurtenissen van 9/11 en bestaat uit 3 permanente tentoonstellingen: •De Historical Exhibition heeft 3 delen: the Day of 9/11, Before 9/11 en After 9/11.Ze vertelt het verhaal van wat er gebeurde op 9/11, inclusief de gebeurtenissen bij het World Trade Center en het Pentagon, en het verhaal van Flight 93.  •De Memorial Exhibition 'In Memoriam' herdenkt het leven van de mensen die op 11 september 2001 en 26 februari 1993 zijn omgekomen en biedt bezoekers de kans om meer te leren over de mannen, vrouwen en kinderen die gestorven zijn. •De Foundation Hall is een enorme ruimte waarin je de de laatste pilaar en de diepwand ziet.  Het 9/11 Memorial (gratis toegang) Het National September 11 Memorial is een eerbetoon ter herdenking van de bijna 3.000 mensen die omkwamen tijdens de terreuraanslagen van 11 september 2001 bij de locatie van het World Trade Center en het Pentagon, en van de 6 mensen die omkwamen bij het bombardement op het World Trade Center in februari 1993.  De twee identieke reflecterende plassen zijn allebei bijna 4.000 vierkante meter en bevatten de grootste door mensen aangelegde watervallen in Noord-Amerika. De plassen liggen op de plek waar ooit de Twin Towers stonden. De namen van alle mensen die omkwamen in de aanslagen van 2001 en 1993 zijn gegraveerd in bronzen panelen langs de plassen.

NYC: tickets met voorrangstoegang Empire State Building

NYC: tickets met voorrangstoegang Empire State Building

Kies tussen een ticket voor algemene toegang tot het observatiedek op de 86e verdieping of een combinatieticket met toegang tot de onlangs gerenoveerde 102e verdieping, met kamerhoge ramen. Upgrade uw ervaring met een Express Ticket om de lange rijen over te slaan. De New Empire State Building Experience geeft je niet alleen toegang tot het legendarische monument van New York City, waardoor je 320 meter hoog kunt vliegen en kunt genieten van een prachtig 360 graden uitzicht in de open lucht over New York City en daarbuiten. Je ziet ook Grand Staircase met een architectonisch model van twee verdiepingen van het gebouw en onlangs gerenoveerde interactieve galerijen die je meenemen op een ongelooflijke reis van de constructie van het gebouw naar de huidige plaats in de popcultuur. Verken de locatie in de jaren twintig, de bouw, de openingsdag, het moderne wonder, de Otis-liften, het beroemdste gebouw ter wereld, King Kong en tentoonstellingen over beroemdheden. De 80e verdieping biedt ook een scala aan spannende kunsttentoonstellingen. Zorg ervoor dat u de iconische Art Deco Fifth Avenue-lobby van het gebouw ziet. Het observatiedek op de 86e verdieping van het Empire State Building is het hoogste 360 graden openluchtobservatorium in New York, uitgerust met verwarming om de kou op afstand te houden. Het Empire State Building is meer dan een spectaculair uitzicht: het is het meest op Instagram geplaatste monument in de VS. Bij uw entree hoort ook een downloadbare multimedia-ervaring, beschikbaar in 9 talen. Deze app bevat ook video's, fotogalerijen, quizzen en kaarten met bezienswaardigheden in de buurt. Zorg ervoor dat u de iconische Art Deco Fifth Avenue-lobby van het gebouw ziet als u dit opmerkelijke gebouw verlaat.

New York: Vrijheidsbeeld & Ellis Island met veerboot

New York: Vrijheidsbeeld & Ellis Island met veerboot

Stap op de veerboot en geniet van een zelfgeleide tour langs het Vrijheidsbeeld en Ellis Island vanuit New Jersey. Bezoek Liberty Island, verken het Ellis Island Immigration Museum en leer onderweg fascinerende feiten. Je vertrekt vanuit Liberty State Park in Jersey City, NJ, gemakkelijk bereikbaar met de auto. Als je aankomt bij het trefpunt, omzeil je de rij voor kaartjes met je vooraf gekochte ticket. Stap aan boord van de veerboot en geniet van een indrukwekkend uitzicht op het Vrijheidsbeeld en de skyline van New York. Check van tevoren hoe laat de veerboot weer terugvaart, zodat je je dag goed kunt plannen. Je ticket geeft je toegang tot twee attracties: Ellis Island en Liberty Island (met het Vrijheidsbeeld). Bij aankomst op Ellis Island haal je je meertalige audiogids op bij het Immigratiemuseum. Ontdek vervolgens wat meer dan 62 jaar lang het drukste immigratiestation van Amerika was. Treed in de voetsporen van miljoenen mensen van over de hele wereld die hier passeerden op zoek naar een nieuw begin en een nieuw leven voor hun gezinnen in Amerika. Snuffel rond tussen de documenten van het American Family Immigration History Center. Hier vind je alle vrachtbrieven van schepen die langs Ellis Island voeren. Maak van deze unieke gelegenheid gebruik om je eigen stamboom uit te pluizen. Als je klaar bent om Liberty Island te ontdekken, geeft je je audiogids af en keer je terug naar de veerboot. Bij aankomst op Liberty Island kun je je meertalige audiogids ophalen om de geschiedenis van het Vrijheidsbeeld te verkennen. Er is ook een speciale audiogids voor kinderen beschikbaar. Wanneer je klaar bent, keer je terug naar de veerboot en vertrek je naar jouw oorspronkelijke vertrekpunt.

New York City: entree American Museum of Natural History

New York City: entree American Museum of Natural History

Geniet van een dag vol gezinsvriendelijke activiteiten in het American Museum of Natural History in New York City. Het museum ligt tegenover Central Park en herbergt meer dan 32 miljoen exemplaren. Profiteer van de toegang voor de hele dag en maak gebruik van de optie om je algemene toegangsbewijs te upgraden naar speciale tentoonstellingen. Verken alle permanente tentoonstellingen en het Rose Center for Earth and Space. Dwaal door 45 museumzalen om meer te leren over dinosaurussen en diamanten, en alles daartussenin. Het nieuwe Richard Gilder Center for Science, Education, and Innovation is een ongelooflijke aanwinst voor het museum, met ultramoderne tentoonstellingen en meeslepende ervaringen die perfect zijn voor alle leeftijden. Je kunt de mysteries van het heelal onderzoeken in het planetarium, een reis door de tijd maken in de Hall of Biodiversity en oog in oog komen te staan met een aantal van de grootste en meest ongelooflijke wezens ter wereld in de Milstein Hall of Ocean Life. Terwijl je door het museum dwaalt, word je meegevoerd naar verschillende werelden en tijdperken, van de diepten van de oceaan tot de uitgestrektheid van de ruimte. Je kunt meer te weten komen over de oude beschavingen van Egypte en Griekenland, je verbazen over de prachtige edelstenen en mineralen in de Morgan Memorial Hall of Gems en de fascinerende wereld van de insecten ontdekken in de Butterfly Conservatory. Kijk uit naar het iconische skelet van de Tyrannosaurus Rex en het hoofd van Paaseiland dat de inspiratie vormde voor de personages in de film "Night at the Museum". Maak verbinding met de WiFi van het museum en download de gratis Explorer App op je smartphone. De app biedt stapsgewijze navigatie, verhalen achter de schermen over tentoonstellingen, quizzen en meer. Bekijk de hoogtepunten van tentoonstellingen op je eigen tempo met de zelf rondleidingen van het museum door populaire collecties. Speciale tentoonstellingen Davis Familie Vlinder Vivarium: Geniet het hele jaar door van deze meeslepende tentoonstelling en meng je onder de 1000 vrij vliegende vlinders - en misschien landt er wel een op jou! The Secret World of Elephants opent 13 november 2023 en verkent de evolutie van olifanten, hun politieke en culturele betekenis en inspirerende pogingen om bedreigingen voor hun voortbestaan te overwinnen. Beschikbaar met General Admission + One ticket type. Grounded by our Roots opent 4 april 2024, een nieuwe tentoonstelling van buitengewone werken van opkomende inheemse kunstenaars die inspiratie putten uit hun culturele tradities, in de roterende hedendaagse kunstgalerie van de Northwest Coast Hall. Inbegrepen bij algemene toegang. Film op reuzenscherm t/m 31 maart: Blauwe Walvissen: Return of the Giants, verteld door acteur Andy Serkis, neemt kijkers mee op reis in de wereld van de blauwe vinvissen, een diersoort die op de rand van uitsterven staat, op een enorm filmscherm van 40 en 60 meter hoog. Vanaf 1 april tot en met 31 december: Zeeleeuwen: Life by a Whisker, duik in de wereld van een zeldzame Australische zeeleeuwpup en ontmoet de mensen die haar soort proberen te redden in de gigantische film.

New York: CityPASS® met tickets voor 5 topattracties

New York: CityPASS® met tickets voor 5 topattracties

Bezoek je New York City? Ervaar 5 must-see attracties, uitgekozen en samengepakt met 40% korting, met New York CityPASS® tickets. Besteed minder tijd aan plannen en meer tijd aan ontdekken. Bezoek de attracties in je eigen tempo, in willekeurige volgorde. Geldig voor 9 opeenvolgende dagen, inclusief de eerste dag van gebruik. Koop online voor onmiddellijke mobiele levering. Krijg toegang tot 5 attracties. Inclusief: -Empire State Building Observatory- AM/PM Experience, inclusief toegang tot 86th Floor Observatory en toegang tot het 2nd Floor Museum, plus bonus algemene toegang op dezelfde avond. -American Museum of Natural History - Toegang tot de permanente museumzalen, inclusief meer dan 40 galerieën, plus een keuze uit een tentoonstelling met ticket, het Davis Family Butterfly Vivarium, een film op een groot scherm of de Hayden Planetarium Space Show (op basis van beschikbaarheid; Invisible Worlds niet inbegrepen). Plus kies 3 van de volgende: -Top of The Rock® Observation Deck- General Admission -Ferry Access to Statue of Liberty en Ellis Island- Algemeen toegangsticket voor een veerboottocht van en naar Liberty Island en Ellis Island, audiogidsen en toegang tot het Statue of Liberty Museum en Ellis Island National Museum of Immigration (Crown Tickets en Pedestal Access niet inbegrepen). -9/11 Memorial & Museum- Algemene toegang -Circle Line Sightseeing Cruises- Eén regelmatig geplande Landmarks Cruise, Liberty Midtown Cruise of Liberty Super Express Cruise (kijk op circleline.com voor actuele dienstregelingen) -Intrepid Museum - Algemene toegang, inclusief het Space Shuttle Paviljoen, de onderzeeër Growler, de meeslepende Kamikaze ervaring en alle tijdelijke tentoonstellingen. -Guggenheim Museum- Algemene toegang tot de collectie en speciale tentoonstellingen van het Guggenheim, plus een gratis digitale gids (toegankelijk via persoonlijk mobiel apparaat) Plan je reis: Bezoek my.citypass.com om te reserveren (indien nodig), tickets te bekijken en details over attracties te bekijken.

NYC: Museum of Modern Art (MoMA) Toegangsbewijs

NYC: Museum of Modern Art (MoMA) Toegangsbewijs

Reserveer je toegang vooraf en sla de kassa over om te genieten van het Museum of Modern Art (MoMA) in New York City, een van de meest bezochte kunstmusea ter wereld. MoMA biedt een panoramisch overzicht van moderne en hedendaagse kunst, van de innovatieve Europese schilder- en beeldhouwkunst van de jaren 1880 tot de film-, design- en performancekunst van vandaag. Zes verdiepingen aan kunstgalerieën in het centrum van Manhattan bevatten hoogtepunten zoals Monet's Waterlelies, Picasso's Les Demoiselles d'Avignon, Matisse's Dans (I), en Warhol's Campbell's Soup Cans, maar ook hedendaags werk van Elizabeth Murray, Cindy Sherman, Ai Weiwei en vele anderen. Huidige tentoonstellingen: Crafting Modernity: Design in Latijns-Amerika 1940-1980, t/m 22 september Joan Jonas: Good Night Good Morning, t/m 6 juli Aankomende tentoonstellingen: Kathe Kollwitz, te zien van 31 maart t/m 20 juli LaToya Ruby Frazier, te zien van 12 mei tot en met 7 september Om je beter te laten genieten van de collectie, kun je de MoMA app of mobiele site gebruiken om te luisteren naar gratis audiogidsen die je kunt downloaden op je mobiele apparaat. In het hele museum is gratis WiFi beschikbaar. Bezoekers kunnen ook genieten van fantastische eet- en winkelmogelijkheden. Er zijn drie restaurants, waaronder The Modern, dat twee Michelinsterren heeft. De MoMA Design Store biedt een ruime keuze aan boeken, designobjecten, sieraden, meubels, kleding en meer.

Universal Studios Hollywood: eenvoudig te annuleren ticket

Universal Studios Hollywood: eenvoudig te annuleren ticket

Geniet van entertainment van wereldklasse, alles onder één dak in de Universal Studios Hollywood™. Boek een regulier toegangskaartje waarmee je volledige toegang tot het park krijgt en een dag lang kunt genieten van alle ritten, shows en attracties. En als je geen zin hebt om in de rij te staan, is er ook een Universal Express Ticket beschikbaar. Dit ticket is goed voor 1 dag reguliere toegang tot het park, eenmalig de wachtrij overslaan bij de ingang en eenmalig voorrangstoegang bij alle attracties plus toegewezen zitplaatsen bij een aantal voorstellingen.* Dit type ticket is erg gewild, dus wees er op tijd bij als je van de voordelen wilt profiteren! Een paar voorbeelden van de gewilde ritten, shows en attracties van de Universal Studios Hollywood: The World Famous Studio-tour Deze wereldberoemde studiorondleiding neemt je mee achter de schermen om de grootste werkende filmstudio ter wereld te verkennen. • Maak een rondleiding over het terrein van de studio, samen met talkshowhost en komiek Jimmy Fallon, en leer de geheimen achter de Hollywoodproducties kennen.  • Als bezoeker ervaar je de grootste nagebouwde straat-filmset in de geschiedenis van Hollywood, gebouwd met behulp van niemand minder dan Steven Spielberg.  • Je ziet er sets van succesvolle tv-series en bent getuige van special effects die worden gebruikt in blockbusters als 'The War of the Worlds'. • Daarnaast maak je een rit door de grootste 3D-ervaring ter wereld bij King Kong 360 3D, gecreëerd door Peter Jackson. The Wizarding World of Harry Potter™ Van magische spreuken tot magische wezens, van duistere slechterikken tot dappere helden, je vindt het allemaal in The Wizarding World of Harry Potter™. Verken Zweinstein, bezoek de winkels van Zweinsveld en probeer hapjes bij de bekendste gelegenheden uit de tovenaarswereld. Despicable Me Minion Mayhem Ga met Gru, zijn dochters, en de opstandige Minions op een hartverwarmende en spannende 3D-rit. De reis begint in Gru's huis, waar gasten worden gerekruteerd voor zijn nieuwste plan – een plan waarbij ze echte Minions worden. * Niet van toepassing op eten en drinken, winkels of voorstellingen zonder zitplaatsen. HARRY POTTER personages, namen en verwante aanduidingen zijn © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Harry Potter Publishing Rights © JKR. (s18). Jurassic Park TM & © 2018 Universal Studios and Amblin Entertainment, Inc. * Het park, shows/attracties, entertainment, bepaalde onderdelen en/of de toegang tot events kunnen beperkt of niet beschikbaar zijn wegens capaciteit/sluitingen/andere factoren, en voordelen/beperkingen kunnen zonder kennisgeving vooraf worden aangepast. * Het ticket is niet geldig in Universal Orlando Resort. Het ticket is geldig in Universal Studios Hollywood, gelegen in Los Angeles, Californië.

Chicago River: 1,5 uur begeleide architectuurcruise

Chicago River: 1,5 uur begeleide architectuurcruise

Ervaar meer van Chicago per boot dan op welke andere architectuurcruise dan ook. Bekijk de architectonische hoogtepunten en geniet van een openlucht dek of een geklimatiseerd interieur terwijl je de hoofdrivier en haar noordelijke en zuidelijke takken bevaart. Bekijk alle architecturale hoogtepunten van Chicago tijdens deze uitgebreide sightseeingtour. Laat je vermaken door de deskundige en vriendelijke gidsen die jou de 130 jaar oude geschiedenis achter de skyline uitleggen, terwijl de barmannen en het personeel je bedienen met versnaperingen.  Kies tijdens je cruise tussen de frisse lucht van de openluchtdekken of geniet van het comfort van de klimaatgeregelde interieurs. De tour begint bij de brug over Michigan Avenue (DuSable) en voert over de hoofdtak van de Chicago River tot voorbij Wolf Point. Vervolgens vaart deze langs de noordelijke en zuidelijke takken van de rivier, alvorens langs de Chicago Riverwalk terug te keren naar Lake Michigan. Onderweg kom je meer te weten over sierlijke, historische wolkenkrabbers van het eerste uur, zoals het Wrigley Building en de Tribune Tower, de imposante art deco Merchandise Mart, wolkenkrabbers uit het midden van de vorige eeuw, zoals het Mies Van der Rohe AMA Building. Niet te missen zijn de ronde Marina City Towers, de majestueuze Willis Tower (voorheen de Sears Tower en het hoogste gebouw in Chicago), het torenhoge AON Center en meer modernistische bouwwerken, zoals Aqua, Trump Tower, Nuveen en de nieuwe Vista Tower. Tijdens je cruise heb je de mogelijkheid om te genieten van een full-service cash bar met authentieke Chicago producten, waaronder lokale bier en sterke drank, en Garrett's Popcorn. Vergeet niet een selfie te nemen bij de Grand Staircase aan de voorkant van de boot of poseer voor foto's bij de pittoreske achtersteven of boeg van dit klassieke vaartuig.

Alle activiteiten

897 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Plaatsen in Verenigde Staten

Topattracties in Verenigde Staten

Rondleidingen in Verenigde Staten

Wat te doen in Verenigde Staten

Regio's in Verenigde Staten

Verken Verenigde Staten

Lees onze volledige gids voor Verenigde Staten of ontdek de beste ervaringen van de stad.

Wat anderen zeggen over Verenigde Staten

Gemiddelde beoordeling

4.6
(247.256 beoordelingen)

Over het algemeen goed. Zou op de to do lijst moeten staan. Ik had er een die tot 5 uur duurde. Ik heb een permanente tour geboekt, maar deze ingekort tot 1,5 uur omdat de stops te inspannend leken - mensenmassa's. Als het zonnig is, neem dan een hoed en een bril mee. Conclusie: één keer op de vakantie plannen zou voldoende moeten zijn.

We gebruikten 15 attracties. Alles verliep vlot; voor sommige musea en rondleidingen moest er gereserveerd worden. Dat werkte ook perfect. Zou deze pas keer op keer gebruiken. Onze besparingen waren enorm

De pas is 100% de moeite waard. Zoveel opties en attracties die allemaal volledig optellen. Het wordt nooit saai. Met de barcode op de mobiele telefoon werkte alles perfect!

er was geen gids?!! volg gewoon de rij en ga de kamers binnen voor een fantastisch uitzicht op New York. leuk uitje om te doen 👍🏾

Een van de beste uitkijkterrassen - ik raad het aan