Verenigde Staten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Verenigde Staten: De beste dingen die je niet wil missen

Antelope Canyon X: toegangsbewijs en rondleiding

1. Antelope Canyon X: toegangsbewijs en rondleiding

Maak kennis met Canyon X in Antelope Canyon met een gids. Gelegen ten zuidoosten van de Lower Antelope-kloof bij de toegangspoort van Page, Ari. Dit deel van de kloof is uitgehouwen door miljoenen jaren aan overstromingserosie en krachtige winden op de zandsteen, genoeg om de iconische "X"-vorm uit te beelden die de kloof treffend noemde. Canyon X is een relatief nieuwe schilderachtige tour en de minder bekende neef van Upper/Lower Antelope Canyon, wat resulteert in minder bezoekers in vergelijking met de andere twee. Canyon X is een mix van de kenmerken van zowel de Upper als de Lower canyon, met het kenmerk van de Upper van lichtzuilen en de steilheid van de Lower. Canyon X is ook dieper dan de andere twee en biedt voldoende fotomomenten. Het is ook echt een geweldige vakantieplek voor fotografie.

...
Phoenix: toegangsticket voor Phoenix ZooLights

2. Phoenix: toegangsticket voor Phoenix ZooLights

Geniet van een internationale reizende kunsttentoonstelling gericht op natuurbehoud, gecreëerd door kunstenaar Russell Ronat. Bekijk meer dan 13 prachtige kunstwerken die de leefgebieden van de beroemde bewoners van de dierentuin verlichten. Ervaar een 30-jarige gemeenschapstraditie. Stop bij de Muur van Tradities, tegenover de Savanne om meer te leren over hoe tradities over de hele wereld worden gevierd. Wandel door de Wildlife Lantern Cul-de-Sac op Africa Trail om de nieuwe lantaarns te zien. Vier het met een bezoek aan de drie verdiepingen tellende kerstboom in Crossroads Café. Verken de Outer Tropics Trail met meer sprankelende lichtjes dan ooit tevoren. Ontmoet de kerstman en zijn elven bij Leapin' Lagoon en neem een herdenkingsfoto mee naar huis. Geniet van uw favoriete vakantietraktaties zoals ketelgraan en warme chocolademelk die u kunt kopen. Neem een aandenken aan uw speciale avond mee naar huis in een van de verschillende pop-up Zoo-winkels of de Desert Marketplace-cadeauwinkel.

...
Phoenix Zoo: algemeen toegangsbewijs voor één dag

3. Phoenix Zoo: algemeen toegangsbewijs voor één dag

De Phoenix Zoo, genesteld op 125 hectare in het prachtige Papago Park, is een wonderbaarlijke plek van nieuwsgierigheid, verbeeldingskracht en ontdekking. De dierentuin is een van de grootste non-profit dierentuinen in de VS en zorgt voor meer dan 3.000 dieren met bijna 400 vertegenwoordigde soorten, waaronder veel bedreigde en bedreigde diersoorten. Het beschikt over meer dan 3.000 dieren, waaronder Borneose orang-oetans, Aziatische olifanten, Sumatraanse tijgers, Komodovaranen, Masai giraffen en meer. Het is een geweldige plek om herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Andere dieren zijn de Afrikaanse leeuw, de giraf, de zebra, de Mexicaanse grijze wolf, de ringstaart, de steenarend, de luiaard, de katoen-toptamarijn, de dalmatische pelikaan, de orang-oetan, de Aziatische olifant, de jaguar, de cheetah, de coyote en de komodovaraan. De dierentuin beschikt over ongeveer 2,5 mijl aan wandelpaden en is verdeeld in Arizona, Afrika, tropen en kinderpaden. Gewoonlijk duren de Africa en Tropics Trails elk ongeveer een uur en de Arizona en Children's Trails elk ongeveer een half uur. Het wordt aanbevolen dat je ongeveer drie uur de tijd neemt om de hele dierentuin te zien, afhankelijk van de grootte en leeftijd van je groep en hoe snel je loopt.

...
Houston: toegangsbewijs Space Center Houston

4. Houston: toegangsbewijs Space Center Houston

Verken Space Center Houston met zijn 400 ruimteartefacten en permanente en reizende tentoonstellingen. Ontdek attracties en theaters die verband houden met de opwindende toekomst en het opmerkelijke verleden van Amerika's bemande ruimtevluchtprogramma, allemaal voor één toegangsprijs. Bekijk 's werelds grootste verzameling maanstenen en maanmonsters voor het publiek. Ga achter de schermen om NASA Johnson Space Center te zien (op basis van beschikbaarheid). Kom meer te weten over de wereldberoemde thuisbasis van NASA Mission Control, International Space Station Mission Control en astronautentraining. Ervaar de nieuwste permanente tentoonstelling, de SpaceX Falcon 9-raket, die buiten het centrum wordt getoond. Loop rond en onder de booster van de eerste trap die meer dan 156 voet lang is. Zie de enige Falcon 9 die aan het publiek wordt getoond buiten het hoofdkwartier van SpaceX, hetzelfde type raket dat op 30 mei de NASA-astronauten Robert Behnken en Douglas Hurley op SpaceX's Crew Dragon-ruimtevaartuig lanceerde voor de Demo-2-missie. Het was de eerste keer sinds 2011 dat astronauten zijn gelanceerd vanaf Amerikaanse bodem.

...
Everglades National Park: tocht met hovercraft en dierenshow

5. Everglades National Park: tocht met hovercraft en dierenshow

Ontdek het Everglades National Park, de grootste subtropische wildernis in de Verenigde Staten. Het heeft een gevarieerd landschap met cruciale leefgebieden voor tal van zeldzame en bedreigde soorten. Het is de locatie bij uitstek om verschillende reptielen, waaronder de Amerikaanse alligator, vogels, schildpadden, herten, wilde zwijnen en zelfs de schuwe floridapanter te zien.  Het moeras wordt vaak met 'de Rivier van Gras' aangeduid, omdat het uitgestrekte vlaktes heeft die vol staan met cladium, dat 1 tot 3 meter boven het wateroppervlak uitsteekt. Het cladium is vaak zo dichtbegroeid dat het alleen mogelijk is om je via natuurlijke waterwegen een weg te banen. De weelderige vegetatie van de Everglades omvat ook mangroven, cipressen, palmen, dennen en een bladerdek van hardhout (kleine eilanden).  Vaar met een hovercraft, die speciaal ontworpen is om in ondiep water en moerasland te kunnen manoeuvreren. Deze hovercraft wordt voortgestuwd door een vliegtuigpropeller, die wordt aangedreven door een vliegtuig- of automotor, voor een snelle en leuke tocht. Het water is op de meeste plekken ondiep genoeg om in te kunnen staan, dus verbaas je niet als je gids tijdens je tocht even snel het water instapt. 

...
NYC: toegangsbewijs Edge Observation Deck

6. NYC: toegangsbewijs Edge Observation Deck

Edge is een wonder van architectuur, techniek en technologie, opgehangen in de lucht op meer dan 1100 voet boven de grond, waardoor je het gevoel hebt in de lucht te zweven. Met Edge's unieke uitkijkpunt aan de westkant van Midtown Manhattan, kun je de hele skyline van Manhattan vanaf één plek in je opnemen - van het puntje van Central Park tot aan het Vrijheidsbeeld en verder. Begin je reis op verdieping 4 van The Shops at Hudson Yards, waar je een meeslepende multimedia-ervaring zult beleven waarin het ontwerp, de constructie en de duurzaamheid van Hudson Yards worden uitgelegd. Ga dan meer dan 335 meter omhoog naar het observatiedek en dan 24 meter de lucht in op het Outdoor Sky Deck. Hier zijn de wanden van frameloze glazen panelen gedurfd naar buiten gericht, zodat u de sensatie kunt voelen van over de rand leunen met de drukke stad beneden. Ga vervolgens op de glazen vloer staan en kijk meer dan 100 verdiepingen recht naar beneden naar de straten van de stad onder je voeten. Op het verste punt van Edge, The Eastern Point, is er ruimte voor één persoon om alleen te staan, omringd door glas, lucht en lucht - je zult nog nooit zo'n uitzicht hebben gehad. Op het bovenste niveau bevinden zich ook de Skyline Steps, waar je uitkijkt over de glazen panelen en langs de rand van het platform. Ga zitten en heb plezier in de lucht met je vrienden en familie, of ga naar binnen en drink champagne of een kenmerkende cocktail in de Champagne Bar. Breng na je vertrek een bezoek aan het middelpunt van de Hudson Yards, Vessel, of geniet van een hapje eten of winkelen in The Shops and Restaurants at Hudson Yards.

...
Pigeon Forge: Titanic Museum vooraf aanschaffen Ticket

7. Pigeon Forge: Titanic Museum vooraf aanschaffen Ticket

Betreed het museum via een schaalmodel van de buitenkant van de Titanic, samen met een kunstmatige ijsberg. Met uw ticket kunt u de ticketaankoopregel overslaan en direct doorgaan naar de voorverkoopkaartregel. Hier ontvangt u een instapkaart voor passagiers met de naam van een echt Titanic passagier of bemanningslid. Zodra je ze door het hele schip hebt gevolgd, ga je de Memorial Room binnen en ontdek je het lot van je toegewezen persoon. Het museum biedt niet alleen de grootste weergave van Titanic-artefacten overal ter wereld, maar is ook een interactieve ervaring die elke leeftijd aanspreekt. U zult onder de indruk zijn van de grote trap, ter waarde van één miljoen dollar. Raak een authentieke ijsberg aan, schep "kolen" in de Boiler Room van de Titanic en leer hoe je een SOS-noodsignaal kunt verzenden. Het museum is leuk voor het hele gezin. Het is een woonlokaal vol praktische mogelijkheden die motiveren, opleiden en inspireren. Elk kind ontvangt een speciale instapkaart die een jongeling profileert die daadwerkelijk op de Titanic heeft gevaren. Er is zelfs een speciale audiotour speciaal voor kinderen die het Titanic-verhaal tot leven brengt, en een ingebouwde Scavenger Hunt draagt bij aan de opwinding.

...
Georgia Aquarium: tickets met voorrang bij de kassa

8. Georgia Aquarium: tickets met voorrang bij de kassa

Sla de rij voor de entreekaartjes over bij het grootste aquarium op het westelijk halfrond en breng een dag door met het verkennen van de 7 verschillende aquariumdelen en het interactieve 4D-theater. In het aquarium zijn er verschillende plekken waar je iets kunt eten en drinken. Parkeren wordt bovendien makkelijk gemaakt dankzij de aangelegen parkeergarage. Dankzij een groot venster en de doorzichtige onderwatertunnel maak je van dichtbij kennis met walvishaaien, adelaarsroggen, donkere reuzentandbaarzen en pijlstaartroggen. Laat je vermaken door de vrolijke dolfijnen en leer meer over hun gedrag via ervaren trainers. Maak kennis met het leven in de koudste oceanen ter wereld en zie wilde dieren zoals de wiervis, de witte dolfijn, de reuzenkraak en de Japanse reuzenkrab. Bezoek de charismatische zeeleeuwen van Californië en bekijk één van de grootste, in een aquarium levende riffen ter wereld.

...
Kauai: Luau Kalamaku

9. Kauai: Luau Kalamaku

Luau Kalamaku is een onvergetelijke ervaring en een "must see" voor elke bezoeker. Het tweewekelijkse extravaganza verwelkomt gasten sinds 2007 en biedt vanaf elke stoel een fantastisch uitzicht. Na het diner neemt de cast het podium voor de hoofdshow van 45 minuten om het verbazingwekkende verhaal te vertellen van de oude Hawaïaanse legende van Kalamakū ("kind van het nieuwe land"); de epische reis van eilandbewoners tussen Tahiti en Kaua'i langs een van de langste zeewegen van Polynesië. Door gelach, angst, verleiding en vuur wordt een nieuwe erfenis gecreëerd, geboren uit de geliefde zaden van hun voorouders. De avond begint met ambachtelijke en culturele demonstraties en Hawaiiaanse spelen, gevolgd door de traditionele imu-ceremonie. Gasten worden getrakteerd op heerlijke traditionele lokale gerechten, terwijl hooldansers en muzikanten zich vermaken. De show culmineert met een fantastische vuurdroom met vuurpoi-ballen en traditioneel vuurmes dansen. Uw Luau-reisplan: • Groet voor verse bloemen Lei • Ambachtelijke en culturele demonstraties • Hawaiian Games • Train Ride via de Kaua'i Plantation Railway (extra kosten zijn van toepassing) • Open Bar Service • Imu Ceremony • Diner, livemuziek en traditionele hoeladans • Hoofdshow - Kalamakū • fotosessie met Cast Het Luau Buffet Menu: • Poi • Lomi lomi zalm • Kalua-varkensvlees gebakken in de imu • Gele curry Ratatouille • Teriyaki kip • Pan aangebraden vis • Vers fruit en salade • Serie van desserts, waaronder: warme rijstpudding en bananenroomtaart Menu bevat glutenvrije, vegetarische en veganistische opties. Menu onderhevig aan seizoenswisselingen.

...
Lahaina: 2 uur durende rondvaart om walvissen te spotten

10. Lahaina: 2 uur durende rondvaart om walvissen te spotten

Reis met een hogesnelheidscatamaran van de haven van Lahaina naar het Maui-kanaal om de bultruggen te zien, die elk jaar een paar maanden naar Hawaï terugkeren om te paren en te baren. Afhankelijk van het gedrag van de walvissen tijdens je walvisexcursie van 2 uur, kun je een aantal walvissen zien gebeuren. Houd je ogen open voor walvissen die op het oppervlak slaan met hun borstvinnen (hun zeer lange zijvinnen), staartvinnen (de staart) of steel (de sterke spieren die de staart aan de rest van het lichaam bevestigen). Houd je vingers gekruist voor een breuk. Dit is wanneer een walvis volledig uit het water komt en weer neerstort. Vergeet niet je camera mee te nemen.

...

Sitemap Verenigde Staten

Wil je alle activiteiten in Verenigde Staten ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.