Verona
Luchthaventransfers

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Verona Luchthaventransfers: Onze meest aanbevolen

Transfer van Marco Polo Airport naar Verona Hotels

1. Transfer van Marco Polo Airport naar Verona Hotels

Begin of eindig uw vakantie op de juiste manier met deze probleemloze transferservice die u van Marco Polo Airport naar uw accommodatie in Verona brengt. Nadat u van uw vlucht op Marco Polo Airport bent gestapt, springt u aan boord van uw luxe transfervoertuig nadat u uw professionele chauffeur hebt ontmoet. Ontspan terwijl uw Engelssprekende chauffeur voor uw bagage zorgt en deze veilig opbergt terwijl u plaatsneemt in uw comfortabele stoelen. Kom tot rust en ontspan terwijl uw chauffeur al het werk doet, en binnen de kortste keren zijn u en uw groep binnen de kortste keren op uw bestemming in de stad Verona.

...
Verona: privétransfer van/naar luchthaven Valerio Catullolo

2. Verona: privétransfer van/naar luchthaven Valerio Catullolo

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer tussen Valerio Catullo Airport (VRN) en uw accommodatie in Verona. Ontspan met een comfortabele enkele reis rechtstreeks van of naar de luchthaven. Laat je begroeten door je chauffeur die op je wacht in de aankomsthal met een bord met je naam erop. Uw chauffeur zal uw vlucht volgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken in het geval van een vluchtvertraging. Bespaar uzelf het dragen van zware tassen en het navigeren door het openbaar vervoer en neem het comfort in de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen.

...
Milaan: privé enkele reis van/naar Cortina d'Ampezzo

3. Milaan: privé enkele reis van/naar Cortina d'Ampezzo

Zorg ervoor dat uw reizen veilig en betrouwbaar zijn met deze privé-enkele reis tussen uw hotel in het centrum van Cortina d'Ampezzo en uw hotel in het centrum van Milaan. Rijd met een professionele chauffeur en kies voor een optionele stop van 3 uur in Verona. Geniet van een meet & greet-service en rijd in een Mercedes-Benz V-Klasse-voertuig uitgerust met airconditioning en een capaciteit voor 6 personen en 6 tassen (23 kg). De rit duurt ongeveer 4,5 uur. Sla het gedoe van het zoeken naar een bus of het opsporen van een taxi over: uw transferservice begint onmiddellijk vanaf het moment dat u uw chauffeur ontmoet in de lobby van uw hotel. Neem als extra optie wat tijd tussen uw transfer om Verona te verkennen tijdens een stop van 3 uur (als de optie is geselecteerd).

...

Sitemap Verona

Wil je alle activiteiten in Verona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.