Ga op een privétour van een dagvullende tour in de beroemde wijnmakerij Valpolicella. Combineer de ervaring met een kookles om de geheimen van een verfijnd fijnproeverspalet te leren kennen.
Algemene informatie
- Gratis annuleren
- Annuleer tot 24 uur van tevoren en krijg een volledige terugbetaling
- Reserveer nu en betaal later
- Blijf flexibel: boek nu en betaal pas later
- Duur: 8 uur
- Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
- Tourgids
- Engels
- Inclusief ophaalservice
- Uw hotel in Verona, Brescia of Garda
- Privégroep
Selecteer deelnemers en datum
Deelnemers
Sommige informatie is automatisch vertaald. Bekijk hier de originele tekst in het Engels.
Highlights
- Ontdek de geheimen van het koken met Amarone wijn in een van de top huizen van de Valpolicella Vallei
- Proef de beste Amarone wijnen met privé proeverijen van de sommelier
- Leer de grondbeginselen van het maken van verse pasta in al zijn verschillende vormen
- Vertrek voor een wijn- en kookervaring van een hele dag
- Leer meer over de lokale traditie van het combineren van Amarone wijnen met je favoriete gerechten
Volledige beschrijving
Ga op een prachtige reis naar het platteland van Noord-Italië en ontdek het beste eten en de beste wijn die de regio te bieden heeft, geserveerd in een van de meest weelderige Renaissance-omgevingen. In een van Verona's meest voorname villa's, omringd door de wijngaarden van Valpolicella, proef je niet alleen de lekkernijen van deze Italiaanse topkeuken, je krijgt ook de kans om ze zelf te koken. Bekijk de oude, goedgevulde kelders en proef Amarone, de rijke, droge rode wijn gemaakt van gedeeltelijk gedroogde druiven.
Begin met een rondleiding door de beste wijnkelder van Valpolicella voordat je verder gaat naar de Amarone wijngaarden, eigendom van een van de meest gerenommeerde wijnmakers van Italië en gelegen in de prachtige glooiende heuvels rond Verona. Hier leer je alles over de kenmerken van de verschillende druivensoorten en de wijnbouw achter de Valpolicella wijn. Ga dan verder naar een van de mooiste voorbeelden van renaissancegebouwen op slechts 30 minuten van Verona.
De villa is beroemd om zijn prachtige open haarden, met in steen uitgehouwen recherchéwezens die zowel een wonder als een mysterie zijn om te zien. De architectuur van de villa is typisch voor het zestiende-eeuwse Italië, symmetrisch maar veelzijdig, en ontworpen om de Gouden Eeuw te doen herleven. Terwijl je daar bent, leer je hoe je een aantal gerechten bereidt die traditioneel in deze regio worden geserveerd. De chef-kok van de villa neemt je 's ochtends laat mee in een kookles getiteld "De parels van onze keuken: Pasta en Amarone.
Leer de grondbeginselen van het maken van verse pasta in al zijn verschillende vormen en ontdek de heerlijke sauzen en specerijen die er traditioneel bij worden geserveerd. Je krijgt ook te zien hoe je gestoofd rundvlees met Amarone maakt en als klap op de vuurpijl laat de chef je kennismaken met sbrisolona, het verrukkelijke, kruimelige Italiaanse snoepje. De koks van de villa zullen hun best doen om je te plezieren met verfijnde, traditionele gerechten, aangevuld met de beste lokale wijnen.
Proef verschillende soorten Amarone en leer deze herkennen aan het licht kruidige bittertje, dat doet denken aan geroosterde amandelen. Geniet van de gastronomische lunch voor de monsterlijke open haarden in een van de spectaculaire zalen van de villa. Tot slot kun je je maaltijd verteren met een wandeling door het idyllische en betoverende landschap rondom de villa. Kijk uit over de wijngaarden die zich mijlenver uitstrekken onder de Italiaanse zon, zoals ze dat al honderden jaren doen.
Begin met een rondleiding door de beste wijnkelder van Valpolicella voordat je verder gaat naar de Amarone wijngaarden, eigendom van een van de meest gerenommeerde wijnmakers van Italië en gelegen in de prachtige glooiende heuvels rond Verona. Hier leer je alles over de kenmerken van de verschillende druivensoorten en de wijnbouw achter de Valpolicella wijn. Ga dan verder naar een van de mooiste voorbeelden van renaissancegebouwen op slechts 30 minuten van Verona.
De villa is beroemd om zijn prachtige open haarden, met in steen uitgehouwen recherchéwezens die zowel een wonder als een mysterie zijn om te zien. De architectuur van de villa is typisch voor het zestiende-eeuwse Italië, symmetrisch maar veelzijdig, en ontworpen om de Gouden Eeuw te doen herleven. Terwijl je daar bent, leer je hoe je een aantal gerechten bereidt die traditioneel in deze regio worden geserveerd. De chef-kok van de villa neemt je 's ochtends laat mee in een kookles getiteld "De parels van onze keuken: Pasta en Amarone.
Leer de grondbeginselen van het maken van verse pasta in al zijn verschillende vormen en ontdek de heerlijke sauzen en specerijen die er traditioneel bij worden geserveerd. Je krijgt ook te zien hoe je gestoofd rundvlees met Amarone maakt en als klap op de vuurpijl laat de chef je kennismaken met sbrisolona, het verrukkelijke, kruimelige Italiaanse snoepje. De koks van de villa zullen hun best doen om je te plezieren met verfijnde, traditionele gerechten, aangevuld met de beste lokale wijnen.
Proef verschillende soorten Amarone en leer deze herkennen aan het licht kruidige bittertje, dat doet denken aan geroosterde amandelen. Geniet van de gastronomische lunch voor de monsterlijke open haarden in een van de spectaculaire zalen van de villa. Tot slot kun je je maaltijd verteren met een wandeling door het idyllische en betoverende landschap rondom de villa. Kijk uit over de wijngaarden die zich mijlenver uitstrekken onder de Italiaanse zon, zoals ze dat al honderden jaren doen.
Inbegrepen
- Vervoer in een luxe privévoertuig (Mercedes E-klasse, Tesla E-klasse, luxe minibus)
- Engelssprekende chauffeur
- Privétour door de wijnmakerij Valpolicella
- Privétour door de villa
- Kookles met Italiaanse kok
- Gastronomische lunch met traditionele maaltijden in combinatie met wijn
- Privé wijnproeverij met sommelier
Niet geschikt voor
- Personen onder de 21 jaar