Versailles
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Versailles

Wil je alle activiteiten in Versailles ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Versailles

Het ticket liet niet toe de tuinen te bezoeken voor onze rondleiding begon tenzij met een extra betalend ticket omwille van de muzikale presentatie van de fonteinen. Een betalend ticket was dan weer zinloos omdat de tijd tekort was om er voldoende gebruik van te kunnen maken. Daarom hebben we eigenlijk onze tijd moeten verdoen tot de rondleiding begon en dat is jammer. Moest die info beschikbaar geweest zijn hadden we ons anders kunnen organiseren. De rondleiding (Engels) met Laur was trouwens schitterend;

Dit was een interessante en goed lopende tour. Onze gids, Anne - Sophie, was uitstekend in het op koers houden van onze groep - geen gemakkelijke prestatie met zoveel te zien. Mijn 10-jarigen waren volledig betrokken tijdens de tour. Anne-Sophie was warm met een heerlijk gevoel voor humor en zeer goed geïnformeerde, behendige vragen over Versailles, de Franse geschiedenis, de monarchie en zelfs de Griekse versus de Romeinse mythologie

De aankomst op het ontmoetingspunt was verwarrend omdat de gidsen in de bus zaten en het terrein vol mensen rondliep zonder te weten wat het ontvangstplan was! Het bezoek met de busrit en de tour waren briljant - uitstekende gids in Nioele die geduldig, deskundig was en geweldige vertaal- en taalvaardigheden had. Beveel dit bezoek zelfs in de regen aan zoals we hadden.

Een fantastische ervaring!! Fotograaf Alain nam prachtige foto's, en gaf zeer duidelijke instructies om ons gezin op foto vast te leggen. Geen onnatuurlijke poses, geen geforceerde blikken, heel veel fun!

Zeer goede gids om toelichting te geven in een prachtig kader. Het weer zat mee, dus konden we ook genieten van de tuinen.