Vesturland
Dagtrips

Dagtrips
79 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Vesturland

Vesturland

De topbezienswaardigheden in Vesturland

Activiteiten in Vesturland

Rondleidingen in IJsland

Wat te doen in IJsland

Andere activiteiten in Vesturland

Wil je alle activiteiten in Vesturland bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Vesturland

Gemiddelde beoordeling

4.6
(100 beoordelingen)

Onze gids Devon maakte het bezoek zeer compleet en plezierig. De informatie die ons op de verschillende sites is verstrekt, was diep en uitgebreid, soms gedramatiseerd. Hij is een fantastische gids. Hij nam ons mee naar prachtige plekken, speelde goede lokale muziek voor ons en maakte zoveel toiletstops als nodig was. De bus, hoewel klein, was comfortabel en had een USB om je telefoon op te laden na zoveel intensiteit van prachtige foto's. Vanuit organisatorisch oogpunt denk ik dat halte 12 een beetje chaotisch is vanwege zoveel excursies waarbij mensen van de ene bus naar de andere gaan, op zoek naar welke van hen is.

Het was echt geweldig, zoveel natuur. Onze gids Anndi was erg aardig en alles verliep zo soepel mogelijk. Perfecte timing voor stops en al het andere. Koffieliefhebbers moeten er rekening mee houden dat de meeste haltes op deze route slechts parkeerplaatsen zijn, en niet zoals bijvoorbeeld de Golden Circle, die bij elke halte een café heeft. Er waren twee cafés, als ik het mij goed herinner.

De reis was geweldig! De sites waren prachtig en de gids gaf een heleboel geschiedenis en interessante feiten! Aan het eind van de dag heeft hij ons zelfs enkele IJslandse liedjes toegestuurd!

Tour en gidsen waren geweldig. Een levenslange ervaring. Ik werd erg bang, maar de gidsen hielpen me te ontspannen. Ik vond het geweldig

Afwisselende en leuke dagtrip, met een leuke enthousiaste gids. Ervaring om nooit te vergeten.