Datums kiezen

Vesturland
Dagtrips

Dagtrips
49 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Vesturland

Vesturland

Andere activiteiten in Vesturland

Wil je alle activiteiten in Vesturland bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Vesturland

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 100 beoordelingen

Van alle tours die ik heb genomen in Ijsland was dit mijn favoriet! Veel stopjes op verschillende plekken waar je ruim de tijd krijgt om te verkennen en foto’s te maken (30 tot 40 min hooguit meer heb je ook niet nodig) veel informatie en feitjes over de regio en over Ijsland verteld door de gids. Hoogtepunt vond ik de vulkaan krater en de kliffen. Ik raad deze tour aan iedereen aan!

De tour is erg interessant, ik was in de zomer op deze plaatsen, maar in de winter stelde het helemaal niet teleur, de groep was niet groot, we hadden overal tijd, we kwamen niet alleen in Kirkha in Budir, maar het was niet de schuld van de chauffeur, ze hebben daar de sneeuw geruimd en het had geen zin om te wachten, de daglichturen waren erg kort

Wonderful trip from start to finish. Tour guide Adonis made it extra special with a lot of interesting information, personal stories and Icelandic music.

de chauffeur tevens gids , Thomas, is een aardige en bekwaam persoon. weet veel over de tour te vertellen en heeft veel humor.

Echte aanrader wat een mooie tocht met genoeg stopt voor wc