Vesuvius
Educatieve activiteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Vesuvius Educatieve activiteiten: Onze meest aanbevolen

Napels: ruïnes van Pompeii en de berg Vesuvius

1. Napels: ruïnes van Pompeii en de berg Vesuvius

Je begint je excursie met de ophaalservice in het stadscentrum van Napels. Neem de shuttlebus naar de ingang van de ruïnes van Pompeii. Je slaat de rij over met je voorrangsvoucher. Je bezoekt de historische site van Pompeii en verkent de winkels, tempels, theaters en luxe villa's die er nog zijn.  Je ontspant terwijl je door een prachtig natuurpark rijdt en het prachtige uitzicht op de baai van Napels bewondert. Wandel op weg naar de top van de Vesuvius in je eigen tempo over het pad omhoog naar de krater van de vulkaan.

...
Napels: dagtocht naar Herculaneum en de Vesuvius

2. Napels: dagtocht naar Herculaneum en de Vesuvius

Begin je dagtour vanuit het historische centrum van Napels, vanwaar je naar de ruïnes van Herculaneum gaat. Na ongeveer 40 minuten rijden, brengt de bus u naar de hoofdingang van de ruïnes. Je kunt genieten van skip-the-line toegang met je voucher, voordat je Herculaneum zelf kunt ontdekken. Herculaneum was de eerste archeologische vindplaats die in de 18e eeuw werd ontdekt en werd een van de beroemdste plekken ter wereld. Tegenwoordig heeft Herculaneum verschillende bezienswaardigheden, zoals het huis met het mozaïekatrium, het huis van de herten, de thermale spa's van het forum, het huis van het mozaïek van Neptunus en Amphitrite, dat absoluut een bezoek waard is. Daarna gaat u verder naar de Vesuvius, genietend van een rit door een nationaal park met een prachtig uitzicht op de baai van Napels. De bus klimt naar een hoogte van 1000 meter, van waar je een wandelpad omhoog naar de krater neemt waar je uitzicht op de omgeving kunt bewonderen en meer kunt leren over de lokale geologie van de vulkanologische gidsen. Je Mt. volgen Bezoek aan de Vesuvius, je gaat terug naar Napels.

...
Napels: Pompeii, Herculaneum en Vesuvius Tour in luxe bus

3. Napels: Pompeii, Herculaneum en Vesuvius Tour in luxe bus

Ontspan in comfort en stijl aan boord van een luxe bus en begin aan een fascinerende eendaagse tour door de hoogtepunten van de regio Campanië. De eerste stop van de tour is de oude ruïnes van de wereldberoemde Pompeii, een plaats van uitstekende bewaring na de tragische verwoesting van de stad door vulkanische lava bijna 2000 jaar geleden. Na ongeveer 2 uur op de site van Pompeii is het tijd om verder te gaan naar de volgende bestemming. Bezoek vervolgens de fascinerende Romeinse stad Herculaneum, een andere oude plaats die in 79 na Christus werd verwoest door vulkanische stromen. Ga de trappen van de geschiedenis na en verwonder je over de ruïnes die na al die jaren min of meer intact blijven. Na 1,5 uur op Herculaneum reis je naar de ongelooflijke berg Vesuvius om je te vergapen aan deze ongelooflijke maar angstaanjagende vulkaan. Tijdens de reis van en naar elke site kunt u genieten van live commentaar van uw chauffeur en meer te weten komen over de verhalen en anekdotes van deze drie meest bezochte plaatsen in de regio. Deze tour is de perfecte optie voor diegenen die de populairste locaties van Campania in één dag willen zien, aan boord van een luxe voertuig met een maximum van 8 gasten.

...
Pompeï & Vesuvius: dagtrip met kleine groep per minibus

4. Pompeï & Vesuvius: dagtrip met kleine groep per minibus

Vertrek vroeg in de ochtend vanaf het vastgestelde ontmoetingspunt. Begeleid door een ervaren gids, ontdek je de belangrijkste kenmerken van de oude stad Pompeii, waaronder baden, bakkerijen, theaters, frescoschilderijen en mozaïeken. Ervaar de oude lokale levensstijl en volg de paden van de archeologische vindplaats. Na vrije tijd om te winkelen en lunchen in Pompeii, vertrekt de bus naar de Vesuvius. Aan het einde van het bezoek heb je pauze voor de lunch. Klim tot 1000 meter hoog en maak dan de wandeling naar de krater. Bij het bereiken van de krater, zal een lokale gids je enkele tips geven over de geschiedenis van de vulkaan. Keer terug naar Napels in de middag.    

...
Pompeii en Vesuvius Privérondleiding van een hele dag

5. Pompeii en Vesuvius Privérondleiding van een hele dag

Begin uw privétour van een hele dag vanuit uw accommodatie aan de kust van Amalfi of vanaf de kust van Sorrento. Bezoek een oude Romeinse stad en rijd naar de top van de vulkaan die de stad bijna 2000 jaar geleden in één dag verwoestte. Je professionele Engelssprekende chauffeur haalt je op het meest comfortabele moment op voordat je naar het Nationaal Park van de Vesuvius gaat voor de kans om eerst de vulkaan te bezoeken die de oude Romeinse stad Pompeii heeft verwoest. Geniet van een rit door een nationaal park met een prachtig uitzicht op de baai van Napels. Haal het beste uit wat vrije tijd om de krater van de vulkaan te bereiken, prachtige panorama's te bewonderen en meer te leren over de lokale geologie van de vulkanologische gidsen. Ga verder naar de ruïnes van Pompeii en sluit je aan bij een professionele gids voor een 2 uur durende wandeling. Ontdek hoe de oude Romeinen leefden en bewonder het niveau van burgerlijke vooruitgang en artistieke vaardigheden die ze zoveel jaren geleden hadden bereikt, voordat je terugkeert naar je accommodatie.

...

Sitemap Vesuvius

Wil je alle activiteiten in Vesuvius ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Vesuvius

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 58 beoordelingen

Heel goed!

Ik zou twee dagen eerder door het bureau worden gebeld om details te bespreken. De dag ervoor werd mij opnieuw bevestigd waar en wanneer ik op het ontmoetingspunt zou moeten zijn. De organisatie van de dagelijkse routine was punctueel en goed. Er werd altijd uitgelegd wat er volgende station gebeurt. Het is goed geslaagd.

Aangekomen in Pompei, hebben we een geleid bezoek geboekt (bij het toeristeninformatiekantoor), in het Frans ... dat maakt ons bezoek een geweldige ervaring. De Vesuve-tour is geannuleerd vanwege slecht weer en we zijn zeer snel vergoed. We raden die touroperator ten zeerste aan

Alles was geweldig. Je zou echter meerdere dagen in Pompeii nodig hebben en je moet je ervan bewust zijn dat het erg, erg druk is. De Vesuvius is vanaf de parkeerplaats in ongeveer 30-40 minuten te bereiken. Het uitzicht is geweldig, zowel in de krater als op Napels.

Candidly was ik vreselijk teleurgesteld dat Mt. Vesuvius was gesloten, maar dat is niet de schuld van iemand. Gids gaf ons de optie om Herculaneum te zien als een vervanging die we genoten.

Zeer goed Enige nadeel in Pompei we wachtten 20min mensen die niet kwamen maar we hadden geen 20min meer voor de Vesuvius. We moesten opschieten ... Jammer