Vesuvius
Rolstoeltoegankelijk

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Vesuvius Rolstoeltoegankelijk: Onze meest aanbevolen

Van Napels: groepsreis Pompeii, Herculaneum en Vesuvius

1. Van Napels: groepsreis Pompeii, Herculaneum en Vesuvius

Bekijk de ruïnes van Pompeii en Herculaneum voordat je naar de top van de vulkaan gaat die ze tijdens deze reis vanuit Napels heeft vernietigd. Kies uit de optie om om 8.30 uur opgehaald te worden bij Stazione Marittima of bij Hotel Ramada. Reis naar Pompeii, het indrukwekkende openluchtmuseum met meer dan 2000 jaar geschiedenis. Stap het verleden binnen terwijl je door straten loopt die bewaard zijn gebleven door vulkanisch materiaal van de Vesuvius. Ga verder naar Herculaneum, vernoemd naar Hercules en volledig ondergedompeld in vulkanische modder. Dwaal door de straten en zie kleurrijke mozaïeken. Bekijk de oude zomerresidenties van Romeinse patriciërs. Stop ten slotte bij de Vesuvius, de vulkaan die verantwoordelijk is voor de vernietiging van zoveel steden. Wandel rond de krater en geniet van een panoramisch uitzicht over Napels. De chauffeur staat tijdens de tour volledig tot uw beschikking en legt u aan boord van het voertuig alles uit wat u moet weten over de plaatsen die u gaat bezoeken, en eenmaal ter plaatse geeft hij u vrije tijd om door te brengen zoals u wilt.

...
Pompeii 3-uur durende wandeling

2. Pompeii 3-uur durende wandeling

Verken de ruïnes van Pompeii tijdens een rondleiding van 3 uur en reis terug naar de dagen van het Romeinse rijk. Je zult leren hoe de stad werd begraven onder gesmolten as en lava door de uitbarsting van de Vesuvius in 79 na Christus. Je gids zal de Romeinse Republiek tot leven brengen voor een intense ervaring terwijl je opmerkelijk intacte structuren ontdekt en leert hoe de Romeinen zowel in het openbaar leefden als privaat. Luister waarom UNESCO Pompeii en Herculaneum op de Werelderfgoedlijst heeft gezet vanwege hun "complete en levendige beeld van de samenleving en het dagelijks leven op een specifiek moment in het verleden dat nergens ter wereld evenwijdig is". Ontdek hoogtepunten zoals Marina Gate, Basiliek (gerechtsgebouw), Forum, Sarno Baths, Triangolar Forum, Teatro Grande, Odeion (klein theater), House of Menander, Lupanar (bordeel), bakkerij, House of the Faun, Forum Baths, Termopolium Capuano, House of Tragic Poet, gipsafgietsels, Tempel van Jupiter, Tempel van Apollo en Tempel van Venus.

...
Napels: Pompeii, Vesuvius en wijnproeverij

3. Napels: Pompeii, Vesuvius en wijnproeverij

Ontdek het UNESCO-werelderfgoed, Pompeii, op een 8-uur durende rondreis vanuit Napels. Beklim de vulkaan die deze oude stad, bedekt met as, verliet in 79 na Christus, de Vesuvius, voordat je geniet van de heerlijke wijn die in het gebied wordt geproduceerd. Maak een mooie rit langs de snelweg van Napels naar de Vesuvius en geniet van het adembenemende uitzicht op de Golf van Napels. Stap in de buurt van de krater en begin aan je wandeling naar de top om een kijkje te nemen in de vulkaan. Daal de Vesuvius af om een rondleiding door een wijngaard te maken. Proef een scala aan lokale wijnen en tanken met een heerlijke lunch gemaakt van lokale producten, als u dat wilt. Ga vervolgens naar de oude Romeinse stad Pompeii, die je later op de dag zult bezoeken om het verkeer te vermijden. Verken de grootste archeologische vindplaats ter wereld gedurende twee uur in je eigen tempo en bewonder hoe goed het is bewaard. De tour vertrekt en eindigt in uw hotel, de haven van Napels of het centraal station van Napels. Lunch en toegang tot Pompeii zijn niet inbegrepen in de tourprijs.

...
Van Rome: transfer naar de kust van Amalfi via Pompeii

4. Van Rome: transfer naar de kust van Amalfi via Pompeii

Profiteer van ophalen op de luchthaven van Rome (FCO), het centraal station of uw hotel of accommodatie in Rome en worden in stijl overgebracht naar Amalfi-Ravello in een moderne minibus of sedan. De chauffeur zal u ontmoeten bij de uitgang met een bord met uw naam erop en zal u begeleiden naar de nabijgelegen parkeerplaats. Leun daarna achterover en ontspan, terwijl uw Engelstalige chauffeur u naar uw bestemming brengt. Er is een stop in Pompeii voor 2 uur waar je een wandeling kunt maken in de ruïnes met skip-the-line inbegrepen. Daarna hervat u de reis en geniet u van de rit langs de kronkelende wegen van de kust van Amalfi met dramatische bezienswaardigheden aan de baai van Salerno en het eiland Capri. Ten slotte wordt u afgezet bij uw accommodatie in de omgeving van Amalfi-Ravello.

...
Napels: rondleiding door Pompeii en wijnproeverij op de Vesuvius

5. Napels: rondleiding door Pompeii en wijnproeverij op de Vesuvius

Maak een reis terug in de tijd tijdens deze tour door de oude stad Pompeii samen met een deskundige archeoloog-gids. Verken deze goed bewaarde stadsruïnes uit een andere tijd. Daarna reist u naar de nabijgelegen berg Vesuvius in Napels en geniet u van een lokale lunch en wijnproeverij bij een wijngaard. Sla wachten in de rijen bij het loket over en geniet van toegang tot de prioriteitslijn. Begin je tour direct vanaf de hoofdingang van de stad: Porta Marina Superiore. Van daaruit kunt u de Vesuvius spotten terwijl u door het Antiquarium loopt, het archeologisch museum waar uw gids u voorwerpen laat zien die tijdens de laatste opgravingen zijn gevonden, waaronder de munt die de datum van de uitbarsting veranderde. Ga verder door de basiliek, het forum met de markt en de belangrijkste tempels. Loop door de Decumanus Major (de hoofdstraat van Pompeii) en bekijk het beroemde Lupanar (bordeel) van Pompeii. Vervolg je tour door winkels, winkels en Romeinse restaurants om een voorproefje te krijgen van het dagelijkse Romeinse leven. Verken enkele van de meest pittoreske huizen (bekend als een domus) die overblijven van Pompeii. Bekijk de onvergetelijke gipsen afgietsels van lichamen, het theater en de Gladiatorenkazerne. Leer meer over de beroemdste ontdekkingen en verborgen hoekjes van de stad vanuit je gids. Aan het einde van de rondleiding rijdt u naar een schilderachtige wijngaard aan de voet van de Vesuvius. Ontdek de wijnbouwtechnieken die door meer dan drie generaties wijnmeesters zijn toegepast. Aan het einde van uw bezoek aan de wijngaard kunt u ontspannen en genieten van een lokale Vesuviaanse lunch en een wijnproeverij.

...
Privé Pompeii Herculaneum-tour

6. Privé Pompeii Herculaneum-tour

Bezoek de toplocaties in Campania in je eigen tempo tijdens deze privétour van Napels naar Pompeii, Herculaneum en de Vesuvius. Leer meer over de geschiedenis en cultuur van de drie haltes van een professionele gids. Reis naar elke halte in een comfortabele Mercedes met airconditioning en neem de tijd om te verkennen. Dwaal door de oude straten van Pompeii, een stad begraven door de plotselinge uitbarsting van de Vesuvius in 79 na Christus. Bekijk ruïnes die zijn opgegraven uit lagen stof, lava en rotsen, waaronder het oude Forum Romanum. Loop door de goed bewaarde oude Romeinse stad Herculaneum, verwoest door vulkanische pyroclastische stromen van de uitbarsting van de Vesuvius. Kom meer te weten over de Romeinse skelet- en fysieke overblijfselen die in 1981 op de locatie zijn ontdekt. Reis naar de vulkaan zelf, Mt. Vesuvius, nog steeds een actieve vulkaan in Campania die uitkijkt over de regio.

...
Round-Trip Limousine Transfers van Rome naar Pompeii

7. Round-Trip Limousine Transfers van Rome naar Pompeii

Maak je eigen route op een dagtocht naar Pompeii van Rome, en reist door luxe limousine met de diensten van een chauffeur / gids. Naar aanleiding van een pick-up van uw hotel of accommodatie in Rome, rijden ten zuiden naar Pompeii, waar u vrij om te verkennen op uw eigen zal zijn. Begraven onder lagen van gesmolten as na de uitbarsting van de Vesuvius meer dan 20 eeuwen geleden, de overblijfselen van Pompeii is een van de best bewaarde oude steden in de wereld. Zie historische fresco's en de overblijfselen van tempels, openbare baden, bordelen en winkels uit de tijd van het Romeinse Rijk. Herontdekt in 1748, Pompeii en biedt een blik op het leven in de Romeinse Republiek via haar opgegraven ruïnes. Je zou zelfs iets nog onbekende ontdekken!

...

Sitemap Vesuvius

Wil je alle activiteiten in Vesuvius ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.