Vesuvius
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Vesuvius

Wil je alle activiteiten in Vesuvius ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Vesuvius

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.442 beoordelingen

Zeer goede organisatie: stipt en duidelijk. Onze gids heeft ons een fantastische rondleiding gegeven: supervriendelijk, enthousiast, duidelijk, sprak goed en duidelijk Engels. Kleine groep van 5 personen maakte het ook zeer aangenaam. Achteraf bekeken denk ik wel dat we het wel goedkoper hadden kunnen doen

Pompei kwam tot leven dankzij onze fantastische gids!

Geweldige ervaring met goed engels sprekende gids. Ze was van beroep archeologe en heeft door haar ervaring een toevoeging gegeven aan onze rondleiding door Pompei. Zonder gids blijft het een hoop stenen maar door haar verhalen kwam de stad tot leven! Een echte aanrader!

Rondleiding door archeoloog, dr Luciano Leone. Was een erg leuke en interessante rondleiding! De archeoloog legt uit met veel passie en maakt er een gezellig groepsgebeuren van. We hebben veel details ook gehoord en gezien en er van genoten!

Zeer goede guide met grote mate van kennis.

Een unieke ervaring in een indrukwekkende stad die zoveel jaar begraven is geweest onder vulkanische as. Onze guide Brunella gaf ongelooflijk veel onmisbare informatie om de geschiedenis van de stad te kunnen begrijpen. Een ware belevenis.

Mooi om te zien hoe men 2000jaar geleden leefde. Grote stad hoor.

Goede uitleg over Pompei. Vriendelijke uitleg. Goed beeld in slechts 3uur. Maar wel aan de prijs!