Via Appia

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Via Appia

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.931 beoordelingen

Een geweldige ervaring! Onder begeleiding van Klaas een fantastische dag gehad met een hele leuke groep. Klaas is een hele enthousiaste en professionele gids, vertelt heel veel, ook met humor. Hij loodst iedereen vlot en veilig door het verkeer. Een hele mooie route waarlangs veel te zien is. Wel heel blij met de elektrische trapondersteuning want er zitten pittige klimmetjes in.

We waren samen met de gids Fabricio, een prima vent met de nodige informatie. Het had de dag ervoor geregend een we waren niet vooorbereid dat het mountainbikes waren. Daarom werden we wel wat vuil door opspattend modder. Maar een geweldige ervaring en een aanrader. Je moet wel goed kunnen fietsen!

De service was echt top en de fietsen waren super netjes onderhouden. Helm en telefoon houder waren in begrepen! Je moet wel voorzichtig zijn met door de stad fietsen, aangezien er geen fietspaden zijn en het erg druk is op de weg.

Super vriendelijk personeel. Goede fietsen, blijft fantastische ervaring om in een ander land door de stad te kunnen fietsen. Even goed opletten waar je moet fietsen, anders toeteren ze wel!

Een échte aanrader als je het oude Rome buiten het centrum wilt ontdekken. Mooie fietstoer. De gids vertelt gepassioneerd en met veel kennis over de unieke bezienswaardigheden.