Via Cavour

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Via Cavour

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 3.053 beoordelingen

we hebben nooit hoeven wachten op de bus

Heel fijn om op deze manier een overzicht te krijgen van de stad en opstap punten waren goed verdeeld over de stad. Wij hebben het als OV gebruikt en verder gelopen. Enige minpuntje was dat we op terminal A een tijd in de bus hebben zitten wachten.

wij, 5 vriendinnen, hebben uitstekende ervaring met hop on hop off bus. personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. wij maken gebruik van 1 rolstoel en krijgen alle wenselijke hulp. zowel in de wachtrij, bij t instappen en in de bus.

we hadden voor 3 dagen omdat dat goedkoper was in verhouding.. maar was niet nodig, t s echt goed te lopen 1 dag was genoeg en stap je op de verste halte uit. wij zaten 600m van colloseum

Goed - alleen toch nog wel een beetje lang wachten

Veel bussen achter elkaar, maar moesten toch relatief nog wel lang wachten. In de wachtrij constant verkopers die je proberen water, hoedjes en paraplutjes aan te smeren. Heel vervelend.

Duidelijke aanwijzingen van de stewards en altijd plek in de bus door de hoge frequentie. De conductrices mogen iets vriendelijker de toeristen bejegenen.