Datums kiezen

Via Marsala

Via Marsala: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Treinkaartje Leonardo Express van/naar Luchthaven Fiumicino

1. Treinkaartje Leonardo Express van/naar Luchthaven Fiumicino

Begin uw reis met een handige snelle transfer van Fiumicino Airport (FCO) naar Rome Termini Station of van Rome Termini station terug naar Fiumicino Airport, afhankelijk van de geselecteerde optie. Spring op de luchthaven Fiumicino in de trein, ga zitten en ontspan tijdens de rit van 32 minuten, zonder tussenstops. U arriveert op het centraal station Termini in Rome, dat direct in het hart van de stad ligt. Vanaf hier neemt u de afslag Via Marsala naar rechts, Via Giolitti naar links of direct Piazza Dei Cinquecento op. U kunt metrolijnen A en B nemen, of een taxi, of een van de vele busopties die beschikbaar zijn op Piazza Dei Cinquecento, of een trein naar uw eindbestemming. Wanneer u de eeuwige stad verlaat, kunt u gemakkelijk de hogesnelheidstrein nemen vanaf station Rome Termini terug naar de luchthaven Fiumicino. Controleer het perronnummer op het scherm van het treinstation Roma Termini en reis gemakkelijk en snel terug naar de luchthaven Fiumicino.

Rome: Hop-on Hop-off bustour en toegangsticket voor het Colosseum

2. Rome: Hop-on Hop-off bustour en toegangsticket voor het Colosseum

Ontdek Rome in je eigen tempo met een gecombineerd 24/48-uursticket voor de officiële hop on, hop off-sightseeingbus en een skip-the-line toegangsticket voor het Colosseum, het Imperial Forum en de Palatijn. Je snelle toegang tot de ruïnes van het oude Rome betekent minder lang wachten in de rij voor kaartjes, meer kans om meer te weten te komen over het leven als gladiator, Romeinse keizer of gewone burger in het uitgestrekte Colosseum en meer tijd om te genieten van het uitzicht op het Imperial Forum van de Palatijn. Je kunt het Colosseum op 2 niveaus verkennen, dwalend over de omtrek om te begrijpen hoe het was toen de menigte brulde terwijl gladiatoren vochten voor hun leven. Loop langs de Via Sacra (Heilige Weg) van het Forum Romanum, waar de festivals en triomftochten van de Eeuwige Stad plaatsvonden. Ga naar de Palatijn, de beroemdste van de 7 heuvels van Rome en bewonder het uitzicht op het Forum Romanum en Nero's Circus Maximus waar de wagenrennen van de Romeinse Republiek werden gehouden. Geniet vanuit de bus met open dak van een bevoorrecht uitzicht op de belangrijkste bezienswaardigheden van de Eeuwige Stad, waaronder de Spaanse Trappen, het Colosseum en het Imperial Forum. Stap in of uit bij een van de onderstaande haltes: • Via Marsala • Santa Maria Maggiore • Kolosse • Circo Massimo • Piazza Venetië • Vaticaan • Fontana di Trevi • Piazza Barberini

Rome: Hop-on Hop-off Bus & Ticket Vaticaanse Musea

3. Rome: Hop-on Hop-off Bus & Ticket Vaticaanse Musea

Ontdek Rome in je eigen tempo met een gecombineerd 24- of 48-uursticket voor de officiële hop-on hop-off sightseeingbus en een skip-the-line toegangsticket voor de Vaticaanse Musea in Vaticaanstad. Snelle toegang tot de Vaticaanse Musea, wat meer tijd betekent om 's werelds meest uitgebreide kunstcollectie te verkennen en minder tijd te wachten in de beroemde lange rijen. Eenmaal binnen wandel je in je eigen tempo door de galerijen en zie je meesterwerken van kunst van beroemde kunstenaars zoals Michelangelo, Raphael en meer. Bewonder de fresco's van de Sixtijnse Kapel en bekijk oude cartografie in de Hall of Maps. Ga naar de Pinecone Courtyard en de Gallery of Candelabras. Vanuit de bus met open dak geniet u van een bevoorrecht uitzicht op de belangrijkste bezienswaardigheden van de Eeuwige Stad, waaronder de Spaanse Trappen, het Colosseum en het keizerlijke forum. Waarom gooit u geen muntje in de Trevifontein of drinkt u een authentieke Italiaanse koffie op Piazza Navona - de keuze is aan u. Stap in of uit bij een van de onderstaande haltes: • Via Marsala • Santa Maria Maggiore • Kolossaal • Circo Massimo • Piazza Venezia • Vaticaan • Fontana di Trevi • Piazza Barberini

Beschikbare activiteiten

3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Via Marsala

Wil je alle activiteiten in Via Marsala bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Via Marsala

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 595 beoordelingen

Het was een geweldige ervaring om de Leonardo Express te gebruiken! We ontvingen onze tickets ongeveer 4-5 dagen voor onze reis in een e-mail, we gebruikten onze mobiele telefoons op het treinstation, de treinrit was schoon en gemakkelijk!

Heel gemakkelijke en snelle verbinding van Rome naar het vliegveld. Zowel heen als terug! Jammer dat er ‘s nachts geen treinen rijden, wat als je een vroege vlucht hebt geboekt, kun je die niet tijdig halen via de Leonarda express!

Nikkel, zelfs als het kaartje 4 € duurder is dan wanneer we het ter plaatse zouden kopen, maar bij aankomst in Rome was het een tijdsbesparing voor ons!

Trein op het uur, schone, snelle overdracht, absoluut de beste oplossing om het centrum van Rome te bereiken vanaf Fiumicino.

eine sehr schnelle und angenehme Fahrt ins Zentrum der Stadt, immer wieder gerne