Belevingen in
Vicenza

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Vicenza: De beste dingen die je niet wil missen

Villa Valmarana met Tiepolo's fresco's: toegangsbewijs

1. Villa Valmarana met Tiepolo's fresco's: toegangsbewijs

Boek uw toegangsbewijs voor de Villa Valmarana in Nani. Betreed de betoverende voortuin en het historische park. Tijdens dit bezoek van een uur bezoekt u de palazzina (het huis van de eigenaar) en ziet u de 5 kamers met fresco's van Giambattista Tiepolo. Bewonder enkele van de grootste werken uit de klassieke en Italiaanse literatuur die zijn vertaald in fresco's van Tiepolo. Op de begane grond zie je de kamers met gewelfde plafonds die eens de servicekamers van de villa waren en nu de boekhandel herbergen. Vanaf hier kunt u genieten van een ontspannende wandeling naar de achtertuin of direct naar de Foresteria gaan waar er 7 andere kamers te bewonderen zijn, met fresco's van Giandomenico, de zoon van Giambattista.

...
Venetië: privérondleiding door Vicenza van 3 uur

2. Venetië: privérondleiding door Vicenza van 3 uur

Je ervaring begint op het treinstation Santa Lucia in Venetië. Om je tour te beginnen, reis je 1 uur van Venetië naar Vicenza met een sneltreinkaartje. Eenmaal daar zul je genieten van een van de beste Italiaanse steden tijdens een tour van 3 uur met een lokale gids. U kunt het historische centrum van de stad ontdekken en de geschiedenis van de meest prominente bezienswaardigheden van de stad zien en ontdekken. U zult onder andere Piazza dei Signori, Basilica Palladiana, Palazzo Chiericati, Loggia Valmarana, de Romeinse ruïnes en het neoklassieke park tegenkomen. Aan het einde van je tour brengt je gids je terug naar het treinstation vanwaar je terugkeert naar Venetië.

...
Vicenza: privéwandeling met Teatro Olimpico

3. Vicenza: privéwandeling met Teatro Olimpico

Geniet van een privétour en verken een minder bekend juweel van de regio Veneto, de prachtige stad Vicenza. Ga met een toegewijde gids het unieke Olympische Theater binnen, het eerste ingesloten theater ter wereld. Gebouwd door architect Andrea Palladio tussen 1580 en 1585, het heeft interieurs gemaakt van hout, stucwerk en gips, en is nu opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Wandel vervolgens door het historische centrum van Vicenza om de belangrijkste bezienswaardigheden te zien, zoals Chiericati Palace, de "Ca 'd'Oro", Piazzetta Santo Stefano, Sesso-Zen-Fontana Palace, Negri-De Salvi Palace, Thiene Palace, Contra 'Porti, Porto-Festa, Porto-Colleoni en de paleizen Porto-Breganze en Barbaran-Porto. Bezoek de prachtige Piazza dei Signori en bewonder de grote basiliek Palladiana, een van de meesterwerken van Andrea Palladio. Sinds 1994 maakt deze basiliek, samen met andere Palladiaanse gebouwen in en rond Vicenza, deel uit van de stad Vicenza en de Palladiaanse villa's van de UNESCO-werelderfgoedlocaties van Veneto.

...

Sitemap Vicenza

Wil je alle activiteiten in Vicenza ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.