Datums kiezen

Victoria & Alfred Waterfront

Victoria & Alfred Waterfront

Victoria & Alfred Waterfront: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Kaapstad: Hop-On Hop-Off bustour met optionele rondvaart

1. Kaapstad: Hop-On Hop-Off bustour met optionele rondvaart

Kaapstad, een van de populairste bestemmingen van Zuid-Afrika, wordt beschouwd als een van de mooiste steden ter wereld. Bekijk bezienswaardigheden zoals de Tafelberg, Camps Bay en Kirstenbosch National Botanical Garden tijdens een hop-on hop-off sightseeingtour. Kies uit 3 spannende tourroutes. Er zijn 2 ticketopties beschikbaar. Als je kiest voor een 1-daags ticket kun je alle routes meemaken - de Rode, Blauwe en Paarse routes. Met het 2-dagen ticket kun je 2 opeenvolgende dagen profiteren van alle routes - de Rode, Blauwe en Paarse routes. Het 2-dagen ticket bevat ook een wandeltour, een havenrondvaart en een bustour bij zonsondergang. Ontdek Kaapstad tijdens een rondleiding met dagelijks vertrek. Je kunt aan de tour deelnemen vanaf elke halte op de route: - V&A Waterfront (Tourkantoor buiten het 2 Oceans Aquarium) - Zeitz Mocaa Museum bij de Klokkentoren (ook Nelson Mandela Gateway naar Robbeneiland) - Cape Town Convention Centre - Downtown Tour kantoor op 81 Long Street - Kabelbaanstation Lower - Camps Bay Strand - Queens Road Stop (Cnr Alexander Road) - Beach Road, cnr St John's Road (Loop van hier naar Winchester stop langs Promenade) - Beach Road tegenover Winchester Mansions Hotel - Vuurtoren Green Point - Botanische tuinen Kirstenbosch - Constantia Nek (Wijn Bus Tour overstappunt) - Vogelpark in Hout Bay - Imizamo Yethu Township (wandeltocht) - Mariner's Wharf in de haven van Hout Bay Bezoek Constantia Valley - de oudste wijnstreek van Zuid-Afrika. - Groot Constantia Estate (oudste commerciële wijndomein) - Adelaarsnest (boetiekwijnhuis) - Beau Constantia (geweldige wijn en geweldig uitzicht)

Kaapstad: Robbeneiland Ferry Ticket en rondleiding door de gevangenis

2. Kaapstad: Robbeneiland Ferry Ticket en rondleiding door de gevangenis

Bereid je voor op een gedenkwaardige reis naar het recente verleden van Zuid-Afrika met een reis naar Robbeneiland. Verspil geen tijd met het kopen van tickets door vooraf je toegang tot de veerboot en de rondleiding te reserveren. Bij aankomst op Robbeneiland ontmoet je een voormalige gevangene voor een rondleiding door de beruchte gevangenis. Ga na het trefpunt meteen naar de opstapplaats voor een gedeelde boottocht van ongeveer 30 minuten naar Robbeneiland. Maak een reis over zee en meer bij aankomst aan bij het Robbeneiland Museum. Eenmaal op het eiland ontmoet je een ex-politieke gevangene om het eiland te verkennen. Ga aan boord van een bus voor een bustour over het terrein en hoor uit de eerste hand hoe het was om daar een gevangene te zijn. Kom meer te weten over de rijke geschiedenis van het eiland en bereik dan het hoogtepunt van de rondleiding: De gevangeniscel van Nelson Mandela. Krijg een gevoel van zijn strijd voor vrijheid als je de gevangeniscel ontdekt waar hij meer dan 25 jaar gevangen zat. Neem daarna de terugreis naar Kaapstad. Let op: deze aanbieding is voor internationale reizigers. (Niet-Zuid-Afrikanen) We raden SA-burgers aan om hun tickets rechtstreeks bij Robbeneiland te kopen. Houd er ook rekening mee dat dit geen privétour is en dat je je bij anderen voegt op de rondvaart en op de rondleiding per bus en over land. Je zult de rij voor de kaartverkoop overslaan, maar nog wel in de rij moeten staan om aan boord van de veerboot te gaan. Deze tour is exclusief ophaal- en terugbrengservice naar je hotel. De tour begint en eindigt bij de Nelson Mandela Poort naar Robbeneiland.

Kaapstad: Waterkant en champagne cruise bij zonsondergang

3. Kaapstad: Waterkant en champagne cruise bij zonsondergang

Geniet tijdens deze boottocht bij zonsondergang van een uniek uitzicht op de kust van Kaapstad vanaf zee, terwijl je heerlijk kunt ontspannen met een glas lokale mousserende wijn in de hand. Bewonder de zonsondergang over de Atlantische Oceaan die zich uitstrekt van de majestueuze Tafelberg. De zeilboten Esperance en Serenity One volgen tijdens deze boottocht de wind. De bestemming hangt daarom af van het weer tijdens de boottocht. De kapitein laat je voor vertrek de verwachte richting weten, maar in de zomer komt de wind in Kaapstad meestal uit het zuidoosten. Eerst vaar je de haven uit en dan vaar je door de Tafelbaai richting de vuurtoren Milnerton. Daarna keer je terug naar de beschermde Grangerbaai in de luwte van de Tafelberg om de zonsondergang te bewonderen. Ten slotte vaar je op de motor weer terug naar Waterfront. In de wintermaanden, wanneer de noordwestenwind overheerst, vaart de boot waarschijnlijk in de richting van de kust van Clifton of Robbeneiland. Deze boottocht keert ook terug naar Grangerbaai en Waterfront. In sommige gevallen kan het vanwege het weer nodig zijn om de motor te gebruiken. In dat geval vaart de boot langzaam langs de Atlantische kust in de richting van Clifton en dan weer terug. Bij alle boottochten doen de kapitein en de bemanning hun best om, afhankelijk van het weer, jouw het optimale uitzicht op de zonsondergang boven de zee te bieden - je gelooft niet hoe mooi dit is, totdat je het zelf beleeft. Wanneer de zee te ruig is en de wind te sterk vaart de boot alternatief door de Tafelbaai met als eindbestemming de haven van Kaapstad; een perfect alternatief aanbod met een magisch uitzicht op de Tafelberg en de lichtjes van Kaapstad in het donker. In extreme omstandigheden zal de schipper alle aspecten in overweging nemen en zelfs aan de kade blijven om de veiligheid van de passagiers te waarborgen.

Kaapstad: Robbeneiland-veerboottour met 1-weg hotelovername

4. Kaapstad: Robbeneiland-veerboottour met 1-weg hotelovername

Neem de veerboot naar Robbeneiland en bezoek de gevangenis waar Nelson Mandela opgesloten zat. Leer meer over de apartheidsgeschiedenis van Zuid-Afrika en het leven in de gevangenis van een voormalige gevangene. Vertrek vanuit Kaapstad met een gedeelde bus naar het V&A Waterfront. Haal je ticket op en begeef je naar de Nelson Mandela Gateway naar Robbeneiland. Vaar naar het eiland op een reis van 45 minuten. Bij aankomst begint u aan een bustour over het eiland voordat u de gevangenis en de cel bezoekt waar Nelson Mandela 18 van zijn 27 gevangenisjaren heeft vastgehouden. Krijg inzicht in de geschiedenis en omstandigheden van de gevangenis van een voormalige gevangene. Na de tour keer je terug naar Kaapstad en wordt je afgezet bij het V&A Waterfront. Hier bent u vrij om zelfstandig terug te keren naar uw accommodatie of de prachtige stad verder te verkennen.

Kaapstad: 1,5 uur durende luxe boottocht bij zonsondergang met prosecco

5. Kaapstad: 1,5 uur durende luxe boottocht bij zonsondergang met prosecco

Ervaar de Zuid-Afrikaanse zonsondergang aan boord van een luxe catamarancruise en bewonder het uitzicht op de kust van de Kaap terwijl je naar de horizon vaart. Vertrek vanaf het levendige V&A Waterfront en vaar richting de Tafelbaai. Geniet van een adembenemend uitzicht op de Tafelberg met uitzicht op de uitgestrekte Atlantische Oceaan en baan je een weg naar de horizon. Geniet tijdens het zeilen van 2 gratis glazen mousserende wijn en geniet van het adembenemende uitzicht op de zon die aan de horizon smelt. Houd het onderwaterleven in de gaten, met regelmatig dolfijnen, walvissen en pinguïns. Zodra de zon achter de horizon verdwijnt, kunt u genieten van een vlotte cruise terug naar het V&A Waterfront met zijn levendige bars en restaurants.

Kaapstad: Marine Wildlife Tour vanaf het V&A Waterfront

6. Kaapstad: Marine Wildlife Tour vanaf het V&A Waterfront

Ga aan boord en probeer het zeeleven te spotten in het ecosysteem van de Tafelbaai tijdens een ecoboottocht van 1,5 uur vanaf Kaapstad. Je ziet de soorten in hun natuurlijke omgeving, zoals bultruggen en zuidkapers, afhankelijk van het seizoen. Je krijgt de kans om dicht bij de boot scholen dolfijnen te zien en hun acrobatische kunstjes te bewonderen. Je ziet de prachtige Kaapse pelsrobben ontspannen op de pier en komt dicht bij ongewone diersoorten, zoals de maanvis. Je ziet Afrikaanse pinguïns die duiken om vis te vangen om mee te nemen naar hun broedkolonies op Robbeneiland.  Je komt vogels tegen zoals sternen, genten, aalscholvers en prachtige wenkbrauwalbatrossen.

Kaapstad: Kajaktocht onderwaterleven vanuit V&A Waterfront

7. Kaapstad: Kajaktocht onderwaterleven vanuit V&A Waterfront

De natuurlijke schoonheid van Kaapstad is wereldberoemd, maar weinigen hebben de bezienswaardigheden en geluiden van het frisse blauwe water van de Atlantische Oceaan ervaren. Ongeëvenaard door de combinatie van landschap en dieren in het wild, het is gewoon magie. Als je de locatie aan het kalme water van het V&A Waterfront verlaat, peddel je de frisse beweging van de oceaan in, waar we het actieve lokale zeeleven zullen tegenkomen en mogelijk een glimp opvangen van enkele lokale dolfijnen, walvissen, zeehonden, pinguïns en maanvissen. Je zult ook getuige zijn van een uniek uitzicht op Lion's Head, Signal Hill, het Twelve Apostles-gebergte en een plaatselijk scheepswrak. De tour eindigt dan met een adembenemend fotogeniek uitzicht op de schat van Kaapstad, de Tafelberg. Deze locatie is een van de meest pittoreske plekken op aarde. Er is geen eerdere ervaring nodig. De boten zijn extreem stabiel en de gidsen hebben een competitieve kajakachtergrond met uitgebreide kennis van de oceaan. Ze houden de toestand van de oceaan nauwlettend in de gaten, zodat u volkomen veilig bent. De locatie bevindt zich in de parkeergarage V&A Waterfront, naast de Oranjezicht Farm Market en de Lookout Function Venue. De winkel bevindt zich bij het hoofdbetaalstation, onder de oprit van de begane grond naar de eerste verdieping. Laat uw zintuigen de vrije loop tijdens een 2 uur durende zeekajaktocht - uw kijk op Kaapstad zal voor altijd positief veranderen.

Kaapstad: Champagne cruise voor zonsondergang

8. Kaapstad: Champagne cruise voor zonsondergang

Een champagnecruise vóór zonsondergang is een zeer populaire cruise, ideaal voor gezinnen met kinderen die de reguliere cruise bij zonsondergang te laat vinden. Terwijl u op het water bent, kunt u de zon achter de horizon zien zakken en genieten van het "gouden uur", wat prachtige foto's oplevert. Je krijgt fantastische uitzichten over de hele stad Kaapstad en de altijd indrukwekkende Tafelberg. Aan boord van uw schip bent u van harte welkom om te genieten van een glas gratis mousserende wijn, vergezeld van commentaar van de bemanning aan boord van de boot. Deze cruise is de voorlaatste van de dag en keert terug naar de V&A Harbour voorafgaand aan de laatste champagnecruise bij zonsondergang.

Kaapstad: boottocht met catamaran langs de kust

9. Kaapstad: boottocht met catamaran langs de kust

Geniet van een schilderachtige kustcruise van een uur aan boord van een luxe motorcatamaran. Het schip neemt je mee van het historische V&A Waterfront-gebied op een avontuur op zee. Tijdens de cruise reist u langs de Atlantische kust naar de vuurtoren van Green Point voordat u terugkeert naar de haven. Met een spectaculair uitzicht op de bergen en de stad, biedt de cruise een perfect uitzicht op de oceaan over veel van de pracht en praal van Kaapstad. Uw cruise van een uur vaart dagelijks, met regelmatige vertrekken vanaf kade 5. Met een geldbar aan boord voor verfrissingen en geweldige service, is dit een reis die u niet mag missen.

Kaapstad: helikopter-tocht van 12 minuten, mooie uitzichten

10. Kaapstad: helikopter-tocht van 12 minuten, mooie uitzichten

Vertrek vanaf het V&A Waterfront voor een schilderachtige helikoptervlucht langs de Atlantische kust. Vlieg over het stadion van Kaapstad en Lion's Head, een berg die deel uitmaakt van de dramatische achtergrond van de stad. Vlieg over de wijken Clifton en Camps Bay en bewonder hun prachtige woningen, kliffen en stranden. Sluit uw vlucht af met een panoramisch uitzicht op de Tafelberg, het meest iconische bergmonument van Zuid-Afrika. Uw piloot is ook een getrainde gids, die met u communiceert via hoogwaardige Bose-hoofdtelefoons, waardoor uw vlucht informatief en leuk wordt. Vlieg in een R44, Airbus H120 of Airbus H130, allemaal milieuvriendelijke helikopters die zijn gebouwd voor het beste uitzicht.

107 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Victoria & Alfred Waterfront: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Victoria & Alfred Waterfront

Wil je alle activiteiten in Victoria & Alfred Waterfront bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Victoria & Alfred Waterfront

Gemiddelde beoordeling

4.6
(5.908 beoordelingen)

We hielden ervan om de dolfijnen en het prachtige landschap vanaf de zee te zien. Echt vriendelijke gidsen die ons op ons gemak stelden. Het was een ontspannen tempo, niet te inspannend en voor iedereen goed te doen. We hebben een geweldige tijd gehad en kunnen het ten zeerste aanbevelen

Zeer indrukwekkend. We werden rondgeleid door een ex gevangene, zoietee, die uit ervaring kon vertellen over het leven in de gevangenis.

Je kunt genieten van een geweldig uitzicht over Kaapstad.De piloot vertelt je ook iets over Kaapstad en beantwoordt ook vragen goed.

Fijne tour met leuke, aardige gids met veel kennis van zaken

Genoten, leerzaam , rustig, goede uitleg en weg begeleiding