Victoria & Alfred Waterfront
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Victoria & Alfred Waterfront

Wil je alle activiteiten in Victoria & Alfred Waterfront ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Victoria & Alfred Waterfront

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.464 beoordelingen

Met een groep van vijf het geluk gehad dat we geen andere passagiers aan boord hadden. Danny vertelde veel over de omgeving en heeft zijn best gedaan om ons alles te laten zien. Het weer sloeg halverwege flink om, dus was het verstandiger om iets meer terug naar de kust te gaan. Wij vonden het een mooie beleving. Hebben zelfs (ondanks het seizoen) walvissen gezien.

Aanrader. Goede gids. Ik heb me totaal niet onveilig gevoeld tijdens de trip. Je mag gewoon foto’s maken tijdens de trip. Neem wel even wat geld mee voor donatie aan de lokalen school en eventueel iets te kopen van de mensen op straat. ( denk aan wat briefjes van 10 of 20 rand) Vergeet niet ook de tourguide te tippen. ( +\- 10R)

Indrukwekkend! Heerlijke vaartocht om mee te beginnen, emotionele tocht over het eiland en door de gevangenis. Daarna township bezocht wat je laat realiseren hoe luxe je leeft. Hoeveel heeft een mens nodig?

Een geweldige ervaring om mee te maken, heel mooi uitzicht vanuit de helikopter over Robbeneiland, de Tafelberg en de stad.

Educatief en enthousiaste uitleg rondleidingen

Een township leek me wat gênant, maar de mensen zijn trots en willen laten zien dat ze vooruitgang maken