Victoria Coach Station
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Victoria Coach Station

Gemiddelde beoordeling
4.7 / 5
gebaseerd op 6.907 beoordelingen

Het was een super ervaring, een must voor elke fan.

De uitstap naar de studio's was een geslaagde trip. Het enige min puntje vond ik de aanduiding bij het vertrek punt waar je de bus neemt. Wij waren gelukkig een dag ervoor al eens op verkenning geweest dus wisten we al waar het was (best doen). We hebben een zeer vriendelijke buschauffeur gehad en tour begeleider. De rit met de bus was ook vlot en bij onze terugkeer hadden we zelf de mogelijkheid voor ook op andere locaties af te stappen. De aankomst aan de studio's was super, we zagen in de verte al een camera ploeg bezig met filmen. De aanduiding en de beveiliging was zeer vlot en goed georganiseerd. De tour zelf was alsof je in de films liep, zeker het inleiding filmpje was ook de moeite, dat kreeg je te zien om je in te rollen in de wereld. Ook was er een verrassingsmoment voorzien. Alles kort samen gevat, was het een toffe trip en zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar.

Harry Potter: Warner Bros. Studio Tour met vervoer Beoordeeld door

Gemakkelijk te boeken, goed georganiseerd

Inchecken op busstation Londen gemakkelijk, begeleiding door medewerker Premium tours. Busreis heen en terug goed. We hadden 4 uur de tijd om in de studio's te zijn, dat zou voor mij een uur langer mogen zeker als je daar iets wil eten en er staat een hele lange wachtrij om te bestellen. Verder alles goed geregeld. Zeker de moeite waard.

Prachtig om alles uit de film in het echt te kunnen zien!

We hadden graag meer tijd gehad in de studio's. Verder waren de prijzen van alle artikelen in de shop volgens ons belachelijk hoog en dat vonden we erg jammer...... Tuurlijk, het is HP, maar de entreeprijs is al zodanig hoog dat het leuk zou zijn als de winkelpprijzen iets 'normaler' zouden zijn......

Harry Potter: Warner Bros. Studio Tour met vervoer Beoordeeld door

Een geweldige ervaring. Onder de indruk van het perfectionisme.

Heel leuk om de warner bros studios te bezoeken. we waren onder de indruk van het perfectionisme waarmee de films in elkaar zijn gezet. We hadden 3.5 uur de tijd om alles te bekijken, en moesten nog haasten op het einde. De bustocht verliep goed en de buschauffeur was erg vriendelijk.

Harry Potter: Warner Bros. Studio Tour met vervoer Beoordeeld door

Geweldig; een must voor elke Harry Potter-fan!

Meer dan fantastisch om alles uit de films te zien! De tijd die je kunt besteden met deze bustour is helaas echt te kort. We hebben het laatste gedeelte en de geweldige giftshop moeten afraffelen. We zullen dus nog een keer moeten....

Harry Potter: Warner Bros. Studio Tour met vervoer Beoordeeld door