Victoria Coach Station

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Annuleer tot 24 uur voor het begin van je activiteit voor volledige restitutie.

Wat anderen zeggen over Victoria Coach Station

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 6.916 beoordelingen

Het is allemaal goed verzorgd. De busreis is prima. Tijdens de busreis werd er een Harry Potter film vertoond zodat je al een beetje in de stemming kwam. Aangekomen moesten we even wachten op de tickets. De instructeur ging deze halen bij de kassa. Misschien kan hier nog iets in veranderd worden. Van te voren tickets kunnen regelen of iets dergelijks. We hebben nu even een tijdje moeten wachten en kinderen werden ongeduldig. Daarna echt super. De studio's zijn geweldig, aan 4 uur heb je genoeg tijd, maar je moet eigenlijj nog een keer om alle informatie op je gemak te kunnen lezen of bekijken. Maar het is echt al het geld waard!

Een hele mooie tour, ondanks dat ik er 4 jaar geleden al eens geweest was weer veel leuke nieuwe dingen kunnen zien. Persoonlijk vond ik de tijd die we hadden tijdens de tour te kort, maar ja wij zijn ook echte potter-fans die alles willen zien :)

Wonderful busdriver who gave great information avout London while driving through. He had a great enthusiasm wich made it a really nice ride! And than in the studios it was all really cool! We really enjoyed it!

Goed geregeld: tijdig vertrokken, tijdige aankomst, tijdige terugkeer. Voldoende tijd in de studio’s kunnen besteden. Buschauffeur was niet erg vriendelijk + nogal agressief in het verkeer.

Vriendelijke begeleiding op de bus Jammer genoeg niet altijd even verstaanbaar door buitenlands accent Bij de studio's zelf fantastische medewerkers en ervaringen