Kies data
Belevingen in

Victoria Falls Town

Victoria Falls Town: De beste dingen die je niet wil missen

Van Victoria Falls: Livingstone Island Tour & Devils Pool

1. Van Victoria Falls: Livingstone Island Tour & Devils Pool

Ontspan terwijl u per minibus over de grens naar Zambia naar het Royal Livingstone Hotel reist voor een gedetailleerde veiligheidsinstructie voor een boottocht van 5 minuten naar Livingstone Island. Je gids zal door de stroom van de Zambezi-rivier navigeren in de richting van de spuitkolom die oprijst uit de watervallen. Zodra je het rotsachtige Livingstone Island bereikt, zal het personeel je verwelkomen met een traditioneel Afrikaans energiedrankje. Je gids brengt je eerst naar de oostkant van het eiland om Rainbow Falls en de Horseshoe te bekijken. Ontdek de westkant van het eiland om de Main Falls te zien, waar u zult genieten van de prachtige stortvloed van water dat over de basaltrand van de watervallen stroomt. Dit unieke uitzicht op Victoria Falls biedt een totaal anders perspectief dan dat van de Zimbabwaanse kant van de kloof. Terwijl de ochtendzon de nevel van de waterval raakt, verwacht u prachtige regenbogen te zien. Heb de kans om te zwemmen in de Devil's Pool, een once in a lifetime ervaring. Je gids leidt als je stroomopwaarts zwemt in een langzame stroming. Ga aan de rand van de Val's en Devils Pool zitten en kijk naar Victoria Falls, terwijl immense waterstromingen op een steenworp afstand stromen. Wanneer u terugkeert naar Livingstone Island, vult u een traditioneel bushontbijt in voor uw reis terug naar uw hotel.

Van Kasane: dagtrip Victoria Falls

2. Van Kasane: dagtrip Victoria Falls

Nadat je bent opgehaald bij je accommodatie in Kasane, passeer je de grens met Botswana en vervolgens de grens met Zimbabwe. Zodra alle immigratieprocessen zijn voltooid, gaat u op pad om de dag door te brengen met het verkennen van Victoria Falls, bij de lokale bevolking bekend als Mosi-oa-Tunya - 'The Smoke That Thunders'. Bezoek en bekijk 's ochtends de watervallen vanuit de vele verschillende gezichtspunten, waarna je naar een restaurant naar keuze wordt vervoerd om te lunchen. Als je eenmaal hebt gegeten, ontdek dan de lokale markten en doe wat boodschappen of bewonder gewoon de lokale bezienswaardigheden. Verken later het Victoria Falls-regenwoud en zie hoe de nooit eindigende regen uit de schaduw van de watervallen de ontwikkeling ondersteunt van een rijke en diverse plantengemeenschap, die op zijn beurt een diversiteit aan insecten, amfibieën, vogels en zoogdieren ondersteunt. Nadat je alle schoonheid en magie van de watervallen in je op hebt genomen, word je teruggebracht naar Kasane en afgezet bij de lodge waar je bent opgehaald.

Livingstone: Victoria Falls-helikoptervluchten

3. Livingstone: Victoria Falls-helikoptervluchten

Maak een onvergetelijke helikoptervlucht over de machtige Victoria Falls. Bekijk de watervallen vanuit verschillende hoeken en neem eenmalige visies op. Maak fenomenale foto's van de watervallen en de regenbogen die boven hen uitsteken. Geniet van het gemak om opgehaald te worden bij uw accommodatie in Livingstone en naar Maramba Airfields te brengen. Kies uit drie verschillende opties tussen een vlucht van 15 minuten, 22 minuten of 30 minuten: 15 minuten durende vlucht Vertrek vanaf het vliegveld van Maramba en geniet van het ongelooflijke landschap rondom de rivier de Zambezi en de Victoria-watervallen. Omcirkel de watervallen en de nabijgelegen eilanden voordat je terugkeert naar de Maramba Airfields. 22 minuten durende vlucht Neem een opwindende duik in de Batoga Gore, naast het zien van de Zambezi-rivier en Victoria Falls. 30 minuten vlucht Bekijk de watervallen en vlieg dan over de lokale dorpen naar de Batoka-kloof en volg de Zambezi-rivier tot snel 26. Omcirkel de Victoria-watervallen en de eilanden voordat je terugkeert naar het Maramba-vliegveld.

Chobe National Park: dagtocht met riviercruise

4. Chobe National Park: dagtocht met riviercruise

Breng een hele dag door in de natuur met een cruise op de Chobe-rivier, gevolgd door een game drive in het wereldberoemde Chobe National Park. Slechts 1 uur verwijderd van Livingstone, is het Chobe National Park in Botswana de thuisbasis van een van de grootste spelconcentraties in Afrika. De tour vertrekt vanuit Livingstone, waar je wordt opgehaald bij je lodge of hotel voor een transfer naar de grens. Uw gids Botswanan ontmoet u na immigratieprocedures en neemt u eerst mee naar de cruise op de Chobe-rivier. Deze adembenemende rivier staat bekend om zijn rijke olifanten- en leeuwenpopulatie, dus houd je ogen open om de dieren in het water en langs de oevers te spotten. Geniet van een vers lunchbuffet met verschillende opties in een prachtige lodge aan de oever van de rivier. Schakel vervolgens over op een gamedrive in het Nationaal Park. Met je wagen met open zijkanten kun je 360 graden rondom je zien en op grote afstanden over de safari, die wordt bevolkt door olifanten, Kaapse buffels, leeuwen, antilopen en meer. Tijdens de hele tour worden versnaperingen geserveerd om je koel te houden. Na een volledige dag van het ervaren van de schoonheid van de Afrikaanse natuur, wordt je teruggebracht naar je accommodatie.

Victoria Falls: privé cruise bij zonsopgang met ontbijt

5. Victoria Falls: privé cruise bij zonsopgang met ontbijt

Maak een vroege ochtendcruise op de machtige Zambezi-rivier. Ga voor zonsopgang het water op en ervaar de Afrikaanse bush voordat deze ontwaakt. Bewonder de spiegelachtige wateren van de Zambezi terwijl je voortdrijft en uitkijkt naar dieren die de nieuwe dag induiken. Geniet van de warmte van de opkomende zon terwijl u geniet van een ontbijt met vers seizoensfruit, muesli met huisgemaakte granola, croissants en een selectie kazen geserveerd naast vers gezette koffie. Vogelliefhebbers zijn in voor een speciale traktatie. Breng uw verrekijker mee en leer meer over de inheemse variëteiten van uw kapitein.

Livingstone: Zambezi River Sunset Cruise

6. Livingstone: Zambezi River Sunset Cruise

Klim aan boord van de indrukwekkende Afrikaanse koningin of de iets kleinere, maar even luxueuze Afrikaanse prinses die stroomopwaarts van Victoria Falls is afgemeerd. Begin aan een volledig inclusieve cruise bij zonsondergang die dagelijks vertrekt. Bewonder spectaculair uitzicht op de rivier de Zambezi en de omliggende natuurgebieden. Geniet van geweldige gerechten en vriendelijke, professionele service die ervoor zorgt dat je een onvergetelijke ervaring op de riviercruise hebt. Retourtransfers van de lokale Livingstone accommodatie locaties zijn inbegrepen in de cruise tarieven. Gasten worden een half uur voordat de cruise vertrekt opgehaald.

Zambezi River: Full Day Whitewater Rafting Experience

7. Zambezi River: Full Day Whitewater Rafting Experience

Nadat je bent opgehaald bij je hotel of lodge in een voertuig met airconditioning, rijd je ongeveer 30 minuten naar de Victoria Falls-ingang waar de tour begint. Ontvang een uitgebreide veiligheidstoespraak van uw gids voordat u naar de Zambezi-rivier wandelt. De wandeling duurt ongeveer 10-15 minuten, afhankelijk van je fitnessniveau. Vind je vlot in de rivier, voorbereid door het vlotpersoneel. Begin vervolgens met het oefenen van de technieken met behulp van uw gids. Tackle de eerste rapid van je dag genaamd de Boiling Pot. Peddelen voor de eerste 10 stroomversnellingen, een stroomversnelling van klasse 5 stroomversnellingen waaronder de trap naar de hemel, Gulliver's Travels en wasmachine. Wanneer je snel nummer 10 bereikt, stop dan voor een snackpauze en een korte rustpauze. Pak het overgebleven deel van de rivier aan met stroomversnelling zoals Terminator, Mother All en Oblivion. Aan het einde van de adrenalinestrip reis je terug door de Batoka-kloof. Wanneer je de top bereikt, vind je een heerlijke lunch met drankjes die op je wachten. Rijd terug naar Livingstone, waar je wordt afgezet bij je accommodatie. Ontvang de volgende dag online video's en foto's van uw reis.

Van Livingstone & Victoria Falls: Zambezi Half-Day Rafting

8. Van Livingstone & Victoria Falls: Zambezi Half-Day Rafting

Kies het avontuur van je leven door te raften in de beroemde rivier de Zambezi. Nadat je bent opgehaald bij je hotel of lodge in Livingstone, leun je achterover en ontspan je terwijl je comfort met airconditioning naar de ingang van Victoria Falls, je startpunt voor de dag, rijdt. Na een uitgebreid veiligheidsgesprek van uw gids, begint u aan een kleine wandeling naar de Zambezi-rivier, waar u door spectaculaire basaltrotsen gaat en de gelegenheid hebt om foto's te maken van de prachtige uitzichten. Ga dan naar het water om te beginnen met het oefenen van de technieken die je nodig hebt om de stroomversnellingen aan te pakken. Als je klaar bent, pak je de eerste snelheid van de dag aan, 'de kookpot'. Word gedrenkt terwijl je door de stroomversnellingen rijdt, de Stairway to Heaven berijdt, Gulliver's Travel en de wasmachine in een non-stop hartverscheurend avontuur langs de rivier. Zodra je de kleine stroomversnellingen bereikt, kun je ervoor kiezen om de Zambezi-rivier te zwemmen voor een laatste plons in het water. Sluit de dag af met een wandeling door de kloof, waar een heerlijke lunch en verfrissingen op u wachten voordat u weer terugkeert naar Livingstone.

Van Victoria Falls: Hwange National Park Day Trip & Safari

9. Van Victoria Falls: Hwange National Park Day Trip & Safari

Een dagtrip maken naar het gewaardeerde Hwange National Park in Zimbabwe biedt toeristen de unieke mogelijkheid om een van de meest diverse en uitgestrekte wildparken ter wereld te bezoeken. De reis begint in je hotel in de stad Victoria Falls, vanwaar je wordt opgehaald voor zonsopgang. Uw minibus vindt zijn weg naar het Hwange National Park, dat op ongeveer 2 uur rijden van het hotel ligt. Bij aankomst in het Painted Dog Center wordt u verwelkomd door een professionele gids die u alles vertelt over de Painted Dogs terwijl u met hen omgaat. Je deskundige en ervaren gids neemt je vervolgens mee op een onvergetelijke game-drive van tweeëneenhalf uur in het Hwange National Park in een comfortabel, open voertuig. Vervolgens wordt u verwend met een heerlijke lunch in de beroemde Hwange Safari Lodge, waar u kunt genieten van de smaken en geuren van de traditionele Zimbabwaanse keuken. Na de lunch kunt u ontspannen in het zwembad. Terwijl de hitte van de zon afkoelt, gaan de meeste dieren naar de wateropeningen, wat ons een geweldige kans biedt om meerdere soorten te zien wanneer ze op je tweede gamedrive worden genomen. Men heeft opgemerkt dat de beste kijk op het spel is wanneer de zon ondergaat en een spectaculaire manier is om de unieke flora en fauna van Zimbabwe te zien. Je wordt teruggebracht naar je hotel in Victoria Falls, om ongeveer 18:00 uur terug te zijn.

Victoria Falls: night game drive en driegangen bushdiner

10. Victoria Falls: night game drive en driegangen bushdiner

Game viewing 's nachts door middel van spot biedt een hele nieuwe ervaring in Victoria Falls die de meeste toeristen niet te zien krijgen. Je reis begint om 16:00 uur opgehaald te worden bij je hotel. Je wordt meegenomen naar een privéreservaat op ongeveer 7 mijl van het centrum van de stad, hier kun je genieten van een game drive in de late namiddag tot zonsondergang. Dwaal in een open, goed uitgerust 4X4 voertuig door een veranderend landschap van schilderachtige Basaltvlakten, naar de Kalahari-zandvlakten en teakbossen van het Private Game Reserve Nakavango. Uw ervaren en deskundige gids deelt fascinerende feiten over de Afrikaanse wildernis, samen met hun ervaringen met het leven hier. Bij zonsondergang stop je op een prachtig uitkijkpunt om te genieten van een drankje en een snack, je benen te strekken en te praten over de avonturen van de middag met medereizigers. In de schemering komt de schijnwerper uit om je de gelegenheid te geven te zien wat er 's nachts in de Afrikaanse wildernis gebeurt. De begeleide safari neemt je mee door de natuurlijke Afrikaanse bush waar je soorten kunt zien zoals leeuwen, neushoorns, olifanten, buffels, luipaarden, jakhalzen, hyena's, civetten, servals, genets, nachtapen, honingdasjes en meer. Dit is het moment om actieve roofdieren en hun constant alarmerende prooi te observeren. Als je veel geluk hebt, zie je misschien een leeuw op jacht naar de duisternis. Na ongeveer 1,5 uur, afhankelijk van de tijd van het jaar, brengt je gids je terug naar een traditionele openluchtruimte voor een heerlijk diner onder de sterrenhemel. De driegangen barbecuemaaltijd wordt aangevuld met wijn, koud bier en lichte versnaperingen. Geniet van de sfeer terwijl je luistert naar dieren in het wild en zie hoe de dieren komen drinken bij de waterput in de buurt. Het is een van de mooiste ervaringen, buiten zitten onder de met sterren bezaaide Afrikaanse nachthemel, ontspannen rond een open vuur met een heerlijke maaltijd, een paar drankjes en goed gezelschap. Uw chauffeur zal u terugbrengen naar uw hotel zodra de groep rond 22:00 uur klaar is.

Veelgestelde vragen over Victoria Falls Town

Welke topattracties zijn een must-see in Victoria Falls Town?

De topattracties in Victoria Falls Town zijn:

Sitemap Victoria Falls Town

Wil je alle activiteiten in Victoria Falls Town ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.