Victoria
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot

De beste tours & activiteiten in Victoria

Bekijk alle tours en activiteiten in Victoria

Top 10 activiteiten in Victoria

Victoria ligt op het zuidelijkste puntje van Vancouver Island en is de hoofdstad van British Columbia in Canada. De historische stad is één van de oudste bewoonde plaatsen in Canada en biedt een rijke hoeveelheid bezienswaardigheden, hieronder lees je onze tips.

Foto: Andy S @ Flickr (CC BY 2.0)

Royal British Columbia Museum

In het Royal British Columbia Museum zijn meer dan 750.000 natuursoorten tentoongesteld; maak je op voor een ontdekkingsreis door de natuur!

Craigdarroch Castle

Een rijke Canadese koolmagnaat gaf eind 19e eeuw de opdracht tot de bouw van dit kasteel, dat in Schotse stijl is geconstrueerd met hoektorens, puntdaken en glas in lood.

Butchart Gardens

In deze tuinen ben je omringd door plaatselijke flora en fauna. De tuinen zijn van 9:00 tot 22:00 uur geopend, dus je kunt er zowel een dag- als avondactiviteit van maken.

Beacon Hill Park

Beacon Hill Park is perfect voor gezinnen, met een waterpark, speeltuinen en een kinderboerderij. Niets zo leuk voor de kleintjes als minipony's en geitjes!

Victoria Bug Zoo

De Victoria Bug Zoo is inderdaad een dierentuin vol insecten, maar je hoeft niet bang te zijn dat ze in je mouw kruipen. De insectencollectie is de grootste van heel Noord-Amerika; een bezoek aan de Bug Zoo is een fascinerende ervaring.

British Columbia Parliament Buildings

In de enorme neobarokke parlementsgebouwen van British Columbia vind je prachtige kunst die de geschiedenis van Victoria representeert.

Fisgard Lighthouse National Historic Site

Deze 19e-eeuwse vuurtoren is een opvallende verschijning aan de kust. De ruimte van de vuurtorenwachter is omgebouwd tot een leuk klein museum.

Foto: Blake Handley @ Flickr (CC BY 2.0)

Emily Carr House

De modernistische schilderijen van Emily Carr zijn geliefd in heel Canada. Bezoek de woning uit jaar jeugd en geniet van de unieke schoonheid.

Art Gallery of Greater Victoria

In deze galerie bevindt zich één van de beste collecties Aziatische kunst in Canada, alsmede enkele topwerken van Emily Carr.

Foto: Jeff Hitchcock @ Flickr (CC BY 2.0)

Fort Rodd National

Dit fort werd rond 1870 gebouwd en biedt zowel een fascinerende blik op de regionale geschiedenis als een waanzinnige blik op zee! Kinderen kunnen zich uitleven op de muren.

Victoria: Plan uw bezoek

Vervoer in Victoria

In Victoria rijden 80 buslijnen om je te brengen naar waar je heen wil, en je kunt ook een veerpont nemen om het water over te steken.

Wat eet je in Victoria?

In een 'farm-to-table brewpub' kun je alles lokaal krijgen: het eten en het bier, zoals een Canadian Pale Ale.

Tips & informatie

 • Taal
  Engels
 • Valuta
  CAD ($)
 • Tijdzone
  UTC (-08:00)
 • Landnummer
  +1
 • De beste periode voor een bezoek
  Het warmste en zonnigste weer heb je tussen juni en augustus. Victoria is 's zomers ook op haar bruisendst, en je hebt de minste kans op regen!

Activiteiten in Victoria

Sitemap Victoria

Wil je alle activiteiten in Victoria ontdekken?  Klik hier voor de volledige lijst.


Victoria
4.7
Gebaseerd op 57 beoordelingen van GetYourGuide-klanten