CHEVY CABRIO TOURS

All-Inclusive Chevy cabrio wijn Tour voor 4 passagiers

Product ID: 25977

Vanaf € 579,11 Per groep tot 4

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
6 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Reis in stijl in een klassieke Chevrolet Cabrio
 • Geniet van een heerlijke lunch en fantastische wijnen in de beste wijngaarden van het gebied
 • Geniet van een mediterrane lunch met een fles wijn bij Dominique Portet Winery
 • Proef van een kaasplankje met vier soorten bij de Greenstone Winery
 • Reis door het kronkelende Hinterland van Yarra Ranges
 • Vertrek weer als een expert in de wijnen van de regio
Overzicht
Ontdek heerlijke wijnen op deze all-inclusive Chevy tour voor 4 passagiers. Geniet van mediterrane lunch met een fles wijn als je over de geschiedenis van elke wijnmakerij leert in deze prachtige streek. Vertrek als een expert in Yarra Valley wijnen.
Wat te verwachten
Begin bij Punt Road Winery; een vriendelijk, gastvrij en bekroond wijnhuis in handen van de Napoleone Familie die wijn produceren in de Yarra Valley sinds de jaren '40. Ze plantten de eerste wijngaarden in 1983 en zijn sindsdien uitgegroeid een tot hoog aangeschreven producent vanwege hun Yarra Valley Punt Road label.

Vervolgens ga je verder richting Cold Stream Hills Winery opgericht door gerenommeerde wijn auteur James Halliday in 1985. Na het proeven van wat heerlijke wijn ga je naar Yarra Yering Winery; een van de oudste en mooiste wijngaarden. Daarna ga je verder naar Med Hurst Winery; een klein familiebedrijfje die wijn produceert.

Volg hierop met de Dominique Portet Winery; een eeuwenoude wijnbouw familie. De familie Portet houdt hoogstwaarschijnlijk een ongeëvenaard record in de Australische wijnindustrie. Geniet hier van een lunch; een heerlijke mediterrane maaltijd van streekproducten en vers knapperig brood met een fles wijn.

Na de lunch, reis je in de richting van Maddens Rise Winery, waar de filosofie is om de natuurlijke omgeving van de wijngaard voor zover mogelijk te behouden en te verbeteren door te kiezen voor het gebruik van 'biologische' landbouwpraktijken. Bezoek Greenstone Winery, een van de Yarra Valley's meest vooruitstrevende wijnkelders met bekroonde wijnen, zowel nationaal als in de belangrijkste markten over de hele wereld. Hier kun je genieten van een kaasplateau en complementaire wijnen.

Daarna ga je verder in de richting van Coombe Farm; een van de oudste en grootste familie wijngaarden, nog steeds eigendom van en bewoond door de afstammelingen van Melbourne's Dame Nellie Melba. Coombe Farm is de plek voor hoogstaande wijnbouw en heerlijke wijnen. Stop bij Debortoli Winery voor een aantal van de oudste wijnen in de vallei. Opgericht door wereldberoemde kaasmaker Richard Debortoli, was de wijnmakerij de eerste die een echte kaaskamer had en vanaf toen zijn de zaken alleen maar verder ontwikkeld. Proef wijnen in de oude Italiaanse sfeer of snuffel op je gemak wat rond.

Als er tijd over is bezoek je de Balgownie Estate Vineyard opgericht door de inmiddels legendarische wijnmaker Stuart Anderson in 1969. Deze wijngaard was de eerste wijngaard in de Bendigo streek meer dan 80 jaar geleden. Het is een van Australië's grandioze kleine wijngaarden beroemd om haar Cabernet Sauvignon en Shiraz.

Tot slot, ga je terug naar Melbourne over het Yarra Valley Hinterland via Warrandyte of Kangaroo Ground.

Deze wijngaarden zijn slechts een leidraad, en je bent van harte welkom om je eigen route te kiezen. Beslis hoeveel wijnhuizen je wilt bezoeken binnen de 6 uur toegestane tijd. Er is geen geen reden om je opgejaagd te voelen als je geniet van een bepaalde wijnmakerij. Het draait allemaal om ontspannen en een goede tijd. Alleen de lunch is op voorhand geboekt, en moet op tijd worden bezocht.
Inbegrepen
 • Proeverijen bij 4 wijnboeren
 • Mediterraanse lunch met een fles wijn
 • 4 Kazen plankje
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

10:00 bij Centrale Hotels of St. Paul's Church, tegenover Federation Square (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Zorg dat je een hoed, zonnebril, warme jas en een gevoel van avontuur meeneemt
• Let op dat je binnen 24 uur na het boeken contact moet opnemen met de touroperator
• Prijs is per auto met plek voor maximaal 4 personen. Er zijn 2 auto's beschikbaar.

• Annuleringen kunnen optreden als gevolg van weersomstandigheden. Als dit gebeurt kan de deelnemer een verzoek indienen om opnieuw te boeken.

Vanaf € 579,11 Per groep tot 4

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
Georganiseerd door

TOP DOWN TOURS

Product ID: 25977