Vietnam Museum Volkenkunde

Vietnam Museum Volkenkunde: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Hanoi: dagtocht door de stad met lunch en optionele extra's

1. Hanoi: dagtocht door de stad met lunch en optionele extra's

Begin de dag in de vroege ochtend vanaf het handige trefpunt, of met ophaalservice vanaf je hotel in de oude wijk van Hanoi. Ontmoet je gids en chauffeur en vertrek richting boeddhistische Tran Quoc-pagode bij West Lake, een van de oudste pagodes van Vietnam. Daarna breng je een bezoek aan het Ho Chi Minh Complex, met het Ho Chi Minh Mausoleum, Ho Chi Minh's paalwoning en het Ba Dinh-plein. Bekijk de laatste rustplaats van Uncle Ho en de One Pillar Pagoda, een belangrijk symbool voor de bevolking van Hanoi. Ga naar het Etnologiemuseum dat inzicht biedt in de 54 verschillende etnische groepen van Vietnam in een poging om het culturele erfgoed te bewaren en de sociologisch-culturele diversiteit in het land te bevorderen. In het museum vind je heel veel informatie over traditionele Vietnamese levenswijzen, van religieuze evenementen tot de symbolische rituelen van alle Vietnamese etnische groepen. Daarna ga je weer terug naar de Oude Stad, waar je geniet van een heerlijke lunch in een lokaal restaurant. Daarna ga je naar Van Mieu Quoc Tu Giam - de Tempel van de Literatuur - en de eerste universiteit van Vietnam, gebouwd in 1070. De tuinen en goed bewaarde architectuur bieden een ontspannende blik in het verleden van Vietnam. De volgende stop is de Hoa Lo-gevangenis, die door de Fransen werd gebouwd tussen 1886 en 1901, toen Vietnam nog deel uitmaakte van Frans Indochina. Kom meer te weten over de oorlogen tegen het koloniale Frankrijk. Wil je de stad nog verder verkennen, boek dan een optionele 45 minuten durende tocht door 36 straten op een traditionele Vietnamese riksja, plaatselijk bekend als een xích lô. Dit was het populairste vervoermiddel in Vietnam tijdens de Franse koloniale periode en werd in die tijd gebruikt als luxe transportmiddel voor de Fransen en een klein aantal Vietnamese mensen.

Hanoi: stadstour van een hele dag en waterpoppenshow

2. Hanoi: stadstour van een hele dag en waterpoppenshow

Laat je ophalen door je vriendelijke gids en begin Hanoi City te verkennen. Aankomst bij de Tran Quoc-pagode op Golden Fish IsLand in West Lake. Het is de oudste pagode in Ha Noi, gebouwd in de 6e eeuw. Bezoek het Ho Chi Minh-complex, waar je de kans krijgt om het gebalsemde lichaam van Ho Chi Minh te zien en loop vervolgens door de tuin om 2 huizen te zien waar hij woonde en werkte van 1954 tot 1969. Bezoek dan One Pillar Pagoda waar mensen de Goddess of Mercy komen aanbidden - het is de meest unieke padoga ter wereld. Bezoek het Vietnam Etnologisch Museum om meer te weten te komen over de cultuur van 54 etnische groepen die in het hele land van Vietnam wonen. Lunchen in een restaurant. Geniet van de Vietnamese keuken met 8 heerlijke gerechten. Blijf de Tempel van de Literatuur bezoeken - de eerste universiteit van Vietnam, opgericht in de 11e eeuw. Ga naar het Hoa Lo Prison Museum dat oorspronkelijk door de Franse kolonisten in Indochina werd gebruikt voor politieke gevangenen, en later door Noord-Vietnam voor Amerikaanse krijgsgevangenen tijdens de oorlog in Vietnam. Laat je afzetten bij het Water Puppet Theatre en geniet ongeveer een uur van de show.

Hanoi: City Highlights Tour met transfer en lunch

3. Hanoi: City Highlights Tour met transfer en lunch

8h00 – 8h30: We halen je op bij je hotel. We beginnen het Ho Chi Minh-complex te bezoeken, inclusief het mausoleum van Ho Chi Minh - de laatste rustplaats van de Vietnamese grote vader of oom Ho, het paalhuis van president Ho Chi Minh - waar oom Ho woonde en werkte van 1958 tot 1969, en bezoek vervolgens Ho Chi Minh Museum waar toeristen meer te weten komen over zijn toewijding voor Vietnam. 10.30 uur: We vervolgen onze reis naar de Tran Quoc-pagode, boeddhistische relikwieën en nationaal erfgoed, gelegen aan de ene kant van West Lake. 11h00 : Dan gaan we verder met een bezoek aan een van deze : Optie 1: Bat Trang Keramiek & Aardewerk Dorp (Op maandag – vrijdag) Optie 2: Vietnam Museum voor Volkenkunde (Op dinsdag – woensdag - donderdag – zaterdag – zondag) 12.30 uur: lunch in een lokaal restaurant. 13.30 - 13.45 uur: Ga verder met een bezoek aan de Tempel van de Literatuur - De eerste universiteit in Vietnam. 15.30 uur: vertrek naar het Hoan Kiem-meer om de Ngoc Son-tempel te bezoeken, waar generaal Tran Hung Dao wordt aanbeden - de meest getalenteerde generaal van Vietnam in de oudheid. 16u30 : Einde van de Reis ! Terug naar hotel

Hanoi Must-See City Full Day: Museum of Ethnology & Lunch

4. Hanoi Must-See City Full Day: Museum of Ethnology & Lunch

Je gids en chauffeur halen je op, dus geef informatie over je hotel om de ophaalservice te bevestigen. Bezoek het Ho Chi Minh-complex en maak kans om het gebalsemde lichaam van Ho Chi Minh te zien en loop vervolgens door de tuin van Ho Chi Minh om de 2 huizen te zien waar hij van 1954 tot 1969 woonde en werkte. Bezoek de One Pillar Pagoda waar mensen de Godess of Mercy aanbidden. Het is de meest unieke padoga ter wereld. Bezoek ook het keramiek- en pottenbakkersdorp Bat Trang of het Vietnam Museum of Ethnology, afhankelijk van de dag. Lunch in een restaurant. Geniet van de Vietnamese keuken inclusief vele heerlijke gerechten. Blijf de Tempel van de Literatuur bezoeken - de eerste universiteit in Vietnam in het feodale systeem. Zie de Tran Quoc Pagoda - voor het eerst gebouwd in Ha Noi in de 6e eeuw. Je ziet de oudste Bodhi-boom in Vietnam geplant door Ho Chi Minh. Vertrek naar het Hoan Kiem-meer voor een bezoek aan de Ngoc Son-tempel, waar mensen generaal Tran Hung Dao aanbidden die de Mongoolse indringer in de 13e eeuw versloeg. Na een bezoek aan de pagode van de One Pillar, ga je naar de Lacquer Paintings workshop - het grootste centrum in Ha Noi Bezoek dan, afhankelijk van de dag, een van deze: - Optie 1: keramiek- en pottenbakkersdorp Bat Trang (Op maandag - woensdag - vrijdag) - Optie 2: Vietnam Museum of Ethnology (Op dinsdag - donderdag - zaterdag en zondag)

Private Jeep Tour: Etnologisch Museum & Kumquat Village

5. Private Jeep Tour: Etnologisch Museum & Kumquat Village

De jeep haalt je op bij je hotel en brengt je naar het Volkenkundemuseum. Het Volkenkundig Museum geeft een uitstekend overzicht van de etnische groepen van het land, hun gebruiken en manieren van leven. Het hoogtepunt hier is de grote, prachtige buitenruimte met echte huizen en verbindingen zoals gebouwd en gebruikt door de vele verschillende etnische groepen. Na het museum wordt u naar het West Lake gereden - het grootste meer in Hanoi met veel religieuze monumenten langs de oever. De ontspannende rit brengt je dichter bij het dagelijkse leven van de lokale bevolking. Vanaf het meer ga je naar Tu Lien - waar de lokale bevolking bekend staat om hun traditionele beroep van het verbouwen van kumquat en kersenbloesem voor het nieuwe maanjaar. Voor de lunch eet je in een beroemd lokaal restaurant dat je niet alleen lekker eten biedt, maar ook een geweldig uitzicht op het West Lake. Na de lunch wordt u afgezet op de door u gekozen plaats.

Historische privé-scootertour door Hanoi met lunch

6. Historische privé-scootertour door Hanoi met lunch

Verken de interessante geschiedenis van de prachtige hoofdstad Hanoi achterop een motor. Bekijk het Ho Chi Minh Mausoleum, de oude wijk, het Franse historische museum, het Vietnamese vrouwenmuseum, de Tempel van de Literatuur, het Vietnam Museum voor Volkenkunde en The West Lake. Nadat je door je chauffeur-gids bent opgehaald bij je hotel, is de eerste bestemming een lokale coffeeshop waar je kunt genieten van unieke eierkoffie, een specialiteit van Hanoi, terwijl je het tourprogramma bespreekt. Begin de tour door een lokale markt in Hanoi te bezoeken. Het verkennen van de markt is een spannende manier om de cultuur te begrijpen. Vervolg de tour door de Tempel van de Literatuur te bezoeken om meer te weten te komen over hoe het onderwijs in Vietnam van vroeger tot nu werkte. De volgende attractie is het Vietnamese Vrouwenmuseum, een prachtige plek om meer te weten te komen over de geschiedenis van vrouwen in Vietnam. Daarna is het al middag dus neem een pauze in een van de beste veganistische restaurants in Hanoi en leer alles over de Vietnamese veganistische keuken. Na de heerlijke maaltijd is uw laatste bezoek aan de Long Bien-brug, een historische vrijdragende brug over de Rode Rivier die twee districten, Hoan Kiem en Long Bien, met elkaar verbindt.

Hanoi: Full-Day City Tour w / Cyclo Ride & Water Puppet Show

7. Hanoi: Full-Day City Tour w / Cyclo Ride & Water Puppet Show

Je wordt opgehaald bij je hotel en gaat vervolgens op pad om het Ho Chi Minh Mausoleum te bezoeken om de architecturale en historische aspecten van de laatste rustplaats van oom Ho te verkennen. Net naast de deur is het huis van Ho Chi Minh op palen en aan één kant van het Mausoleum ligt de One Pillar Pagoda, die werd gesticht door King Ly Thai To in 1049 - de structuur is een belangrijk symbool geworden voor de inwoners van Hanoi. Daarna gaat u verder naar de boeddhistische Tran Quoc-pagode aan West Lake (een van de oudste pagodes in Vietnam). Geniet van een lunch in een lokaal restaurant. Na de lunch ga je verder naar het Ethnology Museum (van toepassing op zondag, dinsdag, donderdag en zaterdag), de Literatuur Tempel en Quoc Tu Giam. Zie de eerste universiteit van Vietnam, gebouwd in 1070 - de tuinen en goed bewaarde architectuur bieden je een ontspannende blik in het verleden van Vietnam. Ga voorbij Hoan Kiem Lake om het vredige water en de schoonheid van de Ngoc Son-tempel te zien. Aan het einde van de tour zie je een Waterpoppenshow - een traditionele voorstelling die teruggaat tot de 11e eeuw in de dorpen van het Red River Delta-gebied in Noord-Vietnam.

Sitemap Vietnam Museum Volkenkunde

Wil je alle activiteiten in Vietnam Museum Volkenkunde ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.