Vieux-Lille
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Vieux-Lille

Gemiddelde beoordeling
4.5 / 5
gebaseerd op 378 beoordelingen

De tour was geweldig alleen de reservering/info via mail klopte niet.

Bij het reserveren is het niet mogelijk om een tijd aan te geven. ik had daar een mail over gestuurd en mij werd meegedeeld dat de tour de hele dag beschikbaar is. Dat was niet het geval, wij waren op de afgesproken plaats (om 11.00 uur) en daar waren geen auto's te zien. Een hele vriendelijke dame in het VVV kantoor heeft contact met de organisatie opgenomen en zij vonden het vreemd dat wij geen tijd hadden afgesproken. Gelukkig kon er een Engels talige chauffeur om 16.00 uur, de tour met ons doen door Lille. Anders zou het op een teleurstelling zijn uitgekomen. Een punt van aandacht. Met vriendelijke groet, Margriet Otten van der Wiel en 2 zussen.

Lille Stadstour met Citroen 2CV Cabriolet (Eend) Beoordeeld door

Interessante en leerrijke rondrit met een gemotiveerde chauffeur .

Een eerste stap om Rijsel op zijn best te leren kennen . Volgende keer ga ik gericht bezoeken en ontdekken . Ik ben Vlaming en betreur dat ik als naaste buur niet kan verwelkomd worden in het Nederlands (Vloms) Historisch valt daar wel iets over te zeggen want pas in de 2de helft van de 17de eeuw werd Rijsel - Lille Frans grondgebied . Men wordt wel welkom gegeten in het Duits en het Engels . Nochtans ... 1 woord , welkom , volstaat . Dit is evenwel mijn enige opmerking . Lille is het bezoeken waard ! Met vriendelijke groeten

Lille Stadstour Beoordeeld door

Heel vriendelijk, wel een kleine miscommunicatie. ZEKER EEN AANRADER

We boekten de 2CV om 12 uur aan ons hotel, om 12h30 nog niemand te zien dus besloten we naar het kantoor te stappen. Blijkbaar was er een miscommunicatie gebeurd en dacht de persoon van de 2CV dat we op het algemene afspreekpunt gingen komen. Chauffeur was heel vriendelijk en excuseerde zich, waarna hij onze Tour van 30 minuten verlengde tot 50 minuten en we nog wat koekjes bovenop kregen. Heel goede ervaring dus, heel vriendelijk en zeker een aanrader!

Lille Stadstour met Citroen 2CV Cabriolet (Eend) Beoordeeld door

Leuke manier om Lille eens op een andere manier te leren kennen.

Leuke interactie met de gids Maxime. Zelfs na eerdere bezoeken aan de stad, hebben we toch nieuwe leuke anecdotes geleerd! Een echte aanrader.

Lille Stadstour met Citroen 2CV Cabriolet (Eend) Beoordeeld door

Zeer aangename manier om bij regen toch de stad te doorkruisen !

Leuk om met zijn tweetjes de stad te leren kennen, aangename jonge gids, een aanrader !

Lille Stadstour met Citroen 2CV Cabriolet (Eend) Beoordeeld door