Vieux-Montréal
Huren

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Vieux-Montréal Huren: Onze meest aanbevolen

Scooter-sightseeing van 3 uur in Montreal

1. Scooter-sightseeing van 3 uur in Montreal

Sluit je aan bij je gids voor de "alles-in-één" sightseeingtour. Dit is een culturele tour die alles omvat wat je wilt zien en nog veel meer. Je wandelt door vier levendige wijken van Montreal, stopt bij de Jean-Talon-markt, proeft specialiteiten bij lokale voedingswinkels en ontdekt stedelijke juweeltjes zoals verborgen steegjes. Bezoek op zondag de tam-tams-concerten aan de voet van Mount Royal. U zult genieten van de manier waarop de meerdere identiteiten van de stad kloppen met hetzelfde gelijkmoedige hart. Je zult ook een ongelooflijke rijkdom aan coole kunstgalerijen, kitsch-liefhebbende boetieks, bohemien-stijl jazzbars en bloemrijke parken ontdekken om even uit te rusten van de straat. Begin uw bezoek in het hart van Le Plateau en ga richting de oude haven van Montréal, waar de eerste fundamenten van deze prachtige stad te vinden zijn. Ga vervolgens in de richting van Saint Helen's Island, langs het iconische Farine Five Roses en het indrukwekkende Habitat 67-complex. Je reist dan naar het zuidwesten, langs het Lachine-kanaal en stopt om een hapje te eten op de Atwater Market te midden van een diverse en kleurrijke menigte. Na een rondleiding door de wijk Saint-Henri, een populaire wijk vol oude fabrieken, bakstenen huizen, kleurrijke gevels en veel kleine parken, doorkruis je het stadscentrum en pak je de Chemin de la Montagne om terug te keren naar je startpunt.

...
Montreal: begeleide fietstocht door stad, oude haven en plateau

2. Montreal: begeleide fietstocht door stad, oude haven en plateau

Ervaar de beste fietsvriendelijke stad in Noord-Amerika terwijl je Montreal op twee wielen verkent. Met een groot netwerk van fietspaden was Montreal bedoeld om per fiets te worden ontdekt. Profiteer van een fietstocht van 3 of 4 uur met de optie om te upgraden naar een elektrische fiets. Begin je avontuur in de fietsenwinkel in het historische Old Montreal. Nadat u bent uitgerust en geïnformeerd over veiligheid, gaat u op weg onder begeleiding van uw ervaren gids. Ontdek de bekende en minder bekende bezienswaardigheden van de stad terwijl je door de verschillende buurten, belangrijkste attracties en meer ongewone locaties rijdt. Zie Old-Port, Quartier Latin, La Fontaine Park, het Plateau, de ingang van Mont-Royal Park, McGill University-campus, het zakendistrict en Old Montreal. Tijdens de 4-uur durende tour rijd je ook door de wijk Mile End in Montreal. Geniet onderweg van een gastronomische stop bij Saint-Viateur Bagel om de beroemde bagels van Montreal te proeven. Zodra de tour is afgelopen, kunt u ontspannen en genieten van een gratis drankje (met of zonder alcohol) in een Old Montreal resto-pub net naast de deur. Je kunt na de tour ook op eigen gelegenheid de stad verder verkennen. Je kunt de fiets de rest van de dag houden en tegen sluitingstijd inleveren.

...
Montreal: fietsverhuur voor de hele dag

3. Montreal: fietsverhuur voor de hele dag

Vermijd het drukke openbaar vervoer en verken Montreal op de fiets. Vaar over kilometers fietspaden in deze fietsvriendelijke stad en gebruik de kaart die bij je fietsverhuur is geleverd om deze fantastische routes te ontdekken. Rijd door de verschillende buurten van Montreal en krijg een echt gevoel voor het leven in dit stadsleven terwijl je door de straten glijdt. Fiets langs de geplaveide straatjes van Old Montreal en stop bij een plaatselijke bakkerij om van een paar gebakjes te genieten. Geniet van de vrijheid om te reizen waar en wanneer u maar wilt, en maak zoveel tussenstops als u wilt. Bekijk onderweg enkele van de beroemdste bezienswaardigheden, waaronder musea en de prachtige waterkant in de haven van Montreal. Op de grens van Old Montreal ligt Chinatown, vol karakter en geweldige restaurants. Stop bij een van de beroemde snoepwinkels en trakteer uzelf op een populaire, op bestelling gemaakte "drakenbaard". Vervolg uw weg naar waar u maar wilt - maak een uitstapje naar het centrum van Montreal, bezoek het dorp of zelfs het Plateau Mont-Royal. De keuze is aan jou.

...

Sitemap Vieux-Montréal

Wil je alle activiteiten in Vieux-Montréal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.