Viewpoint Portela

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Viewpoint Portela

Wil je alle activiteiten in Viewpoint Portela ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Ze hebben geleverd! Vanaf het moment dat ik werd opgehaald in het hotel, tot ik ongeveer negen uur later werd afgezet, was dit een avontuur! Onze gids, Spencer, nam ons mee op een spannende reis door de bergen, over onverharde wegen, en zorgde ervoor dat we voldoende tijd hadden om foto's te maken waar we ook gingen! Zijn kennis van de geschiedenis, flora en fauna van het eiland, samen met grappige verhalen uit zijn tijd op het eiland, maakten de reis zeer aangenaam. En de lunch was fantastisch! Probeer de octopus!

Uitstekende gids zeer interessante ladingen van interessante feiten. Offroad-ervaring geweldig, vooral toen we een omgevallen boom tegenkwamen, was zijn vaardigheid om zijn voertuig rond te krijgen geweldig om naar te kijken, omdat we het voertuig moesten verlaten voor onze veiligheid. Het restaurant was heel authentiek en het eten was heerlijk. We hebben zo genoten van de dag dat we er nog een hebben geboekt om de andere kant van het eiland te zien.

Was een geweldige excursie. Onze gids was Jose en hij gaf ons een excursie top 10 !!! Hij legde alles altijd zeer zorgvuldig uit en gaf ons voldoende tijd om de plaatsen te verkennen. Hij is een erg aardige persoon die veel weet over het eiland en de betere plaatsen voor de 4x4! Het enige minpuntje is dat de plek naast de bestuurdersstoel niet het "open dak" heeft (dus als je rechtop wilt staan, kun je dat niet)

Zo krijg je een prachtige indruk van het eiland.

Wat een avontuur. Zo mooi. Een hele enthousiaste gids en een geweldige gevarieerde tocht over het eiland van Madeira.

Super toffe dag gehad, wondermooie plaatsen ontdekt! Bedankt Vadimar!

Vooral bedankt aan onze reisgids Vadimar die ons op vele mooie niet toeristische plaatsen heeft gebracht!