Vikingsholm: tickets en tours

15 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Vikingsholm: topattracties in de buurt

Vikingsholm: tours en activiteiten die je niet wilt missen

South Lake Tahoe: rondvaart door Emerald Bay

South Lake Tahoe: rondvaart door Emerald Bay

Begin aan een rondvaartcruise die begint in South Lake Tahoe, bij zonsondergang of overdag. Geniet van de schilderachtige schoonheid terwijl je 11 kilometer over het meer vaart naar Emerald Bay, een van de tien meest gefotografeerde plekken ter wereld. Geniet van snacks en drankjes terwijl u vaart. Bekijk de majestueuze bergen van South Lake Tahoe aan boord van het Tahoe Bleu Wave-jacht van wereldklasse. Terwijl u vaart, vindt u zitplaatsen binnen en buiten met een panoramisch uitzicht van 360 graden op Lake Tahoe, de met sneeuw bedekte bergen, Fannette Island, Vikingsholm Castle, Eagle Waterfall en de Rubicon. Navigeer door de ongerepte wateren van Lake Tahoe terwijl je het verhaal van je kapitein over dit meer hoort. Je krijgt misschien zelfs de kans om een verscheidenheid aan dieren in het wild te zien, zoals de Amerikaanse zeearend, zwarte beren en wilde ganzen. Als je de zonsondergangoptie hebt gekozen, ontspan dan en kijk hoe de zon laag onder de hemel zakt.

Lake Tahoe: Zelf rondleiding met gids

Lake Tahoe: Zelf rondleiding met gids

Begin met het downloaden van de Action Tour Guide app, die zal fungeren als je persoonlijke gids, audiogids en kaart. Koop een tour per auto, niet per persoon. Iedereen luistert samen! OPMERKING: Deze 88+mijl lange tour beslaat de essentie van Lake Tahoe in 2-3 uur. Verken je eigen weg tijdens deze rondleiding over Lake Tahoe. Bekijk het hele meer en alle beste uitzichten, wandelingen en zwemplekken met behulp van een app. Geniet van een rondleiding door lokale gidsen, creatieve schrijvers en professionele stemkunstenaars. Begin je tour in Stateline aan de zuidelijke oever. Maak vanaf daar een lus met de klok mee rond het meer. Leer tijdens het rijden over het verhitte debat tussen Californië en Nevada over wie technisch gezien eigenaar is van het meer. Bezoek het zomerhuis van een man die erop stond dat mensen zijn hut het Vaticaan noemden. Bekijk daarna nog een paar indrukwekkende huizen langs de oever, waaronder een paar die geïnspireerd zijn op longhouses van Vikingen. Bezoek vervolgens Emerald Bay, het kroonjuweel van Lake Tahoe. Deze baai biedt een prachtig uitzicht op het water en de bergen daarachter, maar je kunt er ook zwemmen, kajakken, duiken en alle andere wateractiviteiten beoefenen die je maar wilt. Als je in de stemming bent voor een waterval, stop dan bij de Eagle Falls trailhead om de enige waterval te zien die in het meer uitmondt. Luister naar het spookachtige verhaal over het spookachtige karakter van Fannette, het enige eiland van Lake Tahoe. Leer meer over de Washoe stam die hier leefde lang voordat Europese ontdekkingsreizigers het op de kaart zetten. Bekijk vervolgens Meeks Bay, een perfect wit zandstrand om wat zon op te vangen. Krijg informatie over een presidentieel bezoek aan het meer, beroemde bewoners die de huizen langs de oever bewonen en leer meer over de oorsprong van het meer. Breng een bezoek aan Carnelian Bay, waar bootraces in de jaren '30 en '40 een groot succes waren. Zeg vervolgens Kings Beach aan de noordoever gedag, een perfecte picknickplek met uitzichten die je zelf een koninklijk gevoel geven. Ga vervolgens langs het Cal Neva Casino, dat op de grens tussen Californië en Nevada ligt en ooit eigendom was van Frank Sinatra. Bekijk onderweg nog meer prachtige landgoederen. Leer dan meer over de wilde dieren in de omgeving. Bezoek de Secret Cove, een perfecte plek voor wie op zoek is naar wat afgelegen sereniteit. Aan het eind van de tocht kun je een eindpunt bezoeken van 300 voet hoog waar je perfecte foto's kunt maken. Sluit je tour af bij Cave Rock, een overblijfsel van de oudste geschiedenis van het meer.

Lake Tahoe: jachtcruise met wijnproeverij in Emerald Bay bij zonsondergang

Lake Tahoe: jachtcruise met wijnproeverij in Emerald Bay bij zonsondergang

Step aboard the vintage Golden Rose, a 1953 Chris Craft Venetian Water Taxi, with Lake Tahoe's premier wine tasting tour company, operating out of South Lake Tahoe, California. Sit back, relax, and take in the beauty of the lake while sipping on exquisite wines hand chosen for your enjoyment on Lake Tahoe's only wine boat tour of the lake on this one-of-a-kind sunset cruise. Enjoy the beauty of Lake Tahoe during a small group tour, while tasting Northern California's great wines, or customize your own booking to celebrate that special moment in your life. Operating May - October with up to 4 cruises a day and 7 days a week during our busy season. Tours will be aboard the beautiful "Golden Rose," a one-of-a-kind 1953 Chris Craft Venetian Water Taxi and will begin at the Tahoe Keys Marina in South Lake Tahoe, California circling Emerald Bay, cruising around Fannette Island and viewing the historic Vikingsholm castle all from the boat. Throughout the tour, sample 8 wines from various wine regions, heavily focused on Northern California wines. You'll have the opportunity to purchase bottles of your favorite wines at the end of the tour to enjoy during the rest of their stay in Lake Tahoe or to take home to add to your collection. If you're not looking for a full bottle, wine by the glass is also offered. Water and soda are also available and complimentary to all guests. If someone in your party prefers beer, this can be accommodated if requested in advance. FOOD OPTIONS: Stop by the Pirate's Chest Tahoe located at the Tahoe Keys Marina for grab-and-go items like sandwiches, cheese, dips, chips, hummus, salami, and pre-made charcuterie to take with you on your wine tasting cruise! You'll find vegan, vegetarian and gluten free options as well. Just look for the life-size pirates and flags outside the store. As always, you're still welcome to bring your own snacks on the boat, if you prefer.

Lake Tahoe: boottocht met wijnproeverij in Emerald Bay

Lake Tahoe: boottocht met wijnproeverij in Emerald Bay

Stap aan boord van de vintage Golden Rose, een Chris Craft Venetian Watertaxi uit 1953, met Lake Tahoe's belangrijkste wijnproeverij vanuit South Lake Tahoe, Californië. Leun achterover, ontspan en geniet van de schoonheid van het meer terwijl je nipt van exquise wijnen die speciaal voor jou zijn uitgekozen tijdens de enige wijnrondvaart op het meer van Lake Tahoe. Geniet van de schoonheid van Lake Tahoe tijdens een van onze 2-uur durende tours in kleine groep, semi-private tours, terwijl je de geweldige wijnen van Noord-Californië proeft, of maak je eigen boeking om dat speciale moment in je leven te vieren! We varen van mei tot oktober met tot 4 cruises per dag en 7 dagen per week tijdens ons drukke seizoen. De rondvaarten vinden plaats aan boord van de prachtige "Golden Rose", een unieke Venetiaanse watertaxi van Chris Craft uit 1953 en beginnen bij de Tahoe Keys Marina in South Lake Tahoe, Californië. Je vaart rond Emerald Bay, vaart rond Fannette Island en bekijkt het historische kasteel Vikingsholm vanaf de boot. Tijdens de tocht proeven we 8 wijnen uit verschillende wijnregio's, met de nadruk op wijnen uit Noord-Californië. Gasten hebben de mogelijkheid om aan het einde van de tour flessen van hun favoriete wijnen te kopen om ervan te genieten tijdens de rest van hun verblijf in Lake Tahoe of om mee naar huis te nemen om aan hun collectie toe te voegen. Als je niet op zoek bent naar een volle fles, bieden we ook wijn per glas aan. Water en frisdrank zijn ook beschikbaar en gratis voor al onze gasten. Als iemand in je gezelschap de voorkeur geeft aan bier, kunnen we je gast op verzoek van tevoren van dienst zijn. Neem contact met ons op voor speciale verzoeken. VOEDSELOPTIES: Stop bij de Pirate's Chest Tahoe in de Tahoe Keys Marina voor meeneemgerechten zoals sandwiches, kaas, dips, chips, hummus, salami en kant-en-klare vleeswaren om mee te nemen op je wijnproefcruise! Je vindt er ook veganistische, vegetarische en glutenvrije opties. Kijk uit naar de levensgrote piraten en vlaggen buiten de winkel. Zoals altijd mag je ook je eigen snacks meenemen op de boot, als je dat liever doet.

South Lake Tahoe: 2 uur durende rondvaart door Emerald Bay met kapitein

South Lake Tahoe: 2 uur durende rondvaart door Emerald Bay met kapitein

Kom aan boord van uw ultieme Lake Tahoe-bootervaring op onze ruime Powerboat voor een privétour over Lake Tahoe. Uw ervaren kapitein zal uw excursie voor u aanpassen zodat u kunt genieten van sightseeing, watersporten, zwemmen en loungen met vrienden en familie op de boot terwijl u geweldige verhalen en geschiedenis van Lake Tahoe hoort. Met 17 jaar ervaring kunt u erop vertrouwen dat ons lokale, ervaren team u het beste laat zien op het gebied van varen op Lake Tahoe!

South Lake Tahoe: privébootcharter voor 2-4 uur

South Lake Tahoe: privébootcharter voor 2-4 uur

Ervaar de ultieme vaarervaring op Lake Tahoe! Met uw eigen privérondvaart met kapitein voor maximaal 6 personen, kunt u kiezen uit een dag varen op het meer terwijl u Emerald Bay, Vikingsholm, Fannette Island, D.L. Bliss State Park, Rubicon Bay en meer, of geniet van een actievere dag tuben, wakeboarden of waterskiën. Alle charters zijn inclusief een kapitein met een licentie van de Amerikaanse kustwacht die uw tour kan verzorgen volgens uw exacte behoeften! Brandstof is inbegrepen in de charterprijs.

Lake Tahoe: Privéboottocht van 2 uur met kapitein

Lake Tahoe: Privéboottocht van 2 uur met kapitein

Geniet van een boottocht rond de adembenemende natuurlijke schoonheid van Lake Tahoe. Geniet van een panoramisch uitzicht op kilometershoge bergen en de beroemde Emerald Bay tijdens deze privétour van 2 uur. Ontmoet uw gecertificeerde kapitein in de Tahoe Keys Marina. Spring aan boord van hun schip, de White Lightning, een leuke boot met een 502 mag en een stereosysteem van 3.000 dollar. Maak je klaar om te zeilen naar het op een na diepste meer van Noord-Amerika. Geniet van een spectaculair uitzicht terwijl je rond Lake Tahoe reist. Passeer Camp Richardson en de historische site van Tallac. Vaar naar de pittoreske en fotogenieke Emerald Bay. Zie Fannette Island in het midden van het meer en vang een glimp op van de Scandinavische architectuur van het Vikingsholm-herenhuis. Geniet van de schoonheid van het DL Bliss State Park. Bewonder het elektrisch groene en kobaltblauwe water van Rubicon Bay, voordat je terugkeert naar de jachthaven om de tour af te ronden.

Lake Tahoe: Privé Op Maat Cruise met Watersporten

Lake Tahoe: Privé Op Maat Cruise met Watersporten

Kom aan boord van uw ultieme Lake Tahoe-bootervaring op onze ruime Powerboat voor een privétour over Lake Tahoe. Uw ervaren kapitein zal uw excursie voor u aanpassen zodat u kunt genieten van sightseeing, watersporten, zwemmen en loungen met vrienden en familie op de boot terwijl u geweldige verhalen en geschiedenis van Lake Tahoe hoort. Met 17 jaar ervaring kunt u erop vertrouwen dat ons lokale, ervaren team u het beste laat zien op het gebied van varen op Lake Tahoe! Bezienswaardigheden en historische locaties kunnen zijn: - Emerald Bay, Fannette-eiland, kasteel Vikingsholm - Fairy Falls, DL Gelukzaligheid, Rubicon Baai - Cave Rock en East Shore - Als het weer het toelaat - Afgelegen en geheime stranden en baaien

Lake Tahoe: privébootcharter van 2 uur bij zonsondergang

Lake Tahoe: privébootcharter van 2 uur bij zonsondergang

Ervaar de ultieme vaarervaring op Lake Tahoe! Met uw eigen privérondvaart met kapitein voor maximaal 6 personen, kunt u kiezen uit een dag varen op het meer terwijl u Emerald Bay, Vikingsholm, Fannette Island, D.L. Bliss State Park, Rubicon Bay en meer, of geniet van een actievere dag tuben, wakeboarden of waterskiën. Alle charters zijn inclusief een kapitein met een licentie van de Amerikaanse kustwacht die uw tour kan verzorgen volgens uw exacte behoeften! Brandstof is inbegrepen in de charterprijs.

Emerald Bay Boottours - Privéboot en kapitein

Emerald Bay Boottours - Privéboot en kapitein

Onze Private Emerald Bay Cruises duren 2 uur en vertrekken 's morgens of' s middags. Verken de pittoreske westkust van Lake Tahoe en ervaar de ongerepte wateren van Emerald Bay en Rubicon Bay. Bekijk de meest adembenemende uitzichten van Lake Tahoe, waaronder Fannett Island en Rubicon Point. We kunnen aanleggen en voor anker gaan bij een van de ongerepte baaien of stranden van Lake Tahoe voor een picknick of een duik in het Caribisch gekleurde water. We vertrekken vanuit de jachthaven van Tahoe Keys en nemen gasten mee langs de prachtige westkust naar Emerald Bay om het verborgen kasteel van Lake Tahoe, de Vikingsholm, Eagle Falls en Fannette Island te bekijken. Daarna varen we door de Caribische wateren van Rubicon Bay en Rubicon Point en dan terug over het meer naar de jachthaven. We bieden een koelbox met ijs, mineraalwater en frisdrank. Gasten zijn welkom om snacks, lunchpakketten en drankjes naar keuze mee te nemen. Alcohol is toegestaan.

De topbezienswaardigheden in El Dorado County

Activiteiten in Vikingsholm

Steden in Verenigde Staten

Andere activiteiten in Vikingsholm

Wil je alle activiteiten in Vikingsholm bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Vikingsholm

Gemiddelde beoordeling

5.0
(17 beoordelingen)