Vila Nova de Gaia

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Vila Nova de Gaia

Wil je alle activiteiten in Vila Nova de Gaia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Vila Nova de Gaia

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.106 beoordelingen

De Fado was een leuke beleving als aanvulling bij de portproeverij

De rondleiding door de portkelder werd naar mijn gevoel wat snel afgehandeld, maar de aansluitende proeverij was heel goed en in een mooi aangepast en sfeervol kader. De Fado werd zeer gesmaakt: goede muzikale begeleiding en mooie zang. Precies goed van duurtijd om een impressie te geven van Fado. CD ter plaatse te koop.

met volle teugen genieten van Port en Fado.

Een enthousiaste en goed verstaanbare gids die de kennis van Port vol overtuiging overbracht. Genieten van 2 goedgevulde glazen Port. Prachtige en emotionele Fado muziek met professionele muzikanten.

Tijd in het museum had wat langer gemogen, was 15 minuten. Rondleiding met Engelse gids was prima. Duidelijke uitleg. Proeverij met glaasje witte en glaasje rode port. Prima excursie

Leuke boottocht met Engels informatie (opgenomen stemfragment). Perfecte tijdsduur. Soms wel iets te warm in de vlakke zon dus zorg dat je zonnebescherming bij hebt.

Was een leuke gids (Engels) goede uutleg over t proces en opslag. De fado, een man en jonge vrouw, was erg mooi. Het meisje had, wat mij betreft, meer mogen zingen!