Villa Borghese

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Villa Borghese: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Galleria Borghese: ticket

1. Galleria Borghese: ticket

Boek vooraf je ticket voor een van de populairste musea van Rome, de Galleria Borghese, en verspil geen tijd met in de rij staan. Eenmaal binnen kun je de wereldberoemde collectie schilderijen en beeldhouwwerken van de galerij bewonderen. Ga eerst naar de Villa Borghese Pinciana, de thuisbasis van de Galleria Borghese. Sla de wachtrij over en verken vervolgens de 20 kunstkamers in dit beroemde museum. Bewonder sculpturen en schilderijen van Bernini, Canova, Caravaggio, Titiaan en andere meesters in de kunst. Zie Raphael's " de afzetting " en " Dame met een eenhoorn, " Bernini's sculpturen " Apollo en Daphne " en " David, " en meer. Prepare to be amazed by "David with the Head of Goliath," "Boy with a Basket of Fruit," and other paintings in the Caravaggio room. Discover the gallery's other highlights, such as Canova's "Pauline Bonaparte as Venus Victrix." As well as exploring the museum, make time for a stroll around the villa's gardens to enjoy the views over the Piazza del Popolo and Rome's historic center.

...
Galleria Borghese: tour inclusief tuinen

2. Galleria Borghese: tour inclusief tuinen

Geniet van een rondleiding door Galleria Borghese en de tuinen van Villa Borghese zonder in de wachtrij te staan. Deze populaire attractie is vaak van tevoren al uitverkocht, dus door je ticket vooraf te boeken ben je er zeker van dat je deze bijzondere kunstcollectie in een van 's werelds mooiste musea niet hoeft te missen. Hier kun je namelijk Caravaggio's belangrijkste schilderijen bewonderen, zoals de Jonge zieke Bacchus en Jongen met fruitmand, maar ook de prachtige collectie sculpturen van Bernini en Canavo, met werken als Apollo en Daphne, David, De roof van Proserpina en Paolina Bonaparte. Laat je door de imposante vertrekken van het Casina Borghese met haar schitterende fresco's leiden. Ontdek de geheimen, verhalen en schildertechnieken achter de meesterwerken in een van de mooiste kunstmusea ter wereld. Maak een ontspannende wandeling door de tuinen van Villa Borghese, een betoverend park met kleine meren en bomen dat geliefd is bij veel Romeinen. Eindig met een adembenemend uitzicht over de daken van Rome en Piazza del Popolo vanaf Terrazza del Pincio.

...
Romepas: stadskaart voor 48 of 72 uur

3. Romepas: stadskaart voor 48 of 72 uur

Het netwerk van de Romepas beslaat 45 monumenten, musea en archeologische plekken, inclusief het Colosseum, de Musei Capitolini, de Ara Pacis, het Forum van Trajanus, MACRO, het nationale Romeinse museum, de Thermen van Caracalla, de Galleria Borghese, Circus Maximus, Forum Pass Super en de Engelenburcht. Met de stadskaart profiteer je van gratis toegang zonder wachtrij bij het eerste museum of archeologische lokatie. Daarnaast profiteer je van korting op de entree bij alle andere musea en archeologische plekken die je verder bezoekt. Ook ontvang je kortingen van andere deelnemende diensten en activiteiten. Ontdek de stad en reis gratis met het openbaar vervoer.

...
Galleria Borghese: privétour

4. Galleria Borghese: privétour

Ontdek de meesterwerken in een van Rome's mooiste musea tijdens een rondleiding door de Galleria Borghese. Het is gevestigd in een prachtige villa net buiten de Porta Pinciana en wordt omschreven als de 'koningin van alle particuliere kunstcollecties'. In een van de meest interessante, charmante, elegante en compacte kunstmusea van Rome is de collectie niet chronologisch gerangschikt. Het is een liefdevol samengestelde collectie die de persoonlijkheden en smaken van 2 personen laat zien: Gian Lorenzo Bernini, de grootse barokke kunstenaar, en Scipione Cardinal Borghese, de grootste kunstverzamelaar die de Romeinse barok oprichtte. Hoogtepunten van het museum zijn onder andere Raffaello “Vrouw met de Eenhoorn,” Domenichino's “Diana”, Botticelli's “Madonna en Kind,” en Caravaggio “David". Je kunt er ook Bernini's “Apollo en Daphne,” Canova “Paolina,” en Tiziano's “Amor Sacro & Amor Profano” bewonderen. Luister naar onnoemelijke verhalen over hoe kunst uit kerken werd gestolen, kunstenaars naar de gevangenis werden gestuurd, hun ateliers verwoest door confiscaties door Borghese, mysterieuze sterfgevallen en andere verhalen van intrige en passie die uitleggen hoe barok soms meer kostte dan het leven zelf.

...
Rome: fietstour langs de highlights

5. Rome: fietstour langs de highlights

Zie Rome vanaf het zadel van een fiets tijdens een fietstour door de Eeuwige Stad, en ontdek meer dan je zou doen tijdens een wandeltour. Reis terug naar de dagen van het Romeinse Rijk terwijl je rond het Colosseum fietst. Bewonder de ruïnes van tempels in het Forum Romanum. Gooi een muntje in de Trevifontein. Zie de de cilindrische Engelenburcht. Bewonder de schitterende gebouwen van Piazza Navona, gebouwd op de plaats van het Stadion van Domitianus. Je vermijdt de hoofdwegen en fietst door charmante steegjes en minder drukke straten, om zo het minder bekende Rome te ervaren. Luister naar historische feiten en grappige anekdotes die je ervaring zullen verrijken.

...
Rome: Private Borghese Gallery Tour

6. Rome: Private Borghese Gallery Tour

Geniet van de persoonlijke aandacht van een privégids tijdens deze 3 uur durende tour door de Galleria Borghese, terwijl je meesterwerken van Caravaggio, Raphael, Bernini en nog veel meer bekijkt. De Borghese Gallery is een kunstgalerie gevestigd in de voormalige Villa Borghese Pinciana. In het begin was het galeriegebouw geïntegreerd met zijn tuinen. De Galleria Borghese herbergt een aanzienlijk deel van de Borghese collectie schilderijen, beeldhouwwerken en antiquiteiten, begonnen door kardinaal Scipione Borghese, de neef van paus Paulus V (regeerperiode 1605-1621). De villa werd gebouwd door de architect Flaminio Ponzio en ontwikkelde schetsen van Scipione Borghese zelf, die het gebruikte als een villa-suburbana, een buitenvilla aan de rand van Rome. Scipione Borghese was een vroege beschermheer van Bernini en een fervent verzamelaar van werken van Caravaggio, die goed vertegenwoordigd is in de collectie van werken als de jongen met een mand fruit, de heilige Hiëronymus, de zieke Bacchus en anderen. Andere opmerkelijke schilderijen zijn Titians heilige en heilige liefde, Rafaëls graflegging van Christus en werken van Peter Paul Rubens en Federico Barocci.

...
Rome: ticket Galleria Borghese met begeleide entree

7. Rome: ticket Galleria Borghese met begeleide entree

Krijg snel toegang tot de Galleria Borghese en verken vervolgens de enorme kunstcollecties in je eigen tempo. Kijk naar sculpturen en schilderijen van Bernini, Canova, Caravaggio, Titiaan en andere meesters in de kunst. Ontdek hoogtepunten zoals de voorstelling van Pauline Bonaparte door Canova en ga naar de Caravaggio-ruimte om schilderijen te bekijken zoals 'David met het hoofd van Goliath' en de 'Jongen met fruitmand'. Bekijk behalve 'De graflegging' en 'De dame met de eenhoorn' van Rafaël ook beeldhouwwerken van Bernini, waaronder 'Apollo en Daphne' en 'David'. Maak een wandeling door de tuinen voor een uitzicht over de Piazza del Popolo.

...
Rome: begeleide fietstocht door de tuinen van Villa Borghese

8. Rome: begeleide fietstocht door de tuinen van Villa Borghese

Je tour begint wanneer je je professionele gids ontmoet op het officiële ontmoetingspunt. Vanaf hier vertrek je voor een ontspannen en leuke rit op een aluminium fiets, compleet met versnellingen die het rijden nog gemakkelijker maken. Je vriendelijke gids neemt je mee om de geschiedenis van "Villa Borghese" te ontdekken, een van de grootste en mooiste openbare parken van Rome. De sculpturen die de wegen van het park vullen, maken het een echt openluchtmuseum, en samen met zijn betoverende fonteinen zal het zeker een geweldige ervaring zijn om toe te voegen aan uw bezoek aan de "eeuwige stad". Het sterke kenmerk van dit park zijn de groene ruimtes waar je de frisse lucht kunt inademen, weg van de smog en chaos van de stad. Als je eenmaal alle verbazingwekkende geschiedenis hebt opgenomen, zul je het adembenemende uitzicht bovenop "Pincio Terrace" ontdekken. Indien gewenst kunt u ook een pauze nemen in een plaatselijke coffeeshop om authentieke Italiaanse koffie te proeven.

...
Rome Borghese-galerij Skip-the-Line tour met kleine groepen

9. Rome Borghese-galerij Skip-the-Line tour met kleine groepen

In de Borghese-galerij bevindt zich een ongelooflijke verzameling kunst van meesters zoals Bernini, Caravaggio, Raphael en Canova. Breng 2,5 uur door het landhuis met een deskundige gids. Terwijl je van kamer naar kamer loopt, vertelt je gids je een aantal fascinerende verhalen achter iconische werken zoals het graf van Raphael. Een van de meest aantrekkelijke aspecten van een bezoek aan de Borghese galerij is het kleine formaat van het museum. Het is mogelijk om de hele collectie binnen de toegewezen tijd te dekken. De kleine groepsgrootte van 15 of minder mensen houdt de ervaring ook intiem en vriendelijk, zodat je vrij kunt chatten met je gids zonder de rust van de galerij te verstoren. De toegang tot Villa Borghese is beperkt tot een bepaald aantal bezoekers op elk willekeurig moment, wat zorgt voor een ontspannen ervaring, maar ook voor een hoge vraag. Het beveiligen van Borghese-tickets kan moeilijk zijn, daarom profiteert u van gereserveerde skip-the-line tickets, die uw toegang garanderen.

...
Rome In A Day Full-Day Tour van Electric-Assist Bike

10. Rome In A Day Full-Day Tour van Electric-Assist Bike

Verken de schoonheid van de 'Eeuwige stad' tijdens een fietstocht van een hele dag, op een hoogwaardige trekkingfiets of op een elektrisch ondersteunde fiets - dat maakt het beklimmen van Romeinse heuvels moeiteloos. Ontmoet je gids dicht bij het Colosseum voor een indrukwekkend uitzicht op de machtige arena van de Romeinse Republiek. Ga vervolgens naar het keizerlijke forum om de tempels te zien die zijn gewijd aan de goden van het oude Rome. Fiets door kleine steegjes en bewonder onderweg renaissancistische en barokke paleizen en kerken. Je lokale gids leidt je naar enkele verborgen en beroemdste pleinen en fonteinen van Rome, zoals de Trevifontein, de Spaanse Trappen, Piazza Navona en Piazza del Popolo. Leer een deel van de 2000-jarige geschiedenis van Rome terwijl je trapt en pauzeert op locaties zoals de Engelenburcht, Piazza Venezia en Villa Borghese. Neem een pauze voor een typisch Italiaanse lunch in een authentieke trattoria, samen met korte pauzes voor een espresso of heerlijke Italiaanse gelato. Na een ritje in het schilderachtige Trastevere, trap je op Capitoline Hill voor een adembenemend panoramisch uitzicht op het Forum Romanum en ervaar je een van de legendarische Seven Hills of Rome. Bewonder de stadsplanning van Michelangelo op het centrale plein van de Capitoline en fiets naar Vaticaanstad voor een uitzicht op de Sint-Pietersbasiliek en de sierlijke colonnades van Bernini.

...

Plan je bezoek

 • Wat zijn de openingstijden?

  De Galleria Borghese is van dinsdag tot zondag open tussen 8:30 en 19:30. Op maandag zijn ze gesloten, evenals op 25 december en 1 januari. Boek vooraf om de rijen over te slaan!

 • Hoe kom je er?

  Villa Borghese ligt direct ten noorden van metrostation Spagna op Lijn A. Als je de oostgrens van het park volgt, kom je uit bij het museum.

Goed om te weten

 • Wanneer bezoeken
  De Galleria is van dinsdag tot zondag open tussen 8:30 en 19:30. Op maandag gesloten, evenals op 25 december en 1 januari.
 • Toegangsprijzen
  Tickets voor volwassenen kosten €11.00. Meerdere kortingsopties mogelijk. Entree voor het park is gratis.
 • Heb ik een gids nodig?
  In de Galleria zijn audiogidsen verkrijgbaar in meerdere talen: €5. Er zijn ook parktours verkrijgbaar!
 • Hoe kom ik er?
  Het park ligt ten noorden van metrostation Spagna of ten oosten van station Flaminio.
 • Extra tips

  • Elke 2 uur worden slechts 360 bezoekers in de Galleria toegelaten, deze regel wordt streng gehandhaafd!

  • Tassen en grote objecten moeten worden afgegeven bij de Galleria.

Sitemap Villa Borghese

Wil je alle activiteiten in Villa Borghese ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Villa Borghese

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 5.037 beoordelingen

Alles verliep vlot en zoals aangegeven. In tijden van Corona zijn er geen wachtrijen aan de kassa en staat iedereen in dezelfde rij voor “green pass” controle.. Daarom is het op zich niet nodig om 10 euro extra te betalen. Het is wel vaak de enige manier om aan tickets te geraken. Het museum is zeker de moeite waard.

Highly recommended museum. We really enjoyed the contrast between the new art world of Damien Hirst and the collection of galleria Borghese

Vriendelijke enthousiaste gids met veel kennis. Vinden van de gids en de afhandeling van de toegang verliep soepel.

Een echte aanrader. Je valt van de ene verbazing in de andere.

Goede opwachting van de verantwoordelijke. Duidelijke uitleg.