Villa Borghese

Bekijk werken van Rafaël en Caravaggio in Galeria Borghese en verken de prachtige tuinen van dit terrein.

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Villa Borghese: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Rome: dagelijks hop on, hop off-ticket

1. Rome: dagelijks hop on, hop off-ticket

Ontdek de kunst, architectuur en geschiedenis van Rome. Met dit hop on-, hop off-pakket in Rome verken je de stad op de manier die het beste bij jouw wensen past, zodat jij jouw vakantie bepaalt. Je draagt een koptelefoon, waarmee je in de door jouw geselecteerde taal door de stad wordt geleid. Zo kun je op je gemak van de charmes en sfeer van de "Eeuwige Stad" genieten. De route voor de bus met open dek is als volgt: 1.) Terminal Open bus 2.) Santa Maria Maggiore 3.) Colosseum 4.) Circus Maximus 5.) Piazza Venezia 6.) Sint-Pieter 7.) Villa Borghese 8.) Piazza Barberini

Rome: voorrangstoegang tot Galleria Borghese en treintje

2. Rome: voorrangstoegang tot Galleria Borghese en treintje

Je ontmoet je tourcoördinator bij de hoofdingang van de Galleria  Borghese   om je kaartjes op te halen. Vervolgens ga je naar binnen, waar een grote collectie van wereldberoemde kunstwerken op je wacht. Vermijd de lange wachttijden en sla met jouw tickets de rij over, waardoor je meer tijd hebt om de tentoonstellingen en kunstwerken te bekijken. Geniet van de vrijheid om de galerie in je eigen tempo te verkennen en bekijk de kunstwerken die jou het meeste aanspreken. Bewonder beeldhouwwerken en schilderijen van beroemde kunstenaars, zoals  Canova, Caravaggio en Bernini. Enkele hoogtepunten zijn  Canova's beeld van Pauline Bonaparte, Caravaggio's "David met het hoofd van Goliath", Rafaëls  "Kruisafname" en Bernini's "Apollo en Daphne". Na de galerie ga je naar buiten in de heerlijke Italiaanse zon en stap je aan boord van een toeristentreintje die je door de Villa  Borghese rijdt. Leun achterover en ontspan terwijl je door de rustige tuinen van de villa rijdt. Bewonder de Zeepaardenfontein, de Waterklok, de Tempel van Diana en de Piazza  di  Siena. Je kunt ook uitstappen om door de tuinen te wandelen, foto's te maken en het Cinema Museum ter plaatse te bezoeken.

Romepas: stadspas voor 48 of 72 uur

3. Romepas: stadspas voor 48 of 72 uur

Het netwerk van de Romepas beslaat 45 monumenten, musea en archeologische plekken, inclusief het Colosseum, de Musei Capitolini, de Ara Pacis, het Forum van Trajanus, MACRO, het nationale Romeinse museum, de Thermen van Caracalla, de Galleria Borghese, Circus Maximus, Forum Pass Super en de Engelenburcht. Met de stadskaart profiteer je van gratis toegang zonder wachtrij bij het eerste museum of archeologische lokatie. Daarnaast profiteer je van korting op de entree bij alle andere musea en archeologische plekken die je verder bezoekt. Ook ontvang je kortingen van andere deelnemende diensten en activiteiten. Ontdek de stad en reis gratis met het openbaar vervoer.

Rome: ticket voor hop on, hop off-tour met open bus

4. Rome: ticket voor hop on, hop off-tour met open bus

Ontdek alle monumenten van het keizerlijke Rome tot het barokke Rome langs deze hop on, hop off-busroute. Leer meer over de bezienswaardigheden die u zult zien via de audiogids aan boord. Stap in en uit bij een van de haltes wanneer je maar wilt. Bekijk opmerkelijke bezienswaardigheden zoals het Plein van de Republiek en de kathedraal Santa Maria degli Angeli, het Viminale-paleis, het Palazzo delle Esposizioni, het Eliseo-theater, de zuil van Trajanus, de keizerlijke fora, het Colosseum, de boog van Constantijn, het Circus Maximus en vele andere. Naast de Hop-on Hop-off tour kun je via de app de stad te voet verkennen met een reeks wandelroutes. Dit zijn de haltes: Station Termini Largo de Villa Peretti St. Mary's Church Colosseum Circus Maximus Plein van Venetië Vaticaanstad Spaanse trappen Barberini/Trevi-fontein

Rome: voorrangsticket en snelle tour Castel Sant'Angelo

5. Rome: voorrangsticket en snelle tour Castel Sant'Angelo

Je ontmoet je gids op het trefpunt voor de Lungotevere Castello en krijgt een snelle rondleiding van 1 uur over het ongelooflijke terras van de Engelenburcht. Sla de wachtrij over en ga samen met je gids de burcht binnen om het geweldige terras te ervaren dat je het beste uitzicht geeft op de eeuwige stad Rome. Je hebt vanaf de burcht een uitzicht van 360 graden over het stadscentrum en de Tiber. Bewonder de Ponte Sant'Angelo, een van de mooiste meesterwerken van de Romeinse barok, met 10 beelden van engelen die liefde en passie voorstellen. Je ziet de vele prachtige gebouwen en monumenten rondom de burcht zoals het Palazzo di Giustizia (Paleis van Justitie), de Villa Borghese, het Palazzo del Quirinale, het Pantheon, de Capitolijn, de Aventijn en de Janiculum. Kijk richting de Sint-Pietersbasiliek waar je de Passetto di Borgo kunt zien, een passage die de Engelenburcht verbindt met het Vaticaan. Na deze fantastische ervaring kun je de overige verdiepingen van de burcht in je eigen tempo bezoeken. Bewonder de overige ruïnes van de burcht die gebouwd werd door de Romeinse keizer Hadrianus en als zijn tombe moest dienen. Het gebouw is door de jaren heen ook gebruikt door Pausen als hun privéverblijf, de staatskas, een gevangenis en als locatie voor openbare executies.

Rome Borghese Gallery Skip-the-Line kleine groepstour

6. Rome Borghese Gallery Skip-the-Line kleine groepstour

De Borghese Gallery herbergt een ongelooflijke kunstcollectie van meesters als Bernini, Caravaggio, Raphael en Canova. Breng 2,5 uur door met een rondleiding door het landhuis met een deskundige gids. Terwijl je van kamer naar kamer loopt, vertelt je gids je enkele fascinerende verhalen achter iconische werken zoals Raphael's Entombment. Een van de meest aansprekende aspecten van een bezoek aan de Borghese Gallery is de kleine omvang van het museum. Het is haalbaar om de gehele collectie binnen de gestelde tijd af te dekken. De kleine groepsgrootte van 15 of minder mensen houdt de ervaring ook intiem en vriendelijk, zodat je vrijuit kunt chatten met je gids zonder de rust van de galerij te verstoren. De toegang tot Villa Borghese is beperkt tot een bepaald aantal bezoekers op een bepaald moment, wat zorgt voor een ontspannen ervaring, maar ook voor een hoge vraag. Het kan moeilijk zijn om Borghese-tickets te bemachtigen, daarom profiteert u van gereserveerde skip-the-line tickets, waardoor uw toegang gegarandeerd is.

Rome: Borghese Gallery Skip-the-line toegang

7. Rome: Borghese Gallery Skip-the-line toegang

Sla de wachtrij bij Borghese Gallery over en verken de fantastische kunstcollectie verspreid over 20 kamers in je eigen tijd. De galerie is gehuisvest in de 17e-eeuwse Villa Borghese Pinciana, die wordt omgeven door prachtige tuinen. Je ticketcoördinator zal je ontmoeten op het ontmoetingspunt en je naar binnen brengen waar ze helpen met de administratieve vereisten en de verplichte veiligheidscontrole. Binnenin zul je schilderijen en sculpturen ontdekken, waaronder werken zoals David met het hoofd van Goliath, Jongen met een fruitmand van Caravaggio, The Deposition van Raphael, Melissa van Dosso Dossi, Apollo en Daphne en David van Bernini, en Pauline Bonaparte als Venus Victrix door Canova. Binnen in Galerie Borghese zijn slechts 360 bezoekers tegelijk toegestaan, waardoor je de kunstwerken in een relatief rustige omgeving kunt bekijken.

Rome: fietstocht door de tuinen van Villa Borghese

8. Rome: fietstocht door de tuinen van Villa Borghese

Je tour begint wanneer je je professionele gids ontmoet op het officiële ontmoetingspunt. Vanaf hier vertrek je voor een ontspannen en leuke rit op een aluminium fiets, compleet met versnellingen die het rijden nog gemakkelijker maken. Je vriendelijke gids neemt je mee om de geschiedenis van "Villa Borghese" te ontdekken, een van de grootste en mooiste openbare parken van Rome. De sculpturen die de wegen van het park vullen, maken het een echt openluchtmuseum, en samen met zijn betoverende fonteinen zal het zeker een geweldige ervaring zijn om toe te voegen aan uw bezoek aan de "eeuwige stad". Het sterke kenmerk van dit park zijn de groene ruimtes waar je de frisse lucht kunt inademen, weg van de smog en chaos van de stad. Als je eenmaal alle verbazingwekkende geschiedenis hebt opgenomen, zul je het adembenemende uitzicht bovenop "Pincio Terrace" ontdekken. Indien gewenst kunt u ook een pauze nemen in een plaatselijke coffeeshop om authentieke Italiaanse koffie te proeven.

Rome: Villa Borghese privé e-bike tour & optionele picknick

9. Rome: Villa Borghese privé e-bike tour & optionele picknick

Geen reis naar Rome is compleet zonder een bezoek aan de indrukwekkende Villa Borghese, het op twee na grootste openbare park van de stad, vol met indrukwekkende gebouwen, monumenten en attracties. Breng tijdens deze privétour de dag door met het verkennen van het park met uw familie en vrienden in het gezelschap van een deskundige en vriendelijke gids. Ontmoet je gids en kleed je aan met de uitrusting voor je e-bike en ga vervolgens op je sightseeingavontuur. Er zijn 11 haltes langs de tour, maar u kunt de reisroute aanpassen aan uw interesses en behoeften. Hoogtepunten van de reis zijn Piazza Del Popolo, Tempio Di Esculapio, Portico Dei Leoni, Tempietto Di Diana, Piazza Di Siena, Tempio Di Antonino E Faustina, Marco Dei Diani, Galleria Borghese, Orologio Ad Acqua (waterklok) en Terrazza Del Pincio . De tour eindigt bij Galleria Borghese, waar je gids je zal voorzien van je picknick (indien optie geselecteerd). Zoek een schilderachtige plek om uw maaltijd te nuttigen, ga zitten en geniet van een welverdiende rust terwijl u uw lunch nuttigt. De beschikbare picknickmogelijkheden zijn: Tartaarmenu • Zalm, Tonijn, of Garnalen Tartaar menu • Zeefrisella • Water (0,5 liter) • Wijn • Fruitsap • Biologisch afbreekbaar bestek Salades menu • Salade met Zalm, Tonijn of Gestreamde King Prawn Tartaar menu • Zeefrisella • Water (0,5 liter) • Wijn • Fruitsap • Biologisch afbreekbaar bestek Hamburgermenu • Burger met Zalmtartaar, Tonijntartaar, Zachtgekookte Garnalen of Garnalentartaar • Zeefrisella • Water (0,5 liter) • Wijn • Fruitsap • Biologisch afbreekbaar bestek Vegetarisch Burger menu • Vegetarische Burger • Zeefrisella • Water (0,5 liter) • Wijn • Fruitsap • Biologisch afbreekbaar bestek

Rome: audiotour Pantheon, St. Peter's en Piazza Navona

10. Rome: audiotour Pantheon, St. Peter's en Piazza Navona

Ga in je eigen tempo terwijl je enkele van de beroemdste bezienswaardigheden van Rome verkent, waaronder het Pantheon, de Sint-Pietersbasiliek en Piazza Navona. Er zijn ook meer dan 100 andere nuttige punten in uw app die unieke navigatiefunctionaliteit heeft en beschikbaar is in verschillende talen. Reis terug in de tijd terwijl je het Pantheon verkent, een van de belangrijkste locaties van Rome. Ontdek hoe het zijn naam heeft gekregen en de vele rollen die het door de jaren heen heeft gespeeld. Nadat je het Pantheon hebt verkend, kun je twee van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad bekijken: de Sint-Pietersbasiliek en Piazza Navona. De app maakt zelfgeleiding eenvoudig en bevat tal van voorgestelde wandelroutes en audiocommentaar op alle hotspots. Dompel jezelf onder in de cultuur en geschiedenis van de stad terwijl je iconische bezienswaardigheden bewondert, waaronder het Colosseum, de Spaanse Trappen, de Trevifontein en de Vaticaanse Musea.

Plan je bezoek

 • Wat zijn de openingstijden?

  De Galleria Borghese is van dinsdag tot zondag open tussen 8:30 en 19:30. Op maandag zijn ze gesloten, evenals op 25 december en 1 januari. Boek vooraf om de rijen over te slaan!

 • Hoe kom je er?

  Villa Borghese ligt direct ten noorden van metrostation Spagna op Lijn A. Als je de oostgrens van het park volgt, kom je uit bij het museum.

Goed om te weten

 • Wanneer bezoeken
  De Galleria is van dinsdag tot zondag open tussen 8:30 en 19:30. Op maandag gesloten, evenals op 25 december en 1 januari.
 • Toegangsprijzen
  Tickets voor volwassenen kosten €11.00. Meerdere kortingsopties mogelijk. Entree voor het park is gratis.
 • Heb ik een gids nodig?
  In de Galleria zijn audiogidsen verkrijgbaar in meerdere talen: €5. Er zijn ook parktours verkrijgbaar!
 • Hoe kom ik er?
  Het park ligt ten noorden van metrostation Spagna of ten oosten van station Flaminio.
 • Extra tips

  • Elke 2 uur worden slechts 360 bezoekers in de Galleria toegelaten, deze regel wordt streng gehandhaafd!

  • Tassen en grote objecten moeten worden afgegeven bij de Galleria.

Sitemap Villa Borghese

Wil je alle activiteiten in Villa Borghese ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Villa Borghese

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 8.540 beoordelingen

De pas gaf ons toegang tot de attracties die we wilden en gemakkelijk reizen door de stad met de metro. Makkelijk te gebruiken. Het enige verwarrende was de noodzaak om de fysieke kaart te hebben (in plaats van alleen de online aankoop) om attracties te boeken. We haalden de kaart echter meteen op bij het VVV-kantoor toen we in Rome aankwamen. De kaart is vanaf het eerste gebruik gedurende 72 uur gevalideerd. Een geweldige koop.

Heerlijk ontspannen manier om Rome te zien. Even weg van de hectiek in de stad. Wel lastig te verstaan via de oortjes.

Een beetje lastig om te boeken, maar het was erg handig en een goede deal als je voor een korte tijd in Rome verblijft

Mooi, om zo de stad te doorkruisen en talloze bezienswaardigheden te bezoeken.

geweldig systeem maar wel ontzettend veel lopen ondanks metro!