Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.

Private Pompeii Tour en Archeologisch Museum van Napels

Private Pompeii Tour en Archeologisch Museum van Napels

Vanaf $595,83 per groep tot 2

Begin aan een spannende reis naar het verleden om de cultuur en het dagelijks leven van de oude Romeinen te ontdekken. Met een ervaren gids krijgt u een gedetailleerd beeld van de fascinerende oude stad Pompeii en wandelt u door het Archeologisch Museum van Napels.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 5 uur
Begintijd 09:30
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Tourgids
Engels
Privégroep

Belevenis

Highlights
 • Loop door het griezelig mooie Pompeii
 • Leer van je ervaren gids
 • Bezoek het prachtige Archeologisch Museum
 • Wees getuige van de relikwieën bewaard in lava
Volledige beschrijving
Begin uw dag bij de ingang van de Pompeii-tour. Hier staat je vriendelijke en informatieve gids voor je klaar. Na een korte meet & greet met je gids ga je op avontuur in de oude stad Pompeii. Tijdens je wandeltocht door Pompeii, naast de vele bezienswaardigheden, biedt je deskundige gids je fascinerende informatie over de geschiedenis van deze mysterieuze plek. Je gids zal de scène voor je bepalen, je leren over de politiek van de stad, de cultuur, handel en commercie en niet te vergeten details van de catastrofale vulkaan zelf. Tijdens een wandeling door Pompeii, ziet u ook verschillende tempels en krijgt u inzicht in de religieuze tradities van die tijd. Wees getuige van Romeinse huizen, nog steeds intact na het incident. Voel je vrij om door deze huizen te bladeren terwijl je gids je leert over het dagelijks leven in het huishouden. Je bekwame gids zal je de verschillende vormen van openbaar vermaak die er waren, uitleggen en de gevechten vertellen die uitbraken tussen rivaliserende fans van vijandige gladiatorenteams. Je zult de sporen van het leven ontdekken in de thermale baden, de taveernes, het gokken en de bordelen waar zowel mannelijke als vrouwelijke sekswerkers werkten. Je zult ook het spectaculaire Forum, de Basiliek van Pompeii, de Villa van de Mysteriën, de beroemde huizen van de Faun en de Vettii, het grote theater en de Tempel van Isis, zien en waarderen. Tijdens het volgende deel van je tour zul je het Archeologisch Museum van Napels bezoeken. De collecties die het museum vandaag de dag herbergt zijn echt buitengewoon en uw gids zal ervoor zorgen dat uw reis zo educatief mogelijk is. Naast een onthullende reeks inscripties, fijn bewerkte sarcofagen en vazen uit verschillende regio's in Zuid-Italië, bevat het museum vele beelden die u in het echt te zien krijgt. Getuige zijn het standbeeld van Marcus Holconius Rufus, de Dacische barbaarse gevangenen, Marcus Nonius Balbus, en de kolossale beelden van de Griekse goden Castor en Pollux uit Baia. Tijdens uw bezoek aan het museum kunt u ook de beroemde Farnese-collectie bekijken, een niet te missen attractie. Wees getuige van het centrale en grootste deel van de verzameling, bestaande uit de voorwerpen die terugkwamen uit de opgravingen van Pompeii, Herculaneum, Stabiae en de andere Vesuviaanse centra begraven onder de uitbarsting van 79 na Christus. Goud en smaragd pinnen, oorbellen, armbanden en kettingen, de inrichting van het dagelijks leven, potten en glazen, zilver, vuurpotten, statieven, schalen, lantaarns en harnasbellen, meestal in brons, en vele andere kleine curiositeiten, die u allemaal zal kunnen zien en studeren in persoon. Je krijgt ook perfect bewaard gebleven mozaïeken te zien die de Slag bij Alexander de Grote, de reizende muzikanten en de Academie van Plato verbeelden.
Inbegrepen
 • Skip-the-line toegangskaarten
 • De gids
 • Voedsel
 • Vervoer
 • Fooien
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

De ingang van de Scavi van Pompeii in Porta Marina Superiore.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Dit is een wandeltocht door een grote archeologische site met oneffen oppervlakken. Comfortabele schoenen worden aanbevolen
 • Breng een fles water mee
Georganiseerd door

Product ID: 201310