Villa der Mysteriën
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Villa der Mysteriën

Wil je alle activiteiten in Villa der Mysteriën ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Villa der Mysteriën

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.943 beoordelingen

Wat ben ik blij dat ik via getyourguide.nl deze wandeltocht heb geboekt. Ter plaatse, kan je naast het inkomgeld voor € 12,50 aansluiten bij een Engelstalige gids maar dan kom je in een grote groep terecht. Als je bij getyourgide.nl boekt is dit niet het geval. Onze Italiaanse gids, tevens archeologe, heeft met haar kennis, tips en groot enthousiasme onze groep van 15 personen enorm weten te boeien. Een absolute aanrader om het fantastische Pompeii te bezichtigen!

Superleuke rondleiding door enorm enthousiaste en kundige gids

Superleuke middag gehad. Onze gids vertelde ons erg enthousiast het een en ander over de stad. Haar Engels was zeer goed. Zo moet het ook: een gids moet je meenemen terug in de tijd en je prikkelen nog meer te weten te willen komen. Ze hield ook rekening met het weer; het was erg heet en ze ging steeds voor de groep naar de spaarzaam aanwezige schaduwplekken.

Pompei kwam tot leven dankzij onze fantastische gids!

Geweldige ervaring met goed engels sprekende gids. Ze was van beroep archeologe en heeft door haar ervaring een toevoeging gegeven aan onze rondleiding door Pompei. Zonder gids blijft het een hoop stenen maar door haar verhalen kwam de stad tot leven! Een echte aanrader!

Goede gids (Roberto) met veel info over de gebeurtenissen.

De gids Roberto was goed geïnformeerd en gaf duidelijke en interessante uitleg. Een meerwaarde bij een bezoek. Niet schrikken als de gids om betaling vraagt, gewoon vooraf bij de aanmeldbalie aangeven dat je online hebt geboekt.

Veel gezien in weinig tijd, was indrukwekkend.

Indrukwekkend, maar veel tekort in tijd. Naar mijn inziens, was het geen 3 uur, de rondleiding, maar anderhalf uur. Moesten wel lang wachten op mensen die meegingen met de excursie, veel nutteloze tijd verloren.