Villefranche-sur-Mer

Villefranche-sur-Mer: de beste attracties

Sitemap Villefranche-sur-Mer

Wil je alle activiteiten in Villefranche-sur-Mer ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Villefranche-sur-Mer

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 2.408 beoordelingen

Makkelijk te boeken en mooi op tijd opgehaald. Fantastisch om in een dag even overal langs te rijden, al is er niet overal even veel te zien. Maar je bent er dan toch maar geweest. Remy was een aardige en goede chauffeur. Je krijgt verder geen rondleidingen, je wordt overal afgezet, zodat je zelf rond kunt kijken, van 15 min tot een uur de tijd.

Een echte aanrader voor Monaco te bezoeken

Deze excursie is een echte aanrader. Onze gids was top. Jeniffer maakte onze trip zo aangenaan. Nooit eerder zo een goede en sociale gids gehad. Echt iemand die van haar job houdt. Well done in fluent English and with a smile. Very punctional and she has so much stories about Monaco and surroundings. A happy customer from Belgium

Aardige gids die veel vertelde. Te laat wisseling van wacht helaas!!

Had het idee dat door te laat vertrek en wachten op andere deelnemers, aan het begin van de tour teveel tijd verloren ging. Daardoor waren we te laat voor de wissel van de wacht en werd het laatste gedeelte een beetje afgeraffeld. Dat was jammer. Voor de rest oké met supervriendelijke gids!

Leuke trip om te doen. Heel vriendelijke gids. De planning mbt ophalen moet wel rekening houden met drukke verkeer in Nice. Wij werden om 8.15 uur opgehaald en pas een uur daarna waren 2 overige gasten opgehaald, terwijl de hotels van overige gasten niet eens zover van ons hotel lagen

Een echte aanrader voor als je er maar kort ben. Citytripje Nice bijvoorbeeld. Je ziet de highlights en de gids verteld ook veel van de omgeving onderweg. Luxe busje met airco en keurig op tijd opgehaald bij het hotel, goed geregeld.