Vintgarkloof

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Vintgarkloof: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Vanuit Ljubljana: dagtocht naar Bled en Vintgarkloof

1. Vanuit Ljubljana: dagtocht naar Bled en Vintgarkloof

Na de ophaalservice vanuit Ljubljana reis je comfortabel naar de prachtige badplaats Bled in de uitlopers van de Julische Alpen Ga naar boven naar het kasteel op de top van een steile klif boven het meer Bled. Profiteer van een spectaculair uitzicht op het meer en het kleine eiland vanaf de terrassen en stap aan boord van een traditionele pletna boot en vaar naar het enige echte eiland in Slovenië. Je kunt ook de Vintgarklif bezoeken en de houten paden bewandelen om je te verwonderen terwijl de rivier Radovna door de kloof stroomt en eindigt bij de verbazingwekkende waterval van Šum. Geniet van lunch in een typisch alpine restaurant voordat je naar het gletsjermeer bij Bohinj in het Triglav National Park gaat. Je koelt af met een duik of verkent het meer te voet of per kano als je dat liever hebt. Sluit af met een bezoek aan de goed bewaarde stad Skofja Loka. Je loopt door het middeleeuwse stadscentrum met een historisch kasteel en klooster.

...
Vanuit Bled: zelfgeleide e-biketocht bij Vintgarkloof

2. Vanuit Bled: zelfgeleide e-biketocht bij Vintgarkloof

Je komt samen in het centrum van Bled en begint aan je zelfgeleide e-bike-ervaring van vier uur bij de Vintgarkloof. Nadat een korte sessie om je vertrouwd te maken met de eBike vertrekt je om het adembenemende landschap rond de Vintgarkloof te verkennen. Vermijd files, parkeerdrukte en wachtrijen en laat het uitzicht op het glooiende landschap en de prachtige natuur van het gebied op je inwerken. Met de eBike rijd je zo de heuvels op en geniet je van het uitzicht zonder je te overmatig in te spannen. Nadat je de kloof hebt bezocht, neem je een pauze met een typische slagroomtaart uit Bled bij een plaatselijke banketbakker voordat je teruggaat naar Bled.

...
Bled: e-bike verhuur

3. Bled: e-bike verhuur

Na uw aankomst krijgt u een korte briefing over de elektrische fietsen, hoe u de stoel afstelt en de versnellingen gebruikt, evenals enige tijd zodat u kunt oefenen voordat u vertrekt. Aanbevelingen over wat te zien en waar te rijden zullen volgen. Je zult nooit het gevoel hebben dat je alleen op de weg bent, omdat er indien nodig assistentie wordt geboden zolang je de fiets hebt. Alle eBikes worden altijd goed onderhouden en in goede staat gehouden, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken, behalve uzelf vermaken en goede foto's maken. Het verhuurkantoor is gunstig gelegen midden in het centrum, naast de hoofdweg, bij het enige verkeerslicht in Bled (met name bij Union busstation).

...
Ljubljana: schilderachtige Bled en Škofja Loka zelfrijdende tour

4. Ljubljana: schilderachtige Bled en Škofja Loka zelfrijdende tour

Ontdek schilderachtige meren en historische steden tijdens het rijden, lees verhalen in de tour-app en stop voor foto's wanneer je maar wilt. Begin je rit in Ljubljana en ga in je eigen tempo naar Škofja Loka. Begin uw reis met een korte rit vanuit Ljubljana om het beroemde Apline-juweel van het meer van Bled te ontdekken. Kies uw reisroute uit de samengestelde lijst met opties en stop om te wandelen langs de schilderachtige routes van het meer, verken het kasteel van Bled dat op de top van een klif boven het meer van Bled ligt, of geniet van een ontspannende boottocht op een pletna - een traditionele boot met platte bodem . Ga verder naar een van de meest verbluffende natuurlijke canyons, de indrukwekkende Vintgar-kloof, waar je langs houten platforms en bruggen boven de ruisende Radovna-rivier kunt lopen en je wandeling kunt beëindigen bij de 13 meter hoge Sum-waterval. Het volgende is het meer van Bohinj, het grootste gletsjermeer van Slovenië, in het Triglav Nationaal Park. Zwem, kano en wandel in het groene park, of ontspan gewoon aan het kalme water. Ga terug naar Ljubljana en stop onderweg in Škofja Loka, een van de oudste en best bewaarde Sloveense steden die nog steeds overeind staan. Wandel door het charmante stadscentrum en bewonder het kasteel en het klooster dat hoog boven je uitsteekt. Rond uw reis af door in uw eigen tempo terug te rijden naar de hoofdstad van Slovenië.

...
Van Bled: Half-dag Pokljuka Gorge Trail Wandeling

5. Van Bled: Half-dag Pokljuka Gorge Trail Wandeling

Doe mee aan deze all-inclusive wandeling die u naar een kleine kloof, langs kleine stromen, naar enkele geheime passages, door een stuk wild bos en een aantal mooie kijkpunten brengt. Dit alles in enkele uren van matige wandelen. Ontmoet op centrale locatie in Bled voor uw mooie halve dag begeleide wandeling buiten de gebaande paden wandelen ervaring in het Triglav National Park. Draag geschikte kleding voor een matige paar uur wandeling in de naburige heuvels, bos en kloof (enkele trappen en steile paden inbegrepen). Draag goede wandelschoenen en laat wat extra kleding in je rugzakken. Het is altijd een goed idee om een poncho te hebben, alhoewel er een basis wordt verstrekt, indien gewenst. Elke gast krijgt ook een gratis fles water.

...

Sitemap Vintgarkloof

Wil je alle activiteiten in Vintgarkloof ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Vintgarkloof

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 184 beoordelingen

Zeer fijne fietsen. Mooie tocht door de kloof. De kloof is momenteel eenrichtingsverkeer, waardoor er een andere route terug moeten worden gelopen. De route van 1 uur is best pittig omdat deze stijl omhoog gaat, maar zeker de moeite waard

Erg goed. Kreeg 45 min extra (4,45) maar het was maar nodig en ik heb hem nauwelijks. Zou graag nog een half uur willen hebben om niet te stressen.

Zeer spannende ervaring, de plaatsen die ons mooi hebben bevroren, de erg leuke gids. Ik raad het aan en je zult het opnieuw doen, mooie dag?

De kloof is prachtig. Comfortabele fietsen maakten het mogelijk om in korte tijd de omgeving te verkennen.

Mooie tocht zonder de verplaatsingsstress waardoor je meer van het prachtige land kan zien en genieten.