Kies data

Virgen de los Desamparados-basiliek

Virgen de los Desamparados-basiliek: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Valencia: Kathedraal, Sinterklaas en Lonja de la Seda Tour

1. Valencia: Kathedraal, Sinterklaas en Lonja de la Seda Tour

Dompel jezelf onder in de charmante historische wijk van Valencia en maak een informatieve wandeling door de pittoreske smalle straatjes. Kom tijdens een wandeltocht door het gebied indrukwekkende lokale bezienswaardigheden tegen. Stap in de kathedraal, de kerk van Sint Nicolaas en de Lonja de la Seda. Ontmoet je gids bij de imposante Torres de Serranos en duik vervolgens diep het bruisende stadscentrum in. Ontdek de oude muren die de wijk omringen en loop de Sint-Nicolaaskerk binnen. Bewonder het prachtige interieur, bedekt met 2000 vierkante meter barokke fresco's, geschilderd door Dionís Vidal. Ga verder naar de Lonja de la Seda, een spectaculaire UNESCO-werelderfgoedlocatie. Geniet van de gotische architectuur, de hoge en stevige zuilen en het geometrische dak. Blik op de drukke Centrale Markt aan de overkant van de weg en ga richting de Plaza de la Reina. Betreed de Metropolitan-kathedraal van de Hemelvaart van de Maagd Maria, naar verluidt de Heilige Graal in het interieur. Ontdek de Romeinse ruïnes van de Almoina, de meest relevante archeologische overblijfselen in Valencia. Tot slot, op de Plaza de la Virgen, leer je de geheimen van de basiliek van de Maagd Maria van de Forsaken kennen. Beëindig uw reis in dit gebied.

Valencia: zelfgeleide audiotour op je smartphone

2. Valencia: zelfgeleide audiotour op je smartphone

Ervaar de stad Valencia met een zelfgeleide audiotour op je smartphone. Luister naar fascinerende verhalen, gebaseerd op een bekroond verhaalconcept, en krijg inzicht in de meest iconische bezienswaardigheden in Valencia. Begin je tour bij de Torres de Serranos en ga verder naar het Palacio de los Borja. Bewonder de Virgen de los Desamparados-basiliek en laat je fascineren door de Mariakathedraal. Leer de geschiedenis die achter elke afslag verborgen zit in je audiogids. Geniet van een probleemloze ervaring, volg gewoon de instructies na het boeken en download de app van de lokale partner om toegang te krijgen tot je tour. Verken Valencia in je eigen tempo in volledige autonomie.

Van Alicante: Valencia-dagtour met gids

3. Van Alicante: Valencia-dagtour met gids

We zullen het werk ontdekken van de Valenciaanse architect Santiago Calatrava, die verschillende gebouwen heeft die iconen van de stad zijn geworden. Het is een wetenschappelijk en cultureel recreatiecomplex dat beter bekend staat als de Stad van Kunsten en Wetenschappen. We zullen de zeer heilige kelk in de kathedraal ontdekken, de emotie voelen in de basiliek van de Maagd van de Verlaten en de Centrale Markt leren kennen met al zijn kraampjes vol vers voedsel van topkwaliteit. Rust uit en geniet van wat tapas in de zon op een van de terrassen en ga verder met de Lonja de la Seda, een juweel van burgerlijke gotiek. En als u nog kracht over heeft, mag u de zogenaamde Valenciaanse Sixtijnse Kapel niet missen: de kerk van San Nicolás. We eindigen het tourcentrum in "La Albufera de Valencia", dat in 1986 werd uitgeroepen tot natuurpark; de geschiedenis gaat echter veel verder terug in de tijd. Voordat we terugkeren naar Alicante, maken we een stop om onszelf te boeien met zijn pracht en zijn charme die een ongekende fauna en flora aantrekt. We zullen meer weten over de geschiedenis en natuurlijke waarde voor het ecosysteem van de regio.

Valencia: geschiedeniswandeling in de wijk El Carmen

4. Valencia: geschiedeniswandeling in de wijk El Carmen

Volg de geschiedenis van Valencia tijdens deze privéwandeling met gids door de historische wijk El Carmen. Ontdek verborgen juweeltjes en stadsgeheimen die alleen de lokale bevolking kent. Passeer bezienswaardigheden zoals het met standbeelden bezaaide Hof van de Wateren van Valencia en de ruimte waar het Fallas-festival wordt gehouden. Ontmoet je gids op de Plaza de la Virgen en ga terug in de tijd terwijl je gids uitlegt hoe de stad de afgelopen 2000 jaar is veranderd. Begin je reis op Plaza de la Virgen en bewonder de kathedraal van Valencia en de basiliek van de Virgen de los Desamparados. Verken de sfeervolle straten van de oude stad en loop langs het stadhuis en de centrale markt. Bewonder prominente bouwwerken, waaronder de rijkelijk versierde zijdebeurs en de 14e-eeuwse Serranos-poort die ooit deel uitmaakte van de oude stadsmuur. Bekijk de toren van San Bartolomé, het Generalitat-paleis, de oude stierenvechtring en het prachtige Plaza Redonda. Kom meer te weten over de Metropolitan Cathedral, die werd gebouwd in de 13e eeuw en werd gebruikt als moskee onder het bewind van de Moren. Keer terug naar de Plaza de la Virgen aan het einde van je tour.

Van Benidorm: begeleide dagtocht naar Valencia

5. Van Benidorm: begeleide dagtocht naar Valencia

Een kans om diep in de geschiedenis, kunst, cultuur, tradities, mythen en legendes van de op twee na grootste stad van Spanje te duiken. We zullen de beroemde Stad van Kunsten en Wetenschappen verkennen (met futuristische structuren, zoals het planetarium, het oceanarium en een interactief museum); gevolgd door een bezoek aan het historische centrum van de stad met meer dan 2000 jaar geschiedenis. De stad Valencia is de thuisbasis van Romeinen, Visigoten en moslims sinds de oprichting in 138 voor Christus, en heeft een van de grootste historische centra van Europa. Ontdek het werk van de Valenciaanse architect Santiago Calatrava, die verschillende gebouwen heeft die iconen van de stad zijn geworden. Het is een wetenschappelijk en cultureel recreatiecomplex dat beter bekend staat als de Stad van Kunsten en Wetenschappen. Verken de heilige kelk in de kathedraal en voel de emotie in de basiliek van de Maagd van de Forsaken. Maak kennis met de Centrale Markt met al zijn kraampjes vol vers voedsel van topkwaliteit. Rust uit en geniet van wat tapas in de zon op een van de terrassen en ga verder met de Lonja de la Seda, een juweel van burgerlijke gotiek. En als u nog kracht over heeft, mag u de zogenaamde Valenciaanse Sixtijnse Kapel niet missen: de kerk van San Nicolás.

  • Rondleidingen
  • Dagtochten
  • Andere belevenissen
  • Privétours

Overzicht activiteiten in Virgen de los Desamparados-basiliek

Wil je alle activiteiten in Virgen de los Desamparados-basiliek ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.