Datums kiezen

Vismarkt, Keulen

Vismarkt, Keulen: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Keulen: wandeltocht door de oude stad met brouwerij en Kölsch-bier

1. Keulen: wandeltocht door de oude stad met brouwerij en Kölsch-bier

We bezoeken de oude binnenstad van Keulen, al bijna 2000 jaar het historische centrum van Keulen. Hier, tussen de Alter Markt en de Vismarkt, op de pleinen en in de smalle steegjes, pulseert het leven al eeuwenlang. In de Middeleeuwen waren hier de markten en bepaalde de levendige drukte van de kooplieden de dag. En natuurlijk ging iedereen naar een van de vele brouwerijen om te eten, drinken en feesten. Tijdens de rondleiding door de oude binnenstad van Keulen wandelen we met u door de steegjes, laten u de bijzonder mooie hoekjes zien en vertellen we u over het leven van de mensen in de afgelopen eeuwen. En we gaan naar een brouwerij en laten je deze heel bijzondere wereld van Köbes, Kölsch en Pittermännchen zien en drinken natuurlijk een Kölsch.

Keulen: privé wandeltour door het stadscentrum

2. Keulen: privé wandeltour door het stadscentrum

Ontdek enkele van de meest relevante bezienswaardigheden van Keulen tijdens een privéwandeling door het stadscentrum. Wandel langs de rivier de Rijn, staar naar de Dom van Keulen en steek de Hohenzollern-brug over terwijl u praat met een lokale gids. Begin de tour voor de beroemde kathedraal van de stad en neem in dit kenmerkende, historische bouwwerk dat grenst aan de Rijn. De kathedraal is het op een na hoogste gebouw van de stad en heeft de titel van UNESCO-werelderfgoed. Maak vervolgens van de gelegenheid gebruik om het Dionysus-mozaïek te zien, dat dateert uit ongeveer 220 na Christus en is het middelpunt van het Romeins-Germaans museum. Na het mozaïek te hebben bekeken, wandelt u langs de Hohenzollern-brug, die uitkijkt over de Rijn, en maakt u enkele foto's om deze gedenkwaardige ervaring vast te leggen. Vervolg vanaf de brug de rondleiding in de Keulse Old Town en ervaar de unieke historische aantrekkingskracht. Geniet van de traditionele oude huizen en lokale brouwerijen, die direct langs de Rijn liggen. Terwijl u door de smalle steegjes van de oude stad loopt, stopt u vervolgens bij de Grote Sint-Martinuskerk gelegen aan de historische vismarkt van de stad. Let op het kenmerkende ontwerp van de kerk dat door de jaren heen de skyline van de oude stad heeft gevormd. Ga vervolgens langs de Willi Ostermann-fontein en stop dan bij het historische stadhuis van Keulen, beroemd om zijn renaissance facade. Bekijk daarna de grootste winkelstraat van de stad, Hohe Street, waar alles te vinden is, van elektronica tot kleding en schoenen. Sluit de wandeling af door te stoppen bij de Heinzelmännchen-fontein, een monument gewijd aan een lokale mythe over kleine mensen die vroeger de hele nacht doorwerkten zodat de inwoners van Keulen het overdag rustig aan konden doen.   

Keulen: historische stadswandeling door de oude stad met GEO Epoche

3. Keulen: historische stadswandeling door de oude stad met GEO Epoche

Zie hoe Keulen door de eeuwen heen is veranderd tijdens een inzichtelijke wandeling met een deskundige gids. Bezoek oude gebouwen en vergelijk hun gevels met foto's uit het verleden terwijl je verhalen hoort over de beroemde persoonlijkheden die in hun beste jaren met hen omgingen. Ontdek het fascinerende stadscentrum door interessante feiten te leren over de pleinen, monumenten en gebouwen die je ziet. Stop bij iconische locaties zoals de Fischmarkt, Schmitzsäule, St. Kolumba, Glockengasse en de kathedraal terwijl je je een weg baant door de mooie straten. Krijg een geheel nieuw perspectief op de stad Keulen en neem een kijkje in de levens van degenen die de stad vroeger bevolkten.

Keulen: eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

4. Keulen: eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

Wandel door een prachtige route door de stad, ontdek verborgen pareltjes en bezoek 10+ van de belangrijkste attracties en plekken. Leer wat inleidende informatie over elke plaats en interessante verhalen over de stad in het algemeen. Download de app ‘World City Trail’ uit de winkel en log in. Lees de instructies en ga naar de startlocatie. Ontgrendel foto's van de buitenkant en het interieur van de locatie. Lees wat informatie over de attractie en loop verder naar het volgende controlepunt. Noteer wat je wel en niet leuk vond en maak je bucketlist voor de komende dagen! Begin uw wandeling wanneer u maar wilt, zonder schema. Pauzeer even voor de lunch, drink iets, bezoek een attractie naar keuze en ga later of zelfs een andere dag verder. Met de kaartfunctie zul je nooit verdwalen. Begin uw rondleiding op het centraal station van Keulen en bezoek de Dom van Keulen met zijn prachtige architectuur. Fotografeer de sierlijke Heinzelmännchenbrunnen en leer meer over Josef Richard Frings, een groot Keuls figuur. Geniet van de rondleiding in jouw taal, geïntegreerd met Google Maps, zodat je niet verdwaalt. Sluit je aan bij vrienden, alleen, met je familie of met je partners en leer over de stad terwijl je ronddwaalt. Bekijk het stadhuis, een van de meest karakteristieke symbolen van Keulen, en maak foto's in de prachtige oude binnenstad. Bewonder de San Martin-kerk en wees sprakeloos door zijn schoonheid, romaanse architectuur en beroemde toren. Bewonder het Fischmarktplein met zijn unieke fontein en de unieke Kölner Pegel, voordat je verder gaat naar het beroemde Chocolademuseum.

Hoogtepunten van Keulen Privéwandeling en panoramische boottocht

5. Hoogtepunten van Keulen Privéwandeling en panoramische boottocht

Ontdek het beste van Keulen met onze boeiende "Cologne Highlights Private Walking Tour", begeleid door een deskundige professionele gids die vloeiend is in de taal van uw voorkeur. Geniet van de volledige aandacht van uw privégids. Deze tour is alleen voor jou en je groep. Tijdens deze 3 uur durende excursie ga je op reis door de rijke geschiedenis en cultuur van de stad. We beginnen bij de majestueuze Dom, een architectonisch wonder dat je onder de indruk zal laten van zijn grandeur. Terwijl we door de charmante oude binnenstad slenteren, laat onze gids je kennismaken met de levendige lokale cultuur, inclusief inzichten in het beroemde Kölsch-bier en de ruimdenkende geest van de lokale bevolking. Vervolgens bezoeken we het fascinerende Farina Museum, waar je de geboorteplaats van de legendarische Eau de Keulen ontdekt, een geur die mensen al eeuwenlang betoverd. De tour zou niet compleet zijn zonder een bezoek aan het stadhuis, waar je boeiende verhalen hoort die het verleden van de stad tot leven brengen. Maar daar eindigt het avontuur niet! Na de wandeltocht wordt u getrakteerd op een heerlijke panoramische boottocht van 1 uur op de pittoreske rivier de Rijn, met een prachtig uitzicht op de bezienswaardigheden langs de rivieren van Keulen.

Keulen Dome/Old Town Audio Rally door P.I. Sir Peter Morgan

6. Keulen Dome/Old Town Audio Rally door P.I. Sir Peter Morgan

Baan je een weg door het 2000 jaar oude deel van de oude binnenstad van Keulen terwijl je leuke puzzels oplost met dit smartphonespel. Ontdek fascinerende informatie over de stad terwijl je minigames speelt. Leer op een boeiende manier over de stad en de Dom van Keulen. Trek je smartphone tevoorschijn en start je spel in de oude stad alleen of met je groep en begin je wandelavontuur. Voltooi locatiegebaseerde taken en daag jezelf uit om verschillende raadsels op te lossen. Neem de tijd om de imposante kathedraal van de stad te bewonderen. Dwaal door smalle geplaveide straatjes en over grote pleinen. Bekijk het ruiterstandbeeld op de Heumarkt of slenter door de levendige kraampjes op de Fischmarkt in de stad. Ontdek verborgen details over de stad terwijl de game je focus richt met speurtochten. Zodra je alle taken hebt voltooid, ontvang je een samenvatting van je spel en een code waarmee je je punten kunt verzamelen. Concurreer met andere spelers op het leaderboard.

Skip-the-Line Chocolademuseum en rondleiding door de oude stad

7. Skip-the-Line Chocolademuseum en rondleiding door de oude stad

Wie houdt er niet van chocolade? Chocolade is de favoriet van zowel volwassenen als kinderen, maar weet je hoe het wordt gemaakt? Bezoek het Chocolademuseum in Keulen en leer alles over de wonderen van cacao! Krijg de best mogelijke ervaring met skip-the-line toegangskaarten en privévervoer in één richting. Ontdek een chocoladewonderland in het hart van Keulen! Kies de optie van 30 minuten om te genieten van een rondleiding door het Chocolademuseum, een top tien Duits museum. Voor uw gemak organiseren we een 5-sterrenchauffeur en een schoon voertuig met airconditioning om u op te halen bij uw accommodatie, zodat uw groep gemakkelijker bij het museum kan komen. We bieden ook skip-the-line tickets om u tijd te besparen bij de ingang, aangezien het een van de meest bezochte attracties in Keulen is. Het Chocolademuseum verkent 5000 jaar geschiedenis van chocolade en cacao, van oude tradities van de Maya's en Azteken, via industrialisatie tot de 21e eeuw! Volg de reis van een cacaoboon naar een heerlijke reep chocola! Ontdek de magie en het wonder van chocoladeproductie. Zie cacaobomen groeien in een klein tropicarium en miniatuurversies van machines die worden gebruikt om chocolade te maken. Proef de in het museum gemaakte chocolade uit de 3 meter hoge chocoladefontein en bezoek het café en de souvenirwinkel om heerlijke en unieke chocoladeproducten te kopen! Hier kunnen al je chocoladedromen uitkomen! Kies de tour van 3 uur om uw ervaring te verbeteren met een wandeltocht door de oude binnenstad van Keulen onder leiding van een 5-sterren deskundige gids. Dompel jezelf onder in de lokale geschiedenis, cultuur en stedelijke legendes. Bekijk het oudste stadhuis van Duitsland op de Oude Markt en bezoek de Grote Sint-Martinuskerk, een van de 12 belangrijkste kerken van Keulen. Bewonder de magnifieke Dom van Keulen en de Hohenzollernbrug. Maak een wandeling langs de Rijnpromenade en geniet van de sfeer van de Vismarkt. De gids begeleidt je helemaal tot aan het Chocolademuseum.

Keulen: privéwandeling langs de hoogtepunten van de oude stad

8. Keulen: privéwandeling langs de hoogtepunten van de oude stad

Tijd om de oude binnenstad van Keulen te ontmoeten! Maak kennis met deze fantastische stad in het echt dankzij een privégids en zijn geweldige commentaar. Tijdens deze rondreis bezoek je de historische delen van Keulen met de mooiste highlights en enkele verrassende pareltjes. Deze tour bevat ook verschillende ingangen. Volg gewoon uw lokale deskundige gids! Tijdens een begeleide wandeling van 2 uur ziet u de meest opmerkelijke plekken in de oude binnenstad. Volg de gids en zie eerst de interessante St. Andrew's Church. Bereik dan de Dom van Keulen! Bewonder dit meesterwerk en ontdek details over de creatie, ontwikkelingen en verwante persoonlijkheden. Verken de hele omgeving en bezoek Market Square. Bekijk het mooie stadhuis en loop dan naar de schattige vismarkt en bekijk de geschiedenis ervan. Ontdek meer van Keulen en kies de optie van 3 uur. Neem de essentie van de belangrijkste attractie in de stad - de Dom van Keulen. Deze kathedraal werd een van de belangrijkste bedevaartsoorden in Europa. Bekijk het indrukwekkende interieur, monumentale zuilen en verbazingwekkende sculpturen! Kies voor de optie van 4 uur en geniet van een extra bezoek in Cathedral Tower. Al van buiten is het verbluffende architectuur! Ontdek ook wat erin zit. Bewonder de St. Peter's Bell. Eindelijk, als je klaar bent met klimmen, zie je een kostbaar uitzicht. Geloof me, het uitzicht vanaf dit observatieterras is absoluut geweldig, dus alle inspanningen zijn het waard. Je ziet ook de St. Martin's Church en St. Maria im Kapitol. De versie van 6 uur geeft je een nog breder perspectief op Keulen. U zult ontdekken hoeveel invloed de romaanse cultuur op deze stad heeft gehad. Bezoek het Romeins-Germaans museum. Bewonder het fantastische Romeinse vloermozaïek (met scènes uit het leven van Dionysus) en de archeologische collecties en de grootste collectie Romeins glas. Loop vervolgens door meerdere steegjes van de stad en zie aan het einde de St. Gereon-kerk.

Express wandeling door Keulen met een local

9. Express wandeling door Keulen met een local

Word verliefd op Keulen tijdens een korte maar fijne stadstour met een onafhankelijke lokale gids. Leer de meest intrigerende feiten over de geschiedenis van de stad, de lokale levensstijl en hedendaagse transformatie. Of je nu voor de eerste of vijfde keer komt, bekijk Keulen door de ogen van een local. Ontmoet je gids in het centrum van Keulen en wandel door de stad om de parken, monumenten en historische architectuur te ontdekken. Bekijk de Romaanse Grote Sint-Martinuskerk met de snoepkleurige huizen ervoor terwijl je de historische oude binnenstad van Keulen verkent. Bezoek dan de Fischmarkt, een iconische fotostop. Grijp uw kans om insidertips te krijgen over de beste cafés, restaurants en bars van Keulen en ontdek hoe u het meeste uit uw verblijf kunt halen. Door Keulen door de ogen van een local te zien, ontdek je hoe het dagelijks leven eruit ziet en ontdek je wat de stad zijn karakteristieke sfeer geeft.

9 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Vismarkt, Keulen: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Vismarkt, Keulen

Wil je alle activiteiten in Vismarkt, Keulen bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.