Datums kiezen

Vissersbastion

Vissersbastion

Vissersbastion: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Boedapest: Avondrondvaart inclusief drankjes en livemuziek

1. Boedapest: Avondrondvaart inclusief drankjes en livemuziek

Vaar onder alle 6 de belangrijkste bruggen van Boedapest door en verken vele historisch en cultureel belangrijke bezienswaardigheden tijdens deze stadscruise. Pas uw ervaring met uw favoriete drankjes aan door de optie te kiezen die bij u past, inclusief wijn, bier, cocktails en frisdranken. De onvergetelijke sfeer wordt gegarandeerd door live salonmuziek uitgevoerd door drie muzikanten van het bekroonde Rajkó Folk-ensemble. Boedapest wordt vaak genoemd als een van de mooiste steden van Europa, maar vanaf de rivier is Boedapest nog mooier. De Buda-kant bestaat uit een reeks werelderfgoedsites die zich uitstrekt van de Kettingbrug tot de Technische Universiteit, en omvat het Gellért-bad, de berg Gellért met zijn Vrijheidsmonument en de Citadella, het Buda-kasteel en het Vissersbastion. Aan de overkant van de rivier kun je iconische gebouwen bewonderen, zoals het Parlementsgebouw en de Sint-Stefanusbasiliek. Je hebt genoeg tijd om te genieten van een drankje in de cabine met airconditioning en ga dan naar het bovendek in de open lucht om 's nachts het panorama van Boedapest te bewonderen. De uitvoering bevat ook een prachtig origineel Hongaars instrument, de beroemde "cimbalom". De combinatie van snaarinstrumenten en de cimbalom zorgt voor een unieke Hongaarse, onvergetelijke harmonie en een uitstekende sfeer aan boord. Wil je je favoriete populaire nummer horen in een geheel nieuwe bewerking? Tijdens het optreden krijgen de gasten de kans om hun favoriete liedjes aan te vragen.

Boedapest: Avondtocht met Tokaj Frizzante

2. Boedapest: Avondtocht met Tokaj Frizzante

Cruise door het centrum van Boedapest op de rivier de Donau en ontdek de belangrijkste gebouwen van de Hongaarse hoofdstad onder het genot van een glas Tokaj Premium Frizzante of sinaasappelsap. Stap aan boord van de volledig gerenoveerde sightseeingboot en geniet van het moderne maar klassieke decor dat de luxe uitstraling van de jaren '60 en '70 heeft behouden. Zoek een zitplaats die het beste bij je past, blijf knus op het afgesloten dek of ga lekker uitwaaien op het open terras. Gebruik je telefoon om QR-codes te scannen onder onze boottochten om informatie te onthullen over de beroemde bezienswaardigheden die je onderweg ziet. Je kunt ook extra drankjes kopen bij de stijlvolle bar aan boord. Maak fantastische foto's vanaf het water, ongeacht het tijdstip van de dag. Vaar onder 6 van de bruggen van Boedapest door en bewonder het uitzicht op opmerkelijke gebouwen, waaronder het verlichte Hongaarse parlementsgebouw. Je tocht eindigt weer bij het ontmoetingspunt.

Boedapest: Skyline rondvaart met uitzicht op het Parlement

3. Boedapest: Skyline rondvaart met uitzicht op het Parlement

Pas onder een aantal van de bekendste bruggen van Boedapest door, zoals de Elizabethbrug, op deze sightseeingcruise in Boedapest. Geniet van het uitzicht op de Donaupromenade. Haak aan boord van een comfortabele boot en begin je cruise op de Donau. Bekijk de Kettingbrug met zijn beschermleeuwen, de Elizabethbrug met zijn grote, bronzen standbeeld en de Liberty Bridge, die beroemd is vanwege de verbinding tussen de Centrale Markthal en de Gellert Spa. Voel de charme van de schilderachtige Donaupromenade en de sensatie van het zien van het Koninklijk Paleis en het Parlement vanaf het water. Bewonder de bezienswaardigheden van de stad zoals het Vigadó Plein en het standbeeld van Sint Gellért bovenop de Gellertheuvel. Aan het eindpunt van je cruise keer je terug naar je vertrekpunt.

Boedapest: Donau cruise met Hongaars diner en live muziek

4. Boedapest: Donau cruise met Hongaars diner en live muziek

Maak een boottocht op de majestueuze rivier de Donau en verken Boedapest vanuit een ander perspectief. Geniet van een traditioneel Hongaars diner en live volksmuziek terwijl je de bezienswaardigheden en lichten van de stad in je opneemt. Vertrek vanuit het centrum van de stad en ga aan boord van de Gróf (graaf) Széchényi, het grootste vintage schip dat momenteel op de Donau vaart. Bewonder het elegante houten interieur en de designtapijten, de perfecte setting voor je reisfoto's. Maak herinneringen voor het leven terwijl je over de rivier vaart en de bezienswaardigheden in je opneemt. Bewonder het parlement, de Kettingbrug en de Burcht van Boeda en de Citadel vanaf het water. Ontspan en geniet van Hongaarse specialiteiten. Laat je vermaken door livemuziek, uitgevoerd door vier leden van het bekroonde Rajkó Folk Orchestra. Luister naar lokale en internationale favorieten en zorg dat je een verzoek indient voor je feest. Het dinerbuffet is inclusief alle Hongaarse must-haves: Goulashsoep in Alföld-stijlTraditionele runderpaprikasj met huisgemaakte dumplingsHongaarse strudelvariaties (dessert) Drankjes: Een welkomstdrankjeEen glas bier, wijn, mineraalwater of frisdrank

Boedapest: Dagtocht met Tokaj Frizzante

5. Boedapest: Dagtocht met Tokaj Frizzante

Vaar overdag door het centrum van Boedapest op de Donau en ontdek de belangrijkste gebouwen van de Hongaarse hoofdstad met een welkome Tokaj Premium Frizzante of jus d'orange. Stap aan boord van de elegante, volledig gerenoveerde sightseeingboot en geniet van het moderne maar klassieke decor dat de luxe uitstraling van de jaren 60 en 70 heeft behouden. Zoek een zitplaats die het beste bij je past, blijf knus op het gesloten dek of haal wat frisse lucht op het open terras. Scan QR-codes op het schip om interessante informatie te onthullen over de beroemde bezienswaardigheden onderweg. Luister naar ontspannende muziek en lees de online reisgids. Koop een drankje in de stijlvolle bar aan boord. Maak fantastische foto's vanaf het water, ongeacht het tijdstip van de dag dat je vaart. Eindig je boottocht door terug te glijden naar het ontmoetingspunt waar je begon.

Boedapest: wandeltour rond de Burcht van Boeda

6. Boedapest: wandeltour rond de Burcht van Boeda

Volg je gids door de geschiedenis en bezienswaardigheden van het Boedakasteeldistrict tijdens deze wandeltocht in Boedapest. Luister naar verhalen uit de Hongaarse geschiedenis terwijl je bezienswaardigheden ziet zoals het presidentiële paleis, het koninklijk paleis en het vissersbastion. Begin je rondleiding bij het barokke standbeeld van de Heilige Drie-eenheid en loop rond de 15e-eeuwse, gotische Matthiaskerk. Bewonder het sprookjesachtige Vissersbastion en geniet vanaf de neoromaanse terrassen van het uitzicht op de rivier de Donau en het parlementsgebouw. Wandel door de oude geplaveide straten om bij het presidentiële paleis en het koninklijk paleis te komen. Loop rond de binnenplaatsen en fonteinen en kijk naar de trotse bewakers buiten het paleis. Bewonder vanaf de koninklijke terrassen het prachtige uitzicht op de andere kant van de stad aan de overkant van de majestueuze rivier de Donau. Maak foto's van het uitzicht op de Margaretbrug, de Kettingbrug, de Elizabethbrug en de Vrijheidsbrug. Bezoek de andere kant van het kasteel en geniet vanaf de middeleeuwse muren van een prachtig uitzicht op de beboste Boeda-heuvels. Beëindig je tour nabij het standbeeld van de Heilige Drie-eenheid, waar het begon. De tour omvat geen bezoek aan de kerk en de musea van het koninklijk paleis. Uw gids geeft u alle instructies voor het kopen van toegangskaarten voor deze bezienswaardigheden en hun openingstijden. (De Matthiaskerk sluit om 17.00 uur en is overdag vaak gesloten vanwege bruiloften. De musea van het koninklijk paleis van het kasteel zijn altijd gesloten op maandag.)

Boedapest: Bezienswaardigheden in de Donau met audiogids

7. Boedapest: Bezienswaardigheden in de Donau met audiogids

Welkom aan boord van de Sightseeing Cruise Boedapest, de perfecte manier om de schoonheid en geschiedenis van Boedapest vanaf de Donau te ontdekken. Onze 60 minuten durende tocht vertrekt vanaf het Batthyányplein en biedt je een uniek perspectief op de prachtige architectuur en monumenten van de stad vanaf het water. Je komt langs een aantal van de meest iconische bezienswaardigheden van de stad, zoals het Hongaarse parlementsgebouw, het Buda Kasteel, het Vissersbastion en de Matthiaskerk. Een van de hoogtepunten van de Sightseeing Cruise Boedapest is de mogelijkheid om de prachtige Kettingbrug vanaf het water te zien, die Boeda en Pest, de twee zijden van de stad, met elkaar verbindt. Terwijl je onder de brug doorvaart, zul je gefascineerd zijn door het prachtige uitzicht op de skyline van de stad.

Boedapest: Rondleiding door de grote stad van 3 uur en kasteelwandeling

8. Boedapest: Rondleiding door de grote stad van 3 uur en kasteelwandeling

Ga mee met een tour door Boedapest en bekijk samen met een gids de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, aan boord van een bus met airconditioning. Vang een glimp op van het Parlement, het Heldenplein, de Sint-Stefanusbasiliek en meer. Loop door de straten van de Burcht van Boeda en bewonder de middeleeuwse ruïnes en het koninklijk paleis. Geniet van een panoramisch uitzicht vanaf de Gellért-heuvel. Passeer het iconische parlementsgebouw voordat je via de Margaretbrug de rivier de Donau oversteekt. Ga naar de wijk van het koninklijk kasteel aan de kant van Boeda en stap uit de bus voor een korte wandeling naar het Vissersbastion. Bekijk de buitenkant van de Matthiaskerk, een van de oudste kerken in de burchtwijk Buda. Ga vervolgens verder de Gellért-heuvel op waar je een fotostop maakt. Geniet van een panoramisch uitzicht op Boedapest en de Donau. Stap weer in de bus en rijd verder over de Elizabethbrug en langs de Andrássylaan naar het Heldenplein. Op de terugweg naar het Intercontinental Hotel, waar de tour eindigt, kom je nog langs de Opera en de Sint-Stefanusbasiliek.

Boedapest: Grote stadstour met bezoek aan het parlement

9. Boedapest: Grote stadstour met bezoek aan het parlement

Je eerste stop tijdens deze tweetalige rondleiding door Boedapest is in het Burchtendistrict voor een korte wandeling om de belangrijkste bezienswaardigheden van het gebied te bekijken. Je bezoekt het Burchtendistrict, de perfecte plek om te genieten van een spectaculair uitzicht over de omgeving. Reis over de Elizabethbrug en de Margarethabrug en leer iets over de geschiedenis van deze prachtige bouwwerken. Bekijk ook de buitenkant van de grootste synagoge van Europa en rijd vervolgens naar het stadspark. Onderweg kom je langs de grootste thermale spa van Europa en de dierentuin van Boedapest, en dan stop je bij het Heldenplein, waar je standbeelden van beroemde Hongaarse koningen en hertogen vindt. Vanaf hier gaat de tocht verder over de Andrássy Avenue naar het centrum van Pest, langs het Opera House en de Sint-Stefanusbasiliek. Je stapt weer uit bij het Parlementsgebouw voor een rondleiding van 1 uur. Het gebouw, ontworpen door de beroemde Hongaarse architect Imre Steindl, is deels geïnspireerd op het Paleis van Westminster en is het grootste parlementsgebouw ter wereld. Bekijk binnen de prachtige vergaderzaal, de rijk versierde centrale trap en de grote gewelfde hal. Je ziet ook de koepelzaal, waar de kroonjuwelen en de Hongaarse heilige kroon zijn ondergebracht.

Boedapest: rondvaart op de Donau

10. Boedapest: rondvaart op de Donau

Ontdek waarom Boedapest de Parel van de Donau wordt genoemd aan boord van het exclusieve Gróf Széchényi-schip. De boot neemt je mee onder zes bruggen van Boedapest en laat je kennismaken met de beroemdste bezienswaardigheden van Boedapest. Stap aan boord en ga op weg naar bezienswaardigheden zoals het machtige parlementsgebouw, de kettingbrug, de burcht van Boeda, het vissersbastion op de heuvel van Boeda en de berg Gellért, bekroond door de majestueuze citadel. Het houten interieur van het schip, de designtapijten en de bar aan boord geven uw cruise een gevoel van comfort en luxe. Vergeet niet om tijdens uw verblijf aan boord de benedenverdieping voor de machinekamer te verkennen. Leun achterover, ontspan en geniet van de oever van de Donau terwijl u langs de prachtige historische gebouwen van de stad vaart.

130 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Vissersbastion: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Vissersbastion

Wil je alle activiteiten in Vissersbastion bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Vissersbastion

Gemiddelde beoordeling

4.3
(5.987 beoordelingen)

Zeer vriendelijke gastvrije en goed georganiseerde muziek was geweldig en Boedapest 's nachts was prachtig, sterk aanbevolen drankjes allemaal aan tafel geserveerd en service vriendelijk en efficiënt

Absoluut een aanrader. Het eten was lekker, het uitzicht was geweldig, de sfeer was geweldig en het muzikale entertainment was erg goed. Ik zou iedereen aanraden om het te doen.

Super toffe enthousiaste gids die veel vertelde. Ontzettend veel van de stad gezien, wat we in een eerdere wandel tour nog niet hadden gezien. Goede fietsen.

Topactiviteit.....zowel de uitleg als de tour zelf waren top....Onze gids Hafa was top...een aanrader om Boedapest op een leuke manier te leren kennen.

Super fijne gids, ze nam de tijd om dingen uit te leggen. Veel gezien en op de juiste momenten een tussen stop. En bovenal, heerlijke strudels!